Hali!
A Balaton-kerülő jól sikerült, és még meg sem áztunk egyszer sem.Nekem 450 km lett a vége, ma fürödtem mindkét parton, egyszer Tihanyban aztán Fonyódon de Siófok felé mentem.
32 motor volt meg egy trike, ja és én vezettem a csapatot mert a dombóvári szervező nem jött el. Király volt.
Ne csüggedj mindennek van valami oka.
Én is bosszankodom, h nem tudtam lemenni a Balcsira de majd legközelebb.
Már nézegetem az időjárást.
Annyira szerettem volna venni egy nagyobb vasat de aztán rájöttem, h minek erre a 3-5 alkalomra amikor használom egy évben ugyanis mindig esik ez afránya eső.
Hát Balcsin katasztrófális volt a hétvége, ugyhogy senki ne sajnálja, aki nem indult el.
Csütörtök késő du. értem le, iszogatás kaja pia.
Péntek de. folyamatosan lógott a lába, aztán amikor kicsit kisütött a nap átmentünk földvárra, arre elkezdett esni.
Szombat ugyanez. Tele lett a f.szom oszt elindultam haza Zamárdi után már elkezdett esni, Fehérvárig szakadó esőben jöttem. A csizmámban is állt a víz.
Mire hazaértem napsütés .
Ugyhogy ma gyönyörű időben itthon rohadok a melegben, a motor meg tiszta gané.
Kecskeméten tombol a vihar, szakad az eső, mint az állat.
Aludni nem lehet az égzengéstől...hogy rohadna már meg!
Gadus, ebből nem lesz korai indulás...ha ma reggel olvasod ezt:
ha felébredek hívlak, hogy mi van!
Remélem, reggel napsütésre ébredek, vagy az idokep.hu is elmehet a ....
A Duna-kanyar engem jobban csábít, akkor menjünk Kismarosra!
Kraszy tel.száma megvan, esetleg összefuthatunk vele.
Hol laksz Pesten? Ha útba esik, arra megyek, vagy javasolj te egy találkozási pontot!
A számomat tudod? A tiéd hiányzik a táblázatból.
Indulási időpont: ne legyen későn, nekem kb. 1 óra felérni.
Ha 7-kor indulok, az jó neked?
sziasztok,
csendesen figyelem az eseményeket én sajna nem tudok minden nap felnézni ide, de utólag elolvasok mindent.
Sajnálom a Balcsisokat, itt Pesten most aránylag szép idő van és remélem, hogy holnapra is marad mert a Picurral és Anyával Kismarosra megyünk kisvasutazni. Sajna nem mocival (mivel nem oldalkocsis az ER-5)
Ha arra jár valaki szívesen összefutunk egy hambira vagy coffera :)
holnap igazi száraz, napos idő lesz, ma nem sok kedvem van elindulni bármerre. mhmax sem tudott vitorlázni, tegnap beszéltem vele, a Balatonnál esett az eső.
A Balaton-kerülő jól sikerült, és még meg sem áztunk egyszer sem.Nekem 450 km lett a vége, ma fürödtem mindkét parton, egyszer Tihanyban aztán Fonyódon de Siófok felé mentem.
32 motor volt meg egy trike, ja és én vezettem a csapatot mert a dombóvári szervező nem jött el. Király volt.