Szia Sagem! Az augusztus 6-7-8 sajna nekem sem jó, akkor bor-tá-bort tartok 3 pesti nőnek és nagyon goromba lennék szegényekkel, ha közben arra gondolnék, hogy nélkülem túráztok...
Szeptemberben már nem hagyom egyedül a nejem hétvégén, hiszen gyermek érkezik szeptember végén, remélem nem előbb.
El leszek nagyon foglalva, na nem az újszülöttel, hanem a másik kettővel!
Hali!
Hát, én anno 16000-ért vettem a krómozott műanyagját!
A talit nem lehetne, mondjuk szeptemberre időzíteni? Olyan zsúfolt a nyaram, hogy a fórumot visszaolvasni is alig van időm! (még jó, hogy nem vagytok mostanában szószátyárok!)
A szept.25-28 pl. jó lenne.
Zarándok, szar lehetett!
szia drága Fisi!
szívesen vettem/vettünk volna részt, de engem kicsit zavar az az állati nagy tömeg, bár a koncertet biztos élveztük volna, de úgyis szombaton délután tudtunk volna elindulni itthonról és mivel mondtad, hogy már csütörtökön le sem lehet ejteni egy darab tűt sem, így....
helyette balaton, meleg víz, röplabdázás...és sajnos egy karambol szombat este kocsival, de nem én vezettem, mindenesetre egy kicsit megviselt, én hátul ültem....így már utána sörözni sem volt kedvem....képzelhetitek
Jó kis túraterv, pénteken mennénk, szombat a hosszabb vasárnap délelőtt a rövidebb, beleférne egy hétvégébe. Na " TKB" ki van benne? Feldobok egy időpontot is, mondjuk augusztus. 6-7-8.
A kisúji tali fasza volt, de ennyi embert ilyen kis helyen még nem láttam!
A mérleg- ha minden igaz- akkor egy drága hölgy- akinek egy fekete Er- 5- e van, gazdagítja majd a csapatot!
Remélem nemsokára beregel majd ide!
Szijja Krisztim!
Nem kerestél a hétvégén, kár hogy nem jöttetek le a talira! NAgyon jó volt! Főleg a Zorall!
Szia Mágika!
Nagyon jól hangzik mindkét útvonal, köszi az előzetes logisztikai és tervezési tevékenységet!
Alighanem jönni akarsz velünk!
TKB-sok, nagyon meleg lesz a hétvégén, igyekezzetek a vízbe! Én azt teszem, Tiszakécskére vonulok családostól a hétvégére.
A kép aláírása: "fertőzöttek"
Szia Zongorista! Örömmel olvasgatom, hogy egyre többen visszakívánkoztok még idén a Tanyára. Ezen felbuzdulva, már megterveztem 2 nagyon klassz túrát 2 kerékre Nektek! Az egyik a Bakonyban, 200 km, a másik a Káli-medencében, 80 km. Viszont csak két napban jön ki, talán sikerül egy nap szabit kivenni, vagy mindenki vmi. Kínából jött motoros járványtól egyszerre lesz beteg...
Bakonyi túra két kerékre… 200 km
vegyesen kacskaringós, hangulatos és dimbes-dombos mellék- és nagyobb utakkal, 8, 82, 83-as, hogy lehessen lazán nézelődve és gyorsan is menni…
Diszel – Devecser – Magyarpolány (gyönyörű, echte ungarische tornácos házak + cuki Kálvária domb) – Hárskút – Lókút – Zirc (Kastély, stb.) – Csesznek (Vár!) – Bakonyszentkirály (itt a polgi haverom, hátha főz nekünk, vagy épp falunap lesz, megkérdezhetem)– Veszprémvarsány - Bakonyszentistván – Pápa – Bakonypölöske – Noszlop – Devecser – Nyírád – Diszel
a másik:
Káli-medence túra 80 km Mágika kedvence :-)))
idilli, kacskaringós mellékutak, Guzsti nénit megríkatóan bájos tájakkal, falukkal…
Diszel – Pula – Nagyvázsony (Kinizsi vár) – Vöröstó – Mencshely – Tagyon – Monoszló – Balatonhenye – Köveskál (Kővirágban ebéd) – Szentbékálla (Ingó kő) – Kékkút (forrás) – Salföld (bánya-tó?) – Ábrahámhegy – Badacsony (korzó, móló, Balcsi nézés) – Nemesgulács – Kisapáti - Diszel
Na?
szevasztok kawások!
ha továbbra is része lehetek ennek a jó kis csapatnak, akkor én is benne vagyok, hogy még az idén látogatatást tegyünk Mágikánál
természetesen bőrtangában
El leszek nagyon foglalva, na nem az újszülöttel, hanem a másik kettővel!
