Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pihenj sokat drága zimmedli, mert utána már csak gyereksírásos éjszakáid lesznek és álmos leszel , legalábbis egy ideig
de hát te már gyakorlott apuka vagy
hogy van a kedves feleséged? hogy bírja nagy hassal ezt a rohadt nagy meleget?
Hello Krisztim!
szép látvány lehetett, ha pasi lennék ezt a képet küldeném neked
az augusztus 6-os időpont nekünk sem jó, így is két meghívást kaptunk, sértődés nélkül el kell dönteni, hogy melyikre menjünk
de egy szeptemberiben benne vagyunk, nagyon jó lenne
na sziasztok srácok, 7végén összeismerkedtem egy er5-ös sráccal egy kempingben a velencei tónál, amint megláttam a közeledő ismerős motort, pár percen belül már ott is voltam lelkesen
első motorja, sokat beszélgettünk, ő is olaszból hozta, invitáltam őt a fórumra és a szeptemberi talinkra, a többi már csak raja múlik
motoroztunk egy csöppet a hétvégén, de túl nagy távot nem tettünk meg, vasárnap reggelre akkora vihar kerekedett, hogy már attól féltem, hogy egy fa a sátorra fog dőlni

Na ezt megnéztem volna- Zimmedli mint hosszú- illetve rövid táv futó!
Szia Zimi! Hajrá szabadság! Én aug. 1-től jó hosszú munkanélküli szabira megyek A kukások után én is futottam már télen, a hóban egy szál cuki hálóingben, de csak futótempóra lelassítottak, nem álltak meg. Aztán, mikor már jól kiröhögték magukat a szomszédokkal együtt, kb. 6 házzal arrébb megálltak...
Szabin vagyok 2 hétig!
Már annyira sikerült kizökkeni a hétköznapokból, hogy 8-nál előbb fel sem kelek.
Ezért aztán ma reggel pizsama gatyában, magam mögött vonszolva a kukát, rohantam a kukás autó után.
Ébresztőnek nem volt rossz.
Most is onnan írtam!
Tegnap kerestelek ip telefonon nem dolgozol?
Ászok lettek a képek köszönöm mindenkinek!
Üdv!
Azért voltál elveszve, mert mostanában keveset jutottál számítógéphez, legalábbis a munkahelyen, nem?
Nagyon szívesen!
Hello hívek motorral poroszkáló népek!

Egy kicsit mostanában el voltam veszve de visszatértem!
Tehát mikor és hol találkozzunk ismételten?
Én mindenre vevő vagyok, vagyis mindenevő?
Köszönöm, ezekkel az állásokkal sokat segítettél!(ugyanis nem a szokványos, mert volt már nekem másik olyan gépem ami benzincsapos volt, de természetesen az nem ilyen, na de mindegy!)
Ma szétszedtük, és kipucoltuk a karburátort. Igazából nagy dolgokat, problémákat nem találtunk, igazából semmit sem, de ha már kiszedtük, szétszedtük darabjaira, kifújattuk, letisztítottunk mindent, és most összerakás után minden okés, úgy néz ki, tehát egyenlőre a probléma megoldottnak látszik!
Köszönöm szépen még egyszer!
Szép napot!
Krisztián
A"PRI" szabad átfolyást enged a benzinnek a csapon.

Ellenőrizd le, hogy a tankszűrők rendben vannak-e, mert nekem az egyik hiányzott és 2 éve ilyen gondokkal küszködtem, miután megvettem a motort. A karbik bezabálták a trutyit, ami a tankban volt és leállt menet közben stb. Azóta a csap után is használok egy szűrőt, hogy még véletlenül se mehessen semmi kosz a karbik felé.
Szerintem, amit leírtál, egyértelműen karburátor dugulásra utal.
A benzincsap vákumos, vagyis csak akkor engedi át magán a benzint, ha beindult a motor.
Alap állás az "ON", tartalék "RES". Álló motornál e két állásban nem is szabad folyni a benzinnek a karbi felé.
Egyetlen állás van, ami szerviz üzemmód, amikor pl. le lehet engedni a tankból a benzint, ez a "PRI".
Köszönöm!
A következő történt:
Túrázni mentünk, és kb. 80 km megtétele után éreztem,hogy néha erőtlen, 1-ben le is fulladt 2- szer (később kiderült, nem indul be mindig mindkét henger. Viszont ha visszaváltok, vagy kicsit megforgatom, akkor erőre kap, megy rendesen.

A másik problémám a benzincsap, illetve ugyanazon túrán jelentkezett. Leállítottam, majd mikor indultunk újra, orrba- szájba jött a benzin, elfordítottam másik állásba, és azóta jó.a karbiból folyt mint azőrült. Most szét fogjuk szedni, kitisztítjuk.

Benzincsap: Egyszer nem akart indulni. A csapról leszedtük az összes csövet, és fordítgattuk a csap állását minden irányba. Egyedül "pri" állásban folyt, a többiben semmi azóta úgy használtam eddig. Mióta viszont folyik csak az "on"-on nem jön fölöslegesen, viszont megy is a gép (a hengerproblémát kivéve). Viszont minden cső jó helyen van, nincs összecserélve. Gondolom csapcsere kell, de azért kérdezem, hogy másnak is van-e ill. volt-e ilyen jellegű problémája, típushiba, valami?

remélem tud valaki kis segítséget, ötletet adni, amit előre is köszönök, üdv: Krisztián
Nyugodtan írd fel ide a problémádat, ez a fórum azért is van, hogy összedugjuk a fejünket a megoldásért!

Egyébként én cseréltem benzincsapot, mert csöpögött és nem kaptam felújtó készletet. Állítólag van ilyen, olyan infónak én is örülnék, hogy hol lehet kapni.
Most egy idegen csap van, asszem Yamaháról, de jól működik.
Köszönjük az infót!
dunakiliti motorostalalkozo julius 23-25 vadviz kanping ha tudtok gyertek üdv mindenkinek.szeles utat,
Halihó!
ER- 5 benzincsap- illetve karbi problémában tud valaki segíteni?
Magánban kérdeznék ha valaki esetleg ért hozzá.
Köszönöm előre is, üdv: Krisztián
e-mail: ch0419@freemail.hu
a talira én is szívesen elnéznék, de a nyár nálunk is elég húzós. Jelenleg október közepéig alig van egy-két szabad napom.

a fórumot is alig győzöm olvasgatni, de majd igyekszem,
további kellemes 40fokot mindenkinek, menjetek vízpartra!
én holnap viszem le a családod Balcsira
én, én, én.... én is akarom... mármint a dvd-t
hogy tudom tőled elkunyizni?
jó reggelit mindenkinek
aug 6 hétvége nekünk sem jó
de egy szeptemberi (reméljük nem esős) mágikás 7végi ismételt taliba benne vagyunk zongoristával együtt
hátha újra összejön a csapat, szuper lenne
Terv szerin igen
Augusztus 6-7-8 Sárvári motorostalálkozó.
A felvonuláson ott leszek.
Jön valaki?