Tegnap elmentem motorozni egyet Tatára.Hát hazafele nagy cucli volt,ugy eláztam mintha ruhástol ugrottam volna a medencébe. A telom beázott ugyhogy kuka/se kép se hang/Nem baj ennél jobban nem fogok elázni./mármint kivülről/
1. mhmax ma du. lement Balatonföldvárra, ott lesz vasárnapig, lásd 4033 hozzászólás
2. Papucsos és barátai lemennek holnap szintén a Balatonra, de rokonnál alszanak, szombaton jönnek haza
3. én akkor mehetek motorozni, ha befejezem a szoba kifestését. Ezért holnap bele kell húznom. Még nem tudom, mi lesz az úticél, de mhamx meghívása felé hajlok.
sziasztok srácok,látom, hogy nagy a készülődés egy találkozásra, túrára,vitorlázásra
mi sajnos most nem tudunk veletek tartani, apukám sajnos nagyon beteg, tegnap este leutaztam hozzá debrecenbe és ma is ott voltam nála, de már pesten vagyok, most netközelben
ha drukkolok nektek, hogy összejöjjön a tali és kívánom, hogy érezzétek jól magatokat
Naon csábító az ajánlatod!
AZ az igazság, h naon időjárásfüggő minden ha király az idő akkor lemegyek-gyünk haverokkal a Balcsira max 3 fő. Ígérem ha megyek akkor keresni foglak.
A tel. számod külld el légyszi sms-ben.
My phone number is 06/703353115.
Thanks.
See you later
By
Hajóbérlésbe nem kell beszállni, mert nincs. Meghívtalak!
Balatonföldváron van a hajó, tehát itt tudnánk felvenni. Parkolni a földvári Mahart kikötő parkolójában lehet. A hajóról rá lehet látni a motorra, sőt le tudjuk úgy tenni, hogy max. 5m-re (azaz 5 méter ) legyen a hajótól.
Én holnap (csütörtök) délután megyek le Balatonra. Szingli esetben Balatonföldvár a cél, de ha találok társat, akkor egy kissebb gurulásban szívesen benne lennék . Péntek du. érkezik a kedvesem, ettől fogva a motorozás kissé háttérbe szorul . Péntek-Vasárnap vitorlázni fogunk. 1-2 fő számára még van hely a hajón, ugyhogy aki szeretné szívesen megvityókáztatom .
Két tervem volt, egyik sem igazi túra kategória:
1. Rég nem látott első unokatesóim meglátogatása, gyermek születése miatt is, meg mert régen láttuk egymást.
Kecskemét-Újhartyán-Budapest-Kecskemét útvonalon.
2. Rég nem látott kutyatenyésztő ismerősök...Kecskemét-Érd-Fehérvárcsurgó-Dunaföldvár-Kecskemé
t.
DE! Örülnék, ha együtt mehetnénk, ezért mit szólnátok Gyulához?
A fiam osztályával voltam, ezért nem sokat láttam belőle.
Nem vaok biztos benne,h elmegyek még a Balcsira, teljes mértékben időjárásfüggő az egész. Nekem a péntek szombat lenne az igazán jó.
Ha esetleg nem mennék akkor lehet, h becsatlakozok (kozunk) hozzád ha nem nagy baj.
na jó, tudom, nem lehet mindenre elkészülni
De záporral és jégesővel most is riogatnak!
Apukádnak jobbulást!
GZ
GZ
2. Papucsos és barátai lemennek holnap szintén a Balatonra, de rokonnál alszanak, szombaton jönnek haza
3. én akkor mehetek motorozni, ha befejezem a szoba kifestését. Ezért holnap bele kell húznom. Még nem tudom, mi lesz az úticél, de mhamx meghívása felé hajlok.
Várom Fisi jelentkezését, hogy mire gondolt.
mi sajnos most nem tudunk veletek tartani, apukám sajnos nagyon beteg, tegnap este leutaztam hozzá debrecenbe és ma is ott voltam nála, de már pesten vagyok, most netközelben
ha drukkolok nektek, hogy összejöjjön a tali és kívánom, hogy érezzétek jól magatokat
Nem ígérem meg, hogy mégis a Balatonhoz megyek, ha megyek motorozni, majd meglátom.
GZ
Naon csábító az ajánlatod!
AZ az igazság, h naon időjárásfüggő minden ha király az idő akkor lemegyek-gyünk haverokkal a Balcsira max 3 fő. Ígérem ha megyek akkor keresni foglak.
A tel. számod külld el légyszi sms-ben.
My phone number is 06/703353115.
Thanks.
See you later
By
GZ
Balatonföldváron van a hajó, tehát itt tudnánk felvenni. Parkolni a földvári Mahart kikötő parkolójában lehet. A hajóról rá lehet látni a motorra, sőt le tudjuk úgy tenni, hogy max. 5m-re (azaz 5 méter ) legyen a hajótól.
Igyekezz a festéssel! Szívesen látlak!
hát ez nagyon rendes tőled, csábító ajánlat!
Kérdések: mennyivel kell beszállni a hajóbérlésbe?
Hol tudnátok esetleg felvenni és hol lehet a motot hagyni?
Csak eljátszottam a gondolattal...de ki tudja?
A vitorlázáshoz szükséges jogosítvány volt a motor után következő álmom...
Most leendő gyerekszobát festek. Akkor mehetek szombaton motorozni, ha addig befejezem. Jól haladok, mindjárt kész a mennyezet.
Csak azért címeztem Papucsosnak, mert Ő jelezte, hogy akkor épp arra menne.
Én holnap (csütörtök) délután megyek le Balatonra. Szingli esetben Balatonföldvár a cél, de ha találok társat, akkor egy kissebb gurulásban szívesen benne lennék . Péntek du. érkezik a kedvesem, ettől fogva a motorozás kissé háttérbe szorul . Péntek-Vasárnap vitorlázni fogunk. 1-2 fő számára még van hely a hajón, ugyhogy aki szeretné szívesen megvityókáztatom .
Itt egy kép ízelítőnek
1. Rég nem látott első unokatesóim meglátogatása, gyermek születése miatt is, meg mert régen láttuk egymást.
Kecskemét-Újhartyán-Budapest-Kecskemét útvonalon.
2. Rég nem látott kutyatenyésztő ismerősök...Kecskemét-Érd-Fehérvárcsurgó-Dunaföldvár-Kecskemé
t.
DE! Örülnék, ha együtt mehetnénk, ezért mit szólnátok Gyulához?
A fiam osztályával voltam, ezért nem sokat láttam belőle.
Szóval nézzünk körül Gyulán!
Nem vaok biztos benne,h elmegyek még a Balcsira, teljes mértékben időjárásfüggő az egész. Nekem a péntek szombat lenne az igazán jó.
Ha esetleg nem mennék akkor lehet, h becsatlakozok (kozunk) hozzád ha nem nagy baj.
GZ