Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép, de nincs az az Isten, hogy én ennyit takarítsam!
Ezt csak a gyerek-és-család-mentes-idő-milliomosok tehetik meg!
Szerintem nem spórolás miatt érdekes a fogyi,hanem inkább azért,hogy milyen gyakran kell tankolni.Motorozás és takarékosság az két ellentétes dolog.Ugyebár mindannyian rengeteg pénzt elköltöttünk már a motorozásra a benzin árán kívüli.Jómagam biztos többet is.Sokkal többet.
Valamiért fontos a fogyasztás?Engem soha nemérdekelt a motornál mennyi.Autónál más azzal spórolni kell
Nekem 5,4-re jött ki a vasárnap. Másnap persze kiderült az is, hogy lapos volt egy kicsit mindkét kerekem, ja és vasárnap utasom is volt!
Zarándokot mindenki mellé!
Á, csak a zongorista gépének olyan szip hangja van oszt nem akartam megelőzni
Elismerésem a mocc takarításért. Sajna nekem ennyi cérnám nincs hozzá pedig megérdemelné a vas.Mikor koszoljuk össze legközelebb?
hát a mocitakarítás, még nálam is le van maradva, remélem hétvégén már lesz rá időm, de addig is , mert a héten mind 3 nap mocival jöttem dolgozni, úgyhogy volt pár km-gurulásom.

további szép napot és aki mocival van: széles utat!
Mi a titok nyitja, hogy csak 4,2 lett a fogyid?

Eddig amúgy nekem is 4,5 körül volt a fogyasztásom, de kaptam kipróbálásra egy kenőanyagot (Motor-life) és tényleg használ, lement a fogyasztás 4,2 körülre.
Nem ocsó anyag, de tényleg hasznos. A motorolajhoz kellett hozzátölteni 0,25lityit és elvileg 3 jó tulajdonsága van:
1. fogyasztás kicsit csökken - ez igaz!
2. teljesítmény kicsit növekszik - háátt ez nem tudom, de lehet, hogy csak én nem vettem észre
3. motorblokk élettartama megnő, mert a termék üzemmeleg állapota során bediffundál a fémbe és mikor lehűl a blokk, akkor nagyon vékony kenőréteg formájában kiül a blokk belsejére és hideg indításkor némi kenést biztosít - jól hangzik és ha igaz amit mondtak a versenyautó szférában van erre már tapasztalat.

Nálam egy dolog tutira bejött: a fogyasztásom csökkent és az tetszik, hogy nem üzemanyag-adalékról beszélgetünk, tehát csak olajcsere során kell beönteni, nem minden tankoláskor.

ha érdekel valaki nézzen rá a www.motorlife.hu-ra

Ha pedig további tapasztalról szeretnétek hallani: fuvarozásban dolgozok, de nem úgy mint Lütyő, mert ő vezet, én pedig pancser irodista vagy ok szóval, 4 autónkba (kamionokba) vettük anyagot és most teszteljük azokba is. Ha vége a tesztidőszaknak szívesen megosztom az eredményeket veletek is.
megbeszéltük, amint megkapom jelentkezem
bár úgyis látni fogod itt a fejleményeket
Aztaku*va!

Dá szíp lett!

Nekem is rá kéne már vennem magam a csutakolásra.
Én pont u.ezt tapasztaltam, amikor Hévízen tankoltunk (Én mentem velü lefelé).

De Zarándok becsületére legyen mondva, hogy nekem azért bejött ez a krúzolós tempó. Nem árt néha visszavenni a gőzből...

Nagyon élveztem a lefelé utat.
Háát igazából sok sok mindent- leginkább a Turtle Wax, Carplan- és a Berneres cuccokat haszálom- és némi W5 Lidlis cuccost!
Hogy én mennyire úúúútálom ezeket a dög szúnyogokat!
Valakinek van esetleg egy használható, kipróbált programja telefonra vagy loptopra amely elriasztaná őket?
Ha vki rendelkezik ilyennel kérlek küldjétek el a galamboszoli75@gmail.com-ra.

Előre is köszi
Fisi szép tiszta a gép!
Nem jönnél el hozzám is?
Hali Fisi!
Te mit használsz mosás után hogy ilyen szép csillogós a paripa?
Mé- begyugták a kipudat, és nem tudtál jobban menni 80- nál?
Na, ez az uccsó!
Na ma elmentem tankolni 4.2-re jött ki.Köszi zarándok+zongorista!Nélkületek nem sikerült volna! /tényleg nem ment még 4.5 alá/
Na Guszti néni én is kedvet kaptam ma, és extra rövidített verzióban letakarítottam a motort- ez csak 6 órás takarítás volt!
Szia Papucsos!
Hú, nagyon szép a fotó! Sok rajta a táj, bár kicsit kevés a TKB, még a "Gyere Lütyő, itt van Sör!" előtt készülhetett
Köszi, hogy megemlítettél engem is, bármikor újra NAGY SZERETETTEL várlak, csapatostól. Ezerrel süt a nap, ma voltam a közeli bányatónál csobbanni. Kár, hogy nem volt ilyen idő, ugyan motoros göncben megfőttetek volna, de láthattalak volna Titeket fürdőruciban...
Istennel beszélget egy ember:

Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi az
embernek, hogy betekintsen.

A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén
egy nagy fazék, benne ízletes raguval.

Az embernek elkezdett csorogni a nyála.

Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak
voltak. Az összes éhezett.

Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez.

Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal.

De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a
kanalat a szájukhoz emelni.

A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

Isten ekkor azt mondta: Amit most láttál az a Pokol volt , amit az
emberek maguknak okoztak .

Majd mindketten a második ajtóhoz léptek.

Isten kitárta azt és a látvány, ami a szent elé tárult, majd'
ugyanaz volt, mint az előző szobában.

Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét
elkezdett folyni a szent ember nyála.

Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben.

De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és
nevetve beszélgettek egymással.

A szent ember ekkor azt mondja Istennek: Én ezt nem értem!

Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak 'képesség' kérdése.

Ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak
magukra gondolnak.

Amikor csak magunkra gondolunk... a Pokol van itt a Földön.

Csak 7 %, az, aki úgy érzi, megosztaná a kanalát másokkal is.

NAGYON REMÉLEM, H MI TRÓGEREK EBBE A 7 PERCENTBE BELETARTOZUNK!
Hali Csapat!

Mi a stájsz?
Isti TE hogyan lettél zongorista?
Sly nagyon szívesen a motort máskor is csak vigyázzzzz rá!
Anita aranyos volt hátul kanyarban nem akart sohasem a másik irányba dőlni= jó utas vagyis benzintyúk na jó benzincsirke mert még szemtelenül fiatal!
Zarándok alias Guszti Néni Neked aztán van kitartásod nálam a moci még mindig ugyanolyan koszosan áll a garázsban habár már a motoros csimmát tegnap +takarítottam.
Ha küldesz egy kis lelki erőt akkor talán ma megtak-tom a bőrrucimat is.
Fisi csak 600 képet csináltál erről a 3 napról? Beragadt a felvevő gomb? A számodat eltároltam én is.
Mágika császár volt Nálad az élet!
Most bezzeg ezerrel nyomul a nap.
Zimi a csütörtöki futárral beküldöma DARP-ra a lemezeket. Keresd a Léhner Gabinál.
De jó lenne veletek újra TRÓGERKEDNI!
Szia zarándok üdv mindenkinek!
Jó kis tárasaág volt,már kicsit bánjuk hogy csak egy naot voltunk.De azért így is jó volt veletek lenni!
Akkor, hogy a lánc meg ne szakadjon, én kapom tőled.