Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó van na...ne lányoskodjá má! imádlak
szia drága Mágika!
pest egy rakás fos, ahogy ott is mondtam, bunkó emberekkel teli, igazi pest, ott jobb volt...
apropó, jött a vízvezeték szerelő? vagy az is egy tróger?
Vas m. - ki$BoKKoN
Köszi a tanácsokat. Így lesz. ... az Anitáé pont jó volt. Hátha meghirdeti ő is...
szia drágám!
hát hogy vagy, asztaloskodsz már? lemostad a szemed fényét?
üdv papucsos! örülünk, hogy itt vagy, jó fej voltál az állati nagy emelkedőkön egy szál túra papucsban
jó lett ez a kép is
egyetértek zimmedlivel, mindenképpen próbáld fel a sisakot, én amikor megvettem az enyémet egy motorosboltban, akkor az alkudozás és a kifizetés után megbeszéltem a csókával, hogy elviszem, a lakásban rajtam lesz egy napot és ha kényelmetlen, akkor visszaviszem és hoz egy másik méretet, szerencsére, a bukó tökéletes, de mindenképpen ki kell próbálni és több ideig legyen rajta a fejeden, legalább egy fél óra, mert csak utána érezheted, hogy hol nyom, ha nagy, akkor persze ne pördüljön meg a fejeden
Na ezt megjegyeztem!
Szuper ötlet! NAGYON VÁROM A KÉPEITEKET !
Csak ne járjak majd úgy, mint Guszti néni, mikor nézegetem
a mi fisink így járt, legközelebb én is hasonlóan teszek
hát az nagyon hiányzik...a jó kis reggeli kv tejjel......nézelődés a házban a csetreszek között és közben tolni a humánt....de kár, hogy nem vagyunk ott
Nos kérditek egyre többen a képeket!

Terv
Balatoni chapter- Sagem
Pest- Szivinnyó- alias Guszti néni!
Kecsó- és környéke Zimi

Kalocsa és környéke- fisi

Kimaradt valaki ill vmelyik országrész?

Ezen embereknek másolok dvd-t amin elküldöm az én kb 600 képemet. HA valaki van olyan jó- és ős is rendelkezik sok képpel szívesen fogadom az ő cd- jét, dvd- jét is!

Vélemények?
Szia sírós Guszti néni!
Látom, megérkeztél Te is. Még mielőtt kikapcsolom a gépet, gyorsan küldök egy jó kis öleleést Neked, innen a Tanyátokról. Milyen a Fővárosban?
édes egy kép és a háttérben is megy ám a sex ezerrel , de biztonságos körülmények között
Hey-hó!

Mit szólnátok ahhoz, ha Fisi elküldi 1 embernek dvd-n a képeket és aki megkapta autmatikusan küldi 1 másik embernek.Így nem neki kell feladni postán 15-20 dvd-t. Kb 300 ft-ról lenne szó.Nem több.
Felkéne írni ki kinek küldiené a dvd-t.Persze ehhez kellenének a pontos címek is.

Csak 1 ötlet
Csatlakozom!
Szia Guszti néni!
üdv a fórumon, örülünk, hogy megismertünk és csapattag vagy
szia Japu!

sajnáltam, hogy csak rövid ideig maradtatok, de legalább egy kicsit velünk voltatok
Hát nem, amánmásé... Te kis fantáziálóka
csak nem a mozdonyé!
Hello papucsos!

Majd küldd már el a számod nékem a 70/381 07 35 számra!

Örülünk hogy úgy érzed közénk tartozol- jól van csak csirkeszárnyad van, de ezt elnézzük most az egyszer!
Halihó TKB!

Nagyon örülök, h +ismerhettelek benneteket naon jooooooooooooooool éreztem magam VELETEK!
Remélem még az idén ezt újra visszajátszuk, legalább is én szeretném.
Jó érzéssel tölt el, h van egy csapat ahová tartozom!
Minden szuper volt és köszönök nektek mindent: a finom ételeket, a meleg fogadtatást a barátságos szavakat.

Egy valamit soha ne felejtsetek el mégpedig a füst erejét!