Viszont az augusztus 6, és az a hétvége tuti nem jó.
Én vmi szeptember eleji dologra gondolnék!
Hát, én anno 16000-ért vettem a krómozott műanyagját!
A talit nem lehetne, mondjuk szeptemberre időzíteni? Olyan zsúfolt a nyaram, hogy a fórumot visszaolvasni is alig van időm! (még jó, hogy nem vagytok mostanában szószátyárok!)
A szept.25-28 pl. jó lenne.
Zarándok, szar lehetett!
Az enyém sajnos lekopott vagy nemis tudom mi történt vele de az 1ik felén nincs króm.
szívesen vettem/vettünk volna részt, de engem kicsit zavar az az állati nagy tömeg, bár a koncertet biztos élveztük volna, de úgyis szombaton délután tudtunk volna elindulni itthonról és mivel mondtad, hogy már csütörtökön le sem lehet ejteni egy darab tűt sem, így....
helyette balaton, meleg víz, röplabdázás...és sajnos egy karambol szombat este kocsival, de nem én vezettem, mindenesetre egy kicsit megviselt, én hátul ültem....így már utána sörözni sem volt kedvem....képzelhetitek
Ha valakit érdekel ezt találtam http://www.vatera.hu/listings/...
én az enyémet 5.000-ért krómoztattam ,hát megérte
A kisúji tali fasza volt, de ennyi embert ilyen kis helyen még nem láttam!
A mérleg- ha minden igaz- akkor egy drága hölgy- akinek egy fekete Er- 5- e van, gazdagítja majd a csapatot!
Remélem nemsokára beregel majd ide!
Szijja Krisztim!
Nem kerestél a hétvégén, kár hogy nem jöttetek le a talira! NAgyon jó volt! Főleg a Zorall!
Bokkon!
Szét lesz rúgva a seggfejed!
Nagyon jól hangzik mindkét útvonal, köszi az előzetes logisztikai és tervezési tevékenységet!
Alighanem jönni akarsz velünk!
TKB-sok, nagyon meleg lesz a hétvégén, igyekezzetek a vízbe! Én azt teszem, Tiszakécskére vonulok családostól a hétvégére.
A kép aláírása: "fertőzöttek"
Bakonyi túra két kerékre… 200 km
vegyesen kacskaringós, hangulatos és dimbes-dombos mellék- és nagyobb utakkal, 8, 82, 83-as, hogy lehessen lazán nézelődve és gyorsan is menni…
Diszel – Devecser – Magyarpolány (gyönyörű, echte ungarische tornácos házak + cuki Kálvária domb) – Hárskút – Lókút – Zirc (Kastély, stb.) – Csesznek (Vár!) – Bakonyszentkirály (itt a polgi haverom, hátha főz nekünk, vagy épp falunap lesz, megkérdezhetem)– Veszprémvarsány - Bakonyszentistván – Pápa – Bakonypölöske – Noszlop – Devecser – Nyírád – Diszel
a másik:
Káli-medence túra 80 km Mágika kedvence :-)))
idilli, kacskaringós mellékutak, Guzsti nénit megríkatóan bájos tájakkal, falukkal…
Diszel – Pula – Nagyvázsony (Kinizsi vár) – Vöröstó – Mencshely – Tagyon – Monoszló – Balatonhenye – Köveskál (Kővirágban ebéd) – Szentbékálla (Ingó kő) – Kékkút (forrás) – Salföld (bánya-tó?) – Ábrahámhegy – Badacsony (korzó, móló, Balcsi nézés) – Nemesgulács – Kisapáti - Diszel
Na?
bőrszivar van a bőrtangában!
ha továbbra is része lehetek ennek a jó kis csapatnak, akkor én is benne vagyok, hogy még az idén látogatatást tegyünk Mágikánál
természetesen bőrtangában