szia drága Mágika!
pest egy rakás fos, ahogy ott is mondtam, bunkó emberekkel teli, igazi pest, ott jobb volt...
apropó, jött a vízvezeték szerelő? vagy az is egy tróger?
egyetértek zimmedlivel, mindenképpen próbáld fel a sisakot, én amikor megvettem az enyémet egy motorosboltban, akkor az alkudozás és a kifizetés után megbeszéltem a csókával, hogy elviszem, a lakásban rajtam lesz egy napot és ha kényelmetlen, akkor visszaviszem és hoz egy másik méretet, szerencsére, a bukó tökéletes, de mindenképpen ki kell próbálni és több ideig legyen rajta a fejeden, legalább egy fél óra, mert csak utána érezheted, hogy hol nyom, ha nagy, akkor persze ne pördüljön meg a fejeden
hát az nagyon hiányzik...a jó kis reggeli kv tejjel......nézelődés a házban a csetreszek között és közben tolni a humánt....de kár, hogy nem vagyunk ott
Terv
Balatoni chapter- Sagem
Pest- Szivinnyó- alias Guszti néni!
Kecsó- és környéke Zimi
Kalocsa és környéke- fisi
Kimaradt valaki ill vmelyik országrész?
Ezen embereknek másolok dvd-t amin elküldöm az én kb 600 képemet. HA valaki van olyan jó- és ős is rendelkezik sok képpel szívesen fogadom az ő cd- jét, dvd- jét is!
Szia sírós Guszti néni!
Látom, megérkeztél Te is. Még mielőtt kikapcsolom a gépet, gyorsan küldök egy jó kis öleleést Neked, innen a Tanyátokról. Milyen a Fővárosban?
Mit szólnátok ahhoz, ha Fisi elküldi 1 embernek dvd-n a képeket és aki megkapta autmatikusan küldi 1 másik embernek.Így nem neki kell feladni postán 15-20 dvd-t. Kb 300 ft-ról lenne szó.Nem több.
Felkéne írni ki kinek küldiené a dvd-t.Persze ehhez kellenének a pontos címek is.
Nagyon örülök, h +ismerhettelek benneteket naon jooooooooooooooool éreztem magam VELETEK!
Remélem még az idén ezt újra visszajátszuk, legalább is én szeretném.
Jó érzéssel tölt el, h van egy csapat ahová tartozom!
Minden szuper volt és köszönök nektek mindent: a finom ételeket, a meleg fogadtatást a barátságos szavakat.
Egy valamit soha ne felejtsetek el mégpedig a füst erejét!
pest egy rakás fos, ahogy ott is mondtam, bunkó emberekkel teli, igazi pest, ott jobb volt...
apropó, jött a vízvezeték szerelő? vagy az is egy tróger?
hát hogy vagy, asztaloskodsz már? lemostad a szemed fényét?
jó lett ez a kép is
Csak ne járjak majd úgy, mint Guszti néni, mikor nézegetem
Terv
Balatoni chapter- Sagem
Pest- Szivinnyó- alias Guszti néni!
Kecsó- és környéke Zimi
Kalocsa és környéke- fisi
Kimaradt valaki ill vmelyik országrész?
Ezen embereknek másolok dvd-t amin elküldöm az én kb 600 képemet. HA valaki van olyan jó- és ős is rendelkezik sok képpel szívesen fogadom az ő cd- jét, dvd- jét is!
Vélemények?
Látom, megérkeztél Te is. Még mielőtt kikapcsolom a gépet, gyorsan küldök egy jó kis öleleést Neked, innen a Tanyátokról. Milyen a Fővárosban?
Mit szólnátok ahhoz, ha Fisi elküldi 1 embernek dvd-n a képeket és aki megkapta autmatikusan küldi 1 másik embernek.Így nem neki kell feladni postán 15-20 dvd-t. Kb 300 ft-ról lenne szó.Nem több.
Felkéne írni ki kinek küldiené a dvd-t.Persze ehhez kellenének a pontos címek is.
Csak 1 ötlet
sajnáltam, hogy csak rövid ideig maradtatok, de legalább egy kicsit velünk voltatok
Majd küldd már el a számod nékem a 70/381 07 35 számra!
Örülünk hogy úgy érzed közénk tartozol- jól van csak csirkeszárnyad van, de ezt elnézzük most az egyszer!
Nagyon örülök, h +ismerhettelek benneteket naon jooooooooooooooool éreztem magam VELETEK!
Remélem még az idén ezt újra visszajátszuk, legalább is én szeretném.
Jó érzéssel tölt el, h van egy csapat ahová tartozom!
Minden szuper volt és köszönök nektek mindent: a finom ételeket, a meleg fogadtatást a barátságos szavakat.
Egy valamit soha ne felejtsetek el mégpedig a füst erejét!