Köszönöm szépen, nem sértődöm meg nyugi, de szó mi szó nem vagyok mai darab, kapom is a fenyegetéseket, hogy le leszek cserélve, de bízom benne, h nem így lesz
Hát mitagadás nem vetjük meg.
Bár, ha jobban meggondolom senki nem csapta nagyon szét magát a tanyán. Felelősségteljes módon vigyáztunk magunkra.
Én ha rendesen megküldöm magam, akkor másnap nem sok mindent lehet velem kezdeni, persze akkor a kis Kawa a garázsban alszik.
Sajnos úgy fest, hogy Kisúj nekem nem fog összejönni , de egy nyárvégi, akár szezonvégi Mágikatanyára nagyon szívesen gyúrnék.
Így Mágika is még jobban bírná a telet, hamár ennyire megfertőztük.
Nico, Rád bízom az agitálást a fejtörésünkkel kapcsolatban, sztem, nekem, mint szállásadó-nak nem illik, nehogy úgy tűnjön, a TKB-ból akarom összeszedni a fűtésrevalót! Hajrá!
Én is most regisztráltam és arra szeretnélek megkérni, hogy Kedvesemnek is mutasd meg az epilátor mutatványodat, mert rá férne .
Aki szeretné, hogy elküldjem neki (lehetőleg 1-2 ember) őő(k) jelezzék!
Bár, ha jobban meggondolom senki nem csapta nagyon szét magát a tanyán. Felelősségteljes módon vigyáztunk magunkra.
Én ha rendesen megküldöm magam, akkor másnap nem sok mindent lehet velem kezdeni, persze akkor a kis Kawa a garázsban alszik.
Így Mágika is még jobban bírná a telet, hamár ennyire megfertőztük.
Jövő tavasszal már "kétkerózni" fog az MTD-vel.
4 évig laktam itt, legszebb serdülő éveimet töltöttem a legfelső emelet teraszán dohányozva, és egyéb züllési és lógási technikákat gyakorolva.
Kriszti- nem epiláltál a hétvégén?
remélem, tetszik
Kriszti példáját követve jöhetnek a fürdőrucis képek!
danke schön!
Tessék itt egy jó szám neked!
http://youtu.be/jWCvse6NqoM