Sziasztok! Először is Boldog és szeretetben gazdag Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek.
Egy kérdésem lenne a témában megjelölt motorral kapcsolatban és előre is elnézést kérek hogy nem olvasok visszafele. :)
Műszerfalat keresnék a drágaságomhoz, valaki tudna nékem segíteni? komplett műszerfal érdekelne, új, használt mindegy.
Karácsony közeledtével Kívánok MINDENKINEK nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket valamint több tíz mm mély gumikopást az elkövetkezendő Boldogabb Új Évben!
Szia Zarándok! Tinsa foga már nem éles, (még motoros ruha nélkül is meg lehet közelíteni...) ugyanis kihullottak a tejfogai, most már normál harapó berendezése van. Viszont az esze élesedik... Tényleg, nagyon alkalmazkodó, könnyű vele. Felvette a ritmusomat, vagyis nincs mozgásigénye :-) Legalábbis télen. Nyárra, mire jöttök, már komoly nagyfiú lesz.(?)
beszéltem ma délután a mi Fisinkkel, jól van, most már magához tért, egyenlőre nem tud netezni, talán majd a jövő héten gépközelben lesz, úgyhogy epekedve várhatjuk a hozzászólásait
Mágika szomszédjai, no meg az egész falu biztos, hogy emlékeznek ránk
nagyon helyes, hogy emlékeznek, de nemsokára, jövő nyáron ismét felfrissítjük az élményeiket
sőt..szerintem már várnak is minket
na helló Mágika!
örülök,hogy tombol a telepátia, már éppen hiányoltalak és lám-lám betoppantál a fórumra, örülök, hogy írtál
hogy van az élesfogú kiskutyád?
Zarándokka, igazi tele-patikus vagy, pont most akartam írni az én kis TKB-mnak Ha látnátok, mekkora hó van itt, a Tanyán! És még mindig esik. Egy iglus találkozó?
Szép ünnepeket Nektek!
Mágikátok
Fisi ügyes voltál, hogy ebben a "hóhelyzetben" hazaértél. Élvezd az itthont! Neked most jobb, mint nekünk, akiknek nem hiányzott... Pussz
Én is kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket- és Boldog Újévet!
Fisi
edem!
Sugó motor bontónak van bontott Er- 5 -e kettő is- van műszerfaluk is!