Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg a FÜST
akit a benzingőz egyszer megcsapott....
Hali banda!

Jövő héten aki tud, és akar az jöjjön Kisújszállásra Júli 8- 11- azaz, már csütin kezdődik a buli- állat együttesekkel!

4500 ft a belépő- szombaton már csak 2500 körül!

Akit bővebben érdekel, az nézzem meg a Griff motor MC lapját!
Nah!Én is hazaérkeztem!
Nagyon jóó volt a hétvége veletek!Köszönök szépen mindent!

Képeket szívesen fogadok
ÁÁÁ!Menni kéne szabira mert már itt a jó idő.Bezzeg Nálad esett most meg 7ágra süt. Motorra fel!
Hali TKB!
Na, visszazökkentetek már a szürke hétköznapokba?
Nekem ma a munkahelyemen mondták, "Gizike főzzön 3 kávét, legyen olyan kedves!", de az nem ugyanolyan...
Ha motor megy el a házam előtt, megdobban a szívem
Zolinak már mondtam, hogy tessék regisztrálni ide, mert különben lemarad a fontos eseményekről!

Lütyő, lélekben veled vagyok és a kamion szimulátoron én is fuvarozok a németeknél!

Sly, akkor hamarosan menetkész a motor?
Na igen!

Itt a hős kaminyonos! Meg mi is!
Jaja!

Jó kis örültködés volt!

A fütyüllő ugyé
Csak Neked!
A többieknek már a fülükön jön ki....
A Lütyő nevében:

"Jól kib@sztak velem mert ahogy hazaértem jött is a telefon és mehettem németbe, de nagyon jó, hogy ott voltam veletek és megismertelek benneteket.
Ahogy visszaértem a melóból beregisztrálok hozzátok."

Na ezek lennének röviden Lütyő a nagy jókedvtartó szavai aki most kicsit szomorúan ment útnak.
Fisi testvéremmel elbúcsúztattuk!

Ma voltunk bontóban az őrült Fisivel is és vettem Lábtartókonzolt a drágámhoz, de hazafelé meg kellett állnom az autóval mert olyan fájdalmaim voltak és a könnyektől az utat sem láttam a nagy röhögés miatt!
Fülig ér a szám ezerrel !
Esti mesének, meg reggeli kávénak és ha sikerül megbírkóznom a technikával, csengőhangnak is fogom használni !
Köszi Nico
Köszi Zimi
Még talán van egy kis időm szerezni...
Felpróba nélkül nem ajánlom!
Hali TKB!
Már nézegetem a bukósisakokat a tesz-veszen. Találtam is egyet, ami jónak tűnik és nem túl drága...
Megvegyem?
Szegény Fisi
Örültünk hogy ott voltál, és emelted a rendezvény fényét a jelenléteddel!
"És szóla az Csirkeszárnyas"
Sziasztok!
Nagyon örültem én is és jó kis társaság ez a TKB( aki nem emlékezne rá: Tróger Kawasakis Banda)
Hazaérkezés után én nem tudtam jelet adni magamról mert Lütyő helyett én lettem a SÉF BÁCSI.

Sok minden apró és nagyobb dolog van amire emlékezhetünk és ez jó kedvet ad sokunknak.
De a füsttel vigyázzatok mert keményen arcon vág!

Ui.:
Isti a zongorista legyél üdvözölve te is az ER-5-ösök körében és így már bemocskoltuk a tisztaságukat , de még Zoli a papucsos hiányzik
Jó reggelt Diszeliek!
Ma kinek főzzek 2 liter kávét?
Újabb fotó- a kedvenc zongorista eksönben!
Az csak a becézése!
Lehetett volna Zimmedli is!
Nos rakok fel ígéretemhez híven én is egy képet, de már megyek is tovább mert sok a dolog- a feldolgozás még várat magára!

Tessék- itt látható Zongorista, és Guszti néni!