Üdv Papucsos !
Gyere velünk! Igaz kicsit sokan leszünk, de lesznek csopperesek is.
Ketten jönnek Békéscsabáról is, tök jó fejek.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3317&session_
id=
csákány mhmax mester úr!
sajnos a tankos pasit nem találom, de találkoztam egy csókával, akinek a fia meg tudná heggeszteni a tankodat
nem ismerem a fiát, rámozduljak a dologra?
üdv
zongorista
úgy volt, hogy a 7végén megyünk bikini koncertre egy kempingbe, de annyira rossz időt mondtak, hogy úgy döntöttünk, hogy inkább kihagyjuk, van itthon elég tennivaló, de nem is bánom..
most lazításképpen netezem egy csöppet
habár ezerrel fúj a szél, egyenlőre még nem esik...
zimi válaszolt is helyettem a kérdésedre a zongorista név kialakulásával kapcsolatban
azt hiszem, hogy a mi drága fisink nevezte őt így el...ő a névadó, de szerintem tök jó név
A láncvédőn lévő felirat tanúsága szerint a szettnek 15- 45 ezer km- et kell kibírnia használattól függően. Nekem is 31 200 km van benne- és egy picit kell majd állítani rajta, de nem vészes. Az új szett olyan 35 ezer ft körül van, azt hiszem ebben Nico a kompetens?!
Haj Mágika anyó!
Ja fisi "keleten" császkál, és mint mindig épp lelkesen tagokat toboroz!
Csak épp most magának!
Amúgy valszeg augusztus vége- szeptember eleje felé már németben leszek, szóval ezért nem ugrok annyira a témára, meg kissé meg is fáradtunk az utóbbi időben a rengeteg talitól- bulitól.
A jövő évi tali természetesen állja, és azt hiszem nagyobb lesz a dolog vonzereje (legalább is számomra) ha egy év múlva szervezünk oda valamit, nem minden hónapban!
Még én sem cseréltem habár nekem kardán van a lánc helyén!
Júl 28-31-ig valaki esetleg nem tart a Balaton felé?
Én tervezek egy kiruccanást erre az időpontra ha vki/k/ csatlakozna/nának/ az naon király lenne!
Adigra még az időjárás is helyreállna a fő meteorologusaink szerint.
Hívjatok 06/70 335 3115 GZ
Kedves TKB!
Nem szeretnék "szállásadóként" erőszakosnak tűnni, de ha jönni szeretnétek még az idén, úgy látom, új "Szervezőbizottságot" kell alakítanotok: Zimi babát vár, Nicojunior elfoglalt, Fisi pedig valahol "nyugaton" császkál. Valaki megpróbálja összehangolni az időpontot? Ha mégse jönne össze, kicsit szomorú leszek, de remélem, jövő nyáron tutira jöttök megint!
Pussz, Mágikátok
Igen, egy klíma jól jönne, csak nem tudom miből?
Bár nálunk 26 foknál nincs melegebb a lakásban, de laktunk beépített tetőtérben 1 évig és az kemény volt. 31-32 fok a lakásban.
Én egy fél órája értem haza Kecskemétről. Ma 2 gépet telepítettem.
Hálátlan szakma!
Dolgozol egy csomót a rohadt melegben, aztán mire kész a gép, és gyártja a hűs levegőt, pakolok, és megyek a következő helyszínre izzadni.
Drága Gadus, drága Papucsos!
Hogy a motorosok ennyire aranyosak, nem is gondoltam volna (júni 26 előtt)... Persze, megbeszélem a szomszédokkal, hogy lenyírhasd a füvüket, bár a jobb oldali tanár úr kb. 4 naponta nyírja és utána szerintem ki is fésüli, a balodali házban meg egy alkesz és egy debil lakik. szóval ezek közül választhatsz De ha ez kell, hogy újra itt legyél...
Gadus! A stöpszli vízszerelő sztem annyira megijedt Tőled, hogy azóta messziről elkerüli a házamat, de közben megcsinálta egy másik, úgyhogy Neked nem maradt feladat, de ha Te is csak akkor jössz újra, biztos találok valamit
Szervezzétek csak szépen az időpontot, már nagyon várlak Benneteket, TKB-sok!
Jó éjt, Mágika
Gyere velünk! Igaz kicsit sokan leszünk, de lesznek csopperesek is.
Ketten jönnek Békéscsabáról is, tök jó fejek.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3317&session_
id=
sajnos a tankos pasit nem találom, de találkoztam egy csókával, akinek a fia meg tudná heggeszteni a tankodat
nem ismerem a fiát, rámozduljak a dologra?
üdv
zongorista
bocsi
ezt örömmel olvasom
azért lélekben mindig a tkb-sokkal vagyok de a motor az yamaha
most lazításképpen netezem egy csöppet
habár ezerrel fúj a szél, egyenlőre még nem esik...
azt hiszem, hogy a mi drága fisink nevezte őt így el...ő a névadó, de szerintem tök jó név
örülök, hogy ezentúl erről a szóról én fogok eszedbe jutni
Haj Mágika anyó!
Ja fisi "keleten" császkál, és mint mindig épp lelkesen tagokat toboroz!
Csak épp most magának!
Amúgy valszeg augusztus vége- szeptember eleje felé már németben leszek, szóval ezért nem ugrok annyira a témára, meg kissé meg is fáradtunk az utóbbi időben a rengeteg talitól- bulitól.
A jövő évi tali természetesen állja, és azt hiszem nagyobb lesz a dolog vonzereje (legalább is számomra) ha egy év múlva szervezünk oda valamit, nem minden hónapban!
Júl 28-31-ig valaki esetleg nem tart a Balaton felé?
Én tervezek egy kiruccanást erre az időpontra ha vki/k/ csatlakozna/nának/ az naon király lenne!
Adigra még az időjárás is helyreállna a fő meteorologusaink szerint.
Hívjatok 06/70 335 3115 GZ
De mintha tényleg nyúlna: mostanában állítanom kellett többször is, hogy legyen 35-40 mm.
Nem szeretnék "szállásadóként" erőszakosnak tűnni, de ha jönni szeretnétek még az idén, úgy látom, új "Szervezőbizottságot" kell alakítanotok: Zimi babát vár, Nicojunior elfoglalt, Fisi pedig valahol "nyugaton" császkál. Valaki megpróbálja összehangolni az időpontot? Ha mégse jönne össze, kicsit szomorú leszek, de remélem, jövő nyáron tutira jöttök megint!
Pussz, Mágikátok
Bár nálunk 26 foknál nincs melegebb a lakásban, de laktunk beépített tetőtérben 1 évig és az kemény volt. 31-32 fok a lakásban.
Én egy fél órája értem haza Kecskemétről. Ma 2 gépet telepítettem.
Hálátlan szakma!
Dolgozol egy csomót a rohadt melegben, aztán mire kész a gép, és gyártja a hűs levegőt, pakolok, és megyek a következő helyszínre izzadni.
Hogy a motorosok ennyire aranyosak, nem is gondoltam volna (júni 26 előtt)... Persze, megbeszélem a szomszédokkal, hogy lenyírhasd a füvüket, bár a jobb oldali tanár úr kb. 4 naponta nyírja és utána szerintem ki is fésüli, a balodali házban meg egy alkesz és egy debil lakik. szóval ezek közül választhatsz De ha ez kell, hogy újra itt legyél...
Gadus! A stöpszli vízszerelő sztem annyira megijedt Tőled, hogy azóta messziről elkerüli a házamat, de közben megcsinálta egy másik, úgyhogy Neked nem maradt feladat, de ha Te is csak akkor jössz újra, biztos találok valamit
Szervezzétek csak szépen az időpontot, már nagyon várlak Benneteket, TKB-sok!
Jó éjt, Mágika