Szerintem nem spórolás miatt érdekes a fogyi,hanem inkább azért,hogy milyen gyakran kell tankolni.Motorozás és takarékosság az két ellentétes dolog.Ugyebár mindannyian rengeteg pénzt elköltöttünk már a motorozásra a benzin árán kívüli.Jómagam biztos többet is.Sokkal többet.
hát a mocitakarítás, még nálam is le van maradva, remélem hétvégén már lesz rá időm, de addig is , mert a héten mind 3 nap mocival jöttem dolgozni, úgyhogy volt pár km-gurulásom.
további szép napot és aki mocival van: széles utat!
Eddig amúgy nekem is 4,5 körül volt a fogyasztásom, de kaptam kipróbálásra egy kenőanyagot (Motor-life) és tényleg használ, lement a fogyasztás 4,2 körülre.
Nem ocsó anyag, de tényleg hasznos. A motorolajhoz kellett hozzátölteni 0,25lityit és elvileg 3 jó tulajdonsága van:
1. fogyasztás kicsit csökken - ez igaz!
2. teljesítmény kicsit növekszik - háátt ez nem tudom, de lehet, hogy csak én nem vettem észre
3. motorblokk élettartama megnő, mert a termék üzemmeleg állapota során bediffundál a fémbe és mikor lehűl a blokk, akkor nagyon vékony kenőréteg formájában kiül a blokk belsejére és hideg indításkor némi kenést biztosít - jól hangzik és ha igaz amit mondtak a versenyautó szférában van erre már tapasztalat.
Nálam egy dolog tutira bejött: a fogyasztásom csökkent és az tetszik, hogy nem üzemanyag-adalékról beszélgetünk, tehát csak olajcsere során kell beönteni, nem minden tankoláskor.
Ha pedig további tapasztalról szeretnétek hallani: fuvarozásban dolgozok, de nem úgy mint Lütyő, mert ő vezet, én pedig pancser irodista vagy ok szóval, 4 autónkba (kamionokba) vettük anyagot és most teszteljük azokba is. Ha vége a tesztidőszaknak szívesen megosztom az eredményeket veletek is.
Hogy én mennyire úúúútálom ezeket a dög szúnyogokat!
Valakinek van esetleg egy használható, kipróbált programja telefonra vagy loptopra amely elriasztaná őket?
Ha vki rendelkezik ilyennel kérlek küldjétek el a galamboszoli75@gmail.com-ra.
Szia Papucsos!
Hú, nagyon szép a fotó! Sok rajta a táj, bár kicsit kevés a TKB, még a "Gyere Lütyő, itt van Sör!" előtt készülhetett
Köszi, hogy megemlítettél engem is, bármikor újra NAGY SZERETETTEL várlak, csapatostól. Ezerrel süt a nap, ma voltam a közeli bányatónál csobbanni. Kár, hogy nem volt ilyen idő, ugyan motoros göncben megfőttetek volna, de láthattalak volna Titeket fürdőruciban...
Mi a stájsz?
Isti TE hogyan lettél zongorista?
Sly nagyon szívesen a motort máskor is csak vigyázzzzz rