Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok ám eltünve csak a gratulával várok a kis pianinó megérkezéséig.
Fisi!

Ha tudok akkor én is megyek segíteni és természetesen húzom 120-al magam után Zimmedli barátomat
Nekem mind1 csak Krisztinek legyen joooo.
Kedves ZONGORISTA és ZARÁNDOK gratulálok a kis motoros BABÁTOKHOZ
Ha gond van Zimmedlivel levezetjük a szülést, én például kitűnően tudom fogni a kezedet és mélyen együtt tudok veled érezni.
nekem mindegy mikor van, úgyis adtok egy nap előnyt!
igen, talán a június közepe jobb lenne, mint a június vége, június végén elvileg már haptákban kéne állni
hacsak a sátorban egy önkéntes nem vállalkozik szülésznek
mágika lenne a bába
így madártávlatból azt tudom mondani, hogy nekünk jó a csütörtöki lemenetel, de ígérni nem tudok semmit, ha úgy adódik, szívesen kiveszem a részben a szervezésben, de erre térjünk vissza később, meglátom, hogy hogy leszek/leszünk
egyenlőre nagyon jól viselem, aktívabb vagyok, mint valaha és többet mozgolódom, mint kéne
de lehet, hogy majd változni fog és nyűgös .icsa leszek
szegény Zongorista, előre sajnálom
köszönöm szépen
nekem jó a június, nagyon-nagyon tervezem, hogy mi is ott leszünk, sajnos már nem motorral, de lényeg, hogy újra együtt legyünk
azért még lehet, hogy márciusban mennék gusztikával egy kis búcsúkört, nagyon óvatosan, de majd meglátom, lehet, hogy a hátam közepére sem fogom kívánni a motorozást
Sziasztok !
Fisi hozzászólásához az időpontra tennék javaslatot, nem tudom ki mennyire vallásos de ott van a Pünkösd hétvége, akkor nem melózunk hétfőn sem, mehetnénk péntek délután és hétfőn haza, így még szabit sem kéne kivenni (már ha egyáltalán adnak). Krisztinek is talán még elmenne június közepe. Na?
Köszi a választ. Elsősorban használt lenne jó, mert a Givit néztem, az huszonsok ezer lenne a platniig. Hajdúszoboszló kb. olyan messze van hozzánk is, mint hozzád, mert Kalocsa mellett lakom. Ha megtennéd, akkor légy szíves kérdezd meg hogy mennyibe jönne, és hogy kell-e hozzá motor, vagy megtudja csinálni anélkül is. Előre is köszi
Egy Kawa személyzet jelentkezik.
Ha gyárit akarsz akkor gyárt hozzá a Five Stars- vagy akár a Hepco &Becker is természetesen nem kevés pénzért- illetve azt hiszem még a Givi is!
Ha viszont nem túl messze laksz Hajdúszoboszlóhoz- ott az igen kedves motoros cimborám gyárt hozzá neked szerintem kevesebbért is!
HA érdekel szólj- megkérdezem mennyi lenne nagyjából!
HAli TKB!

El kellene kezdeni tervezni az időpontot!

Legyen Június vége felé- készülünk már ötletekkel!

A tali csütörtöktől tartana vasárnapig!
Csütörtökön várjuk a segítőkész önkénteseket!
Aki ráér jelezze- majd informálom a részletekről!
Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni Zarándokéknak a babához!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék a 2005-ős ER5-ömre dobozt rakni (dobozom van), csak tartó konzol kellene. Esetleg ha valaki tudna valahol, valakinek eladót, nem nagy pénzért, nagyon szépen megköszönném ha szólna. Előre is köszi a segítségeteket

Nekem van gyakorlatom elkapni a gyereket!

Július közepe? Akkor május végén, vagy június elején lehetne a tali, de neked szigorúan autó, remélem már most sem tervezed, hogy motorra ülsz! Féltünk, na!
A Kawádra szívesen vigyáznék ebben a szezonban!
3,5 hónappal ezelőtt éppen egyik este üvegeset játszottunk Zongoristával....hát...ez lett a vége..
hát....imádlak Titeket srácok, hogy ilyen jó fejek vagytok, ígérem, hogy nem foglak elhanyagolni Titeket...
lehet, hogy Zimmedlinek igaza van, hogy utolsó hónapban már meghalni sem lesz kedvem, de én nagyon szeretnék ott lenne Veletek Mágikánál, ezért lenne jó, ha májusban vagy júniusban lenne a tali...
a szülőszobán pedig várom a merész vállalkozókat
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket, felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekel keress bátran!
Képeket az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Jó motorozást és szép napot mindenkinek!
üdv: mitozozi
Fogadjátok gratulációmat!

Mien poén lenne, ha egy fél parkolónyi motoros megjelenik a szülészeten babalátogatóba.
Hoppá ez tényleg komoly hír !
Gratulálok a kis "Vándorbillentyűs"-höz.
Valakinek gyorsan be kéne iratkozni egy szülész tanfolyamra( bár Imi már a nélkül is profi) és akkor még jöhetnél Mágikához. De ha nem tudsz már jönni az sem gáz, majd megyünk mi babanézőbe. Unokatesómnak Karácsony előtt született meg a kisfia most megyünk majd megnézni, már kiváncsi vagyok a kis bütyökre.
Mégegyszer gratula a babához !
A nyáron, főleg június-júliusban, amikor találkozunk (mert az esőt el akarjuk kerülni, ha lehet ) neked már nem lesz kedved menni sehová és nem is lesz ajánlott, de majd meglátod.
Ha nem tudsz eljönni, akkor viszont meglátogatunk, igaz srácok?
Halihóó!

Krisztim!

Mit hallok? Ti nem csak Activtytzni szoktatok a Zongoristával?
Nahááááá

Gratulálok a bébihez- szerintem ugyanolyan jó motoros lesz mint a szülei!
köszi Zimmedli, remélem, hogy a kis pöcsöst beveszitek a csapatba, ígérem, jó motoros lesz
Szép, ott még igazi tél van!
Kecskeméten elolvadt a hó, itt a belvíz a nagy baj, sok pincében áll a víz, nekem is a vízhúzó motor aknájában...Még szerencse, hogy ősszel mindig felszedem a szivattyút és elrakom száraz helyre.
Ez pár napos kép Salgótarján és környékéről!