Nekem lenne.A Zimivel is marha jót sikerült motorozni nagyon szép helyeken jártunk és még volt egy csomo izgalom is amiről nem is számoltunk be./majdnem álló helyzetben sikerült felborulnom de én is meg a motor is hibátlan /ugyhogy a turát szivesen megismételném borulás nélkul
hát....látom most már csak második kedvenc er5-ös csaj lett belőlem lejjebb csúsztam fisi ranglétráján
viccet félretéve: örülök, hogy boldog vagy, csak így tovább
kedves Mágika!
úgy látom, hogy sajnos idén már nem fog összejönni nálad a szeptemberi tali, de ne csüggedj, remélhetőleg jövőre ismért összegyűl a mágika tanyán a csapat
egyébként hogy vagy? hogy telnek a napjaid?
látom, hogy azért a többségnek jól sikerült a hétvégéje, ennek nagyon örülök, használjátok/használjuk is ki még a "nyarat és a "jóidőt", nemsokára itt az ősz
hát....túl komoly nyarunk azért nem volt
sziasztok srácok!
köszi, hogy jobbulást kívántatok édesapámnak, hétvégén debrecenben voltunk nála a kórházban és valszeg most hétvégén is ott leszünk, amúgy talán egy picit javult az állapota, de sajnos én nagyon szarul viselem, úgy nézek ki, mint a mosott szar és kábé úgy is érzem magam
viszont jó hír, hogy 2 darab dvd készen van, úgy emlékszem, hogy gadus és kraszy csapott le rá, küldjetek a 70-24-54-378-as telszámra teljes nevet és címet, feladom postán még a héten, hogy ti is meg tudjátok nézni a fisi által készített képeket és ezer bocs, hogy csak most másoltattam át
sziasztok
Hali!
Olvasgatom, hogy kinek hogy alakult a hétvégéje.
Hát, nem sok motorozás jött össze!
Mi a nejemmel Miskolctapolcára utaztunk egy hosszúhétvégére, ma jöttünk haza. Végre kicsit kipihenhettük magunkat.
Szép hely, de 2x drágább, mint a Balaton!
Következő karika az aug.20-i lesz a Dunakanyarba. Ha lenne kedve valakinek.....
Pedig a vitorlázást nagyon-nagyon kipróbáltam volna!
Sajnálom én is, az ítéletidő Kecskemétre is eljutott tegnap éjszaka...
Vizes utak voltak reggel, amikor elindultam.
Yesss! Király volt, de tényleg szétültük a seggünket Gadussal!
Kecskemét-Bp.-Verőce-Kismaros-Királyrét (beszélgetés a tóparton és találkozás Kraszyval és családjával)-Nagymaros-Szob
(aztán minek kompozzunk, ha drága, kerüljünk a szomszédba):
Letkés-Ipolyszalka-Párkány (tényleg impozáns látvány a Bazilika a Duna túloldaláról!)-Esztergom (pizzázás)-Dobogókő-Pilisszentkereszt-Pilisszántó-Pilisvörösvá
r-Piliscsaba-Garancsi-tó, vagyis az Üvegtigris lakókocsi!
és innen aztán haza.
Nekem kb. 400 km, Kawa hozta a 4,3-as fogyasztás.
Hazafelé a Soroksári úton még gyorsulási verseny is volt levezetés képpen.
Még beugrottam Újhartyánra, ott volt a család. Már sötétben értem haza 10-kor. Oltárira elfáradtam, de megérte! Képeket majd rakok fel, most már nincs erőm. (eddig TV-ztem )
Szelidi tó. Hónap vége felé lesz ott tali ha jól emlékszem.Két éve voltunk és jó volt.Ha normális idő lesz akkor idén megyünk.Ha valaki jön akkor addíg még megdumáljuk.Itt nálunk ez a hét szar volt.Motoros szempontból.A gép áll a garázsban és a jövő hét sem az övé lesz mert családi elutazás van tervbe véve.Szelidi ?
Hát én elvoltam a kedvessel foglalva a hétvégén, ma mentünk egy kicsit- mire hazaértem stb. nekem 400 km lett a vége!
Ja!
Jövő hét végén szakmári motoros tali- belépő nincs oltári jó buli- akinek van kedve az jöjjön le!
Szakmár Kalocsától olyan 10 km- re van a taliban benne foglaltatik az ország leghosszabb (70 km- es) motoros felvonulása- vetélkedők - koncertek- péntek szombat- vasárnap akkor meg indulás haza!
Nehogy elcseréljétek az ER 5-t . Odajött két srác is és dicsérgették a kis Kawát, hogy milyen jó. Egyiknek ZXR 750,másiknak Yamaha Bulldog volt, a Yamahás cserébe kapta míg az övé szervizes volt, azt mondta jobban gyorsul meg könnyebben kezelhető mint az 1100-as Bulldog.De ezt mi eddig is tudtuk, nem?
Útvonal: B.lelle- Csesznek- Kisbér- Esztergom- Szentendre- B.lelle.
Ha az Akarattyán lévő MOL kútnál tudnál csatlakozni a 71-es úton, jó lenne.