Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor lesz ismétlés? már nagyon várom! Én este 10-kor indulok tovább, megyek szlovákba vámolni. Kinai ruhákat viszek!
Szia Lütyő!
Üdv a Tanyáról is! Majd, ha lesz rá alkalmad, nézd meg milyen fotomodellt csináltak belőled! http://picasaweb.google.hu/kaw...
Neked még szélesebb utat!
Nagyon örülök hogy megismertelek titeket, jó volt a buli, ismétlést szeretnék, ha benne vagytok. Na meg a sör is jól esett!
Üdv Lütyő!
Befőzted magad a TKB-sok közé, mondtam is Fisinek nagy kár lett volna ha nem jössz Diszelbe. Üdvözölve legyél ott kint a nagyvilágban és itt a fórumon.
Sziasztok! Lütyő vagyok, az epillátor mester. Igértem, mikor tudok regisztrálok. Most megtörtént. Most is épp kint vagyok külföldön, jelenleg Prága közelében.
JA!

Köccsög GPS- de azért van amikor jó hogy van!
Én is örültem!

Meg persze egy jót karikáztam. Visszafele jól megviccelt Fisi az utcákkal. Elindult az utcátokban balra, aztán egy kör után a tömb körül ugyanott mentünk, mintha jobbra indultunk volna . Mindezt a GPS-el.
Ekkor átvettem az irányítást, nehogy menjünk még egy kört.
A sors fintora, hogy előtte két perccel épp azt ecsetelte, hogy nem szereti a GPS-t, mert elveszti tőle a tájékozódóképességét:
És tényleg

Hazafelé én is megáztam kicsit, de szerencsére tényleg nem ba*zta össze a mocit .
Adatlap- háziállat- Sly- no comment!
Bár nekem is csak ennyi lenne a tortámon (nem mintha a kevesebb gyertyától fiatalabb is lennék).

Szóval, Gratulálok!

Mikor iszunk rá?
Zongorista segíts rajtam légyszíves!

Az Öregem motorjának elrepedt a tankja (mostmár 3. alkalommal ugyanott).
A kínai ipar műremeke: Keeway Superlight 150.
Add meg légyszíves a tankjavítós szakidnak az elérhetőségét. Meg szeretném mutatni a tankot egy hozzáértőnek. Eddig egy kis lakatos szaki csinálta meg, jónak is tűnt, de most csak elrepedt újra.

Köszönöm!
Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntést, valóban egy évvel öregebb lettem (és bölcsebb is talán), ennyi gyertyát látni a tortán, szörnyű volt .

Üdv mindenkinek!
Nem Örkénynél- az Zimi felé volt, hanem Hőgyésznél- no!
Sziasztok!

Nos a hétvégén elküldtem a dvd-ket, illetve mint alant látható, párat elvittem személyesen!

Zimi, Sagem, Zarándok, és Kisbokkon!

Indulhat a lánc! Sürögjetek!

Zimi!

Jó volt ahogy mondod, személyesen talizniúujra! Igaz oda meg vissza (Kecsónál) eláztam, de mire hazaértem, ujra megszáradtam, és szerencsére a gép se lett koszos, csak nagyon picit!
Mhval is jó volt újra összefutni!

Sagem!

Köszönjük az Isteni kiszolgálást, jó volt nálatok- és bocs a csirkeszárnyas nevében is, hogy kissé feltartottunk benneteket a vasárnap délutáni sziesztában!
Ahogy írtad, a gépben benne az új olaj, Sly- val kicseréltük az este még!

Nagyon jót mentünk kis csirkés tesómmal hazafelé, de már nem vadul- nehogy Anita szemei újra könnybe lábadjanak! , csak lightosan, de mikor Örkénynél elbúcsúztunk, jött a java- a végeredmény egy böszme BMW túragép lenyomva, egy BMW 2,5 TD lenyomva, meg egy Audi is- ezek a nagy szájhősök a kanyarban le lettek alázva, csak mikor kiértünk a fő útra tudtak otthagyni seperc- hiába van aki csak az egyenesben nagylegény!

Aki tud- és akar jönni- most héten Kisújszálláson találkozunk!

Krisztim!

Remélem jó volt az ébredés- és ne feledd Te vagy itt az egyik fő- fő kedvenc csaj!
Fisi, mhmax! Jó volt találkozni veletek tegnap!
Szia Sagem, kár hogy veled nem találkoztam!

Anitának tényleg szülinapja van? Biztos mondtátok, de nálam kis elefánt effektus van: nehezen tanulok és könnyen felejtek.
Boldog szülinapot Anita!
Fisi, Sly jó volt újra találkozni veletek, már a friss olajjal duruzsol a gép?
Anitának boldog szülinapot!
Az agyam.Mit gondolsz mé hordok bukót?Hogy szét ne pukkanjon a fejem a sok észtű!
A- mid?
Megáll az agyam!Milyen kicsi a világ!
helo fisi mikor lesz akiruccanas fertürakosra üdv mindenkinek . . .jó lenne ujra talizni egyet
Én is köszi!
Á, csak udvariasan mosolyog Zarándok, szája sarkában egy enyhe szitkozódással, hogy "engedjél már le, wazze..."
Azért olyan mintha táncoltunk volna:
Boldognak is látszol tőle!
Nekem mindegy hová megyünk meg mikor csak minnél többen huzzuk a moci szarvát!
Köszi!