Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm az információkat. Ezek szerint főleg "repkedésben" van különbség. Egy ilyen 400-500ml-es spray meddig elég, hány fújásra? Elég kevésnek tűnik

Más: A benzincsapnak van 3 állása: On, Res(tartalék), Pri. A Pri az mi a frászra lenne? A magyar kézikönyvben említ off állást is. Az meg nincs...
Hali!

Nos amit ajánlani tudok és nagyon jó az a Motul Road PTFE plus nevű spréje, nem repül, és jól ken. Hasonló de olcsóbb a Motorex sárga színű Sport teflonos spréje, de ez már kissé jobban repked. Kipróbáltam még a Fuchs Titanium chain gel- jét is, ez is jól ken és teflonos, de eléggé repked már. Jó az új Castrol is, de azt még nem próbáltam, illetve a Valvoline spréjét is dicsérik, ez még az esőt is jól bírja!

A lényeg- ha lehet teflonos legyen, és legalább 5- 600 km- ként fújd le kívül, belül. Nem szabad megvárni míg a láncszemek kitükrösödnek, ha már látod hogy nem annyira mattos olajos, akkor be kell fújni.

Évente nem árt egyszer szétkapni a láncdeklinél elől, és a vázra meg a blokkra kiverődött nagy gombócokat leszedni egy fadarabbal, a maradékot meg petróleummal- ez tökéletesen jó- nekem jobb lett mint a brigéciol.
A láncot is illik évente egyszer egy- két órát rászánva csisszre lepucolni, kb. hogy ha egy fehér rongyot lehuzol rajta majdnem tiszta maradjon, és akkor jól befújni!

Ha menet közben kell fújnod akkor legalább várj 15 percet indulás előtt- amúgy meg haza érés után míg MELEG a lánc(!) lefújni, és várni vele egy estét!

Egyéb infók, cikkek az oldalamon, oda is regelhetsz!
Megtalálod a címet az adatlapomon!

üdv- fisi
Mindegy csak kenjed bátran!Nekem mol-van az teflonos.
eladó egy teljesen új gerincvédős táska:---irányár
http://kepesmotor.hu/motoros_t...
Üdv!

Új Er-5 tulaj vagyok (kemény 3 napja)! Szóval ne szedjetek szét, ha hülyeséget kérdezek...
Ajánljatok nekem valami jó fajta lánctisztítót és láncsprayt légyszi :) Vagy írjátok meg ki-milyet használ. Vagy kb mindegy milyen fajta a láncspray?

Egyébként így kezdőként durva gép Kawa powa
Jó lett volna!
Gondoltam megnézem az Üvegtigrist a Pilisben, azt a múltkor kihagytuk.
Bocs fiúk (Sagem és Papucsos), de a Balatonhoz most nem megyek le.
Így lehet, hogy két ismerős meglátogatása lesz az útvonal.
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Hát ez tényleg durva. Ráadásul az ER5 kipufogó is ciripelni kezd.
Az enyémbe szerintem belebuheráltak, azért nem hallom.
Hello Sagem!

Az időjárástól egy kicsit el vagyok rettenve, majd meglátom, h mi lesz velem. A számodat +kaptam köszi.
Jelentkezem ha megyek.

Üdv GZ
ez tényleg durva
de ilyen van?!
tartanánk veled kedves zimmedli, de nekem délelőtt gálya van, délután pedig esküvői partira megyünk.....
pedig milyen jó lett volna egy lazát motorozni
Besz....ás!
D.M.C.
Gyerekek, ez nagyon durva.....

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=1902&s
ession_id=&g=motor_cikk
Üdv Papucsos !
Tavaly nem kerültük meg mert nem volt rá idő. Lelle,Fonyód,Keszthely,Tapolca,Balatonfüred az útvonal.Itt lepakoltunk egy srác (Szabi) telkén, kaja (már előre megfőzték) utána fürdés a strandon (már sötétben) majd vissza és pia, kártya, duma, éjfélkor szalonna sütés. Vasárnap meg irány haza, ki korán ki később. Mi felmentünk a kilátóba, gyalog mert nincs messze. Habár én megkerültem mert Szárszóig elmentünk( kb. 5 motor maradt) és onnan haza. 2-szer is sátraztunk tavaly a Szabinál, sok barátot szereztem közben "megérte". Az idén többen jelentkeztek, majd kiderül ,hogy megy ennyi motorral a közlekedés.Küldöm a számom.
Jani
Július 31-én, szombaton én is elmennék valamerre, de csak 1 naposra. (elvi engedélyt kaptam rá )
Csak még nem tudom, hová. Túl sok km-t nem akarok menni, csak valami lazát.
Hello Junior!

Nekem lenne kedvem mindenhova menni csak sajnos Debrecenbe leszek a virágkarneválon.
Ha esetleg más időpontokban mentek valamerre csak írjatok!

GZ
Hello Sagem!

Nagyon is van kedvem menni csak annyi bibim van, h júl 31-én este v aug 01-én reggel korán el kell jöjjek mert éjszakára megyek melózni. Én leginkább 29-31-ig érek rá!
Azért +próbálok veletek menni 31-én. Egy nap alatt körbejárjuk?
Add meg az elérhetőséged légyszi .

GZ
Zongorista esetében egyáltalán nem asszociáltam semmi kevésbé férfiasra. Különben is, egy zongora szép nagy darab hangszer, mint a motorja.
Furulyások maradjanak csak a lányok, az a természetes!
szóval akkor ez a név a te fejedben is megfordult
előbb olvastam fel a hozzászólást zongoristának, jót nevetett rajta
hát...hiába én már csak ilyen csacska lány maradok
egyetértek nicoval, ha nem is tudunk összejönni több napos talira, 1-1 napos motorozásokat szervezhetnénk
a dunakanyaros balhét mindjárt meg is nézem a motorozz.hu-n, hátha mi is elmegyünk
tegnap egy állati jót motoroztunk zongoristával édes kettesben
nagyon jó volt, nem volt az az állati nagy meleg
termés: 100 km és ez így volt kényelmes, nem kapkodtunk, nem siettünk
pécel-isaszeg-gödöllő-veresegyház-őrbottyán-vácrát
Nem hangzik rosszul meg nekem közel is van ha lesz valami részletesebb ird meg.
Hali!
Nekem 28000-nél kellett láncot cserélni, és elismerően hümmögött a szerelő, hogy ennyit kibírt. (most én hümmögök a ti teljesítményeteken )
Igen, kissé elfoglalt vagyok találkozószervezés ügyileg (máshogy is), viszont osztom Fisi nézetét az évente rendezett talik vonzerejéről. Persze közös gurulások, "kistalik" lehetnek, de nagyot szerintem is évente rendez az ember, nem?
Aki tud, tartson Sagemmel az északi partra, biztos jó buli lesz, egyszer én is voltam ott. De ha erre jártok, szóljatok, ha nem is mehetek veletek, egy frissítőre mindig a vendégeim vagytok!
Ide nincs kedve valakinek jönni? Dunakanyar. Hogy milyen úton közelítjük meg, még kidolgozás alatt.

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3783&sessio
n_id=gmGvuoEssMo7124
pont ezért nem akartam, nehogy félreérthető legyen!
A faterom tankmizériája azóta megoldódott (20.000-ért vadi új tankot vett "Keeway Superlight". Hiába a kínai tudja, hogy szar, ezért olcsón adja az alkatrészt. Ezt becsülöm bennük. )

Azóta én gondolkodtam rajta, hogy megjavíttatom az eredeti tankomat. Ha nem nagy fáradtság légyszíves szerezd meg az ember telefonszámát, vagy vmilyen elérhetőségét

Remélem nem a város túlsó végén van.
Ja... így viszont már nem hegesztésről, hanem "kinyomogatásról", meg a védőbevonat visszaállításáról van szó.

Előre is köszönöm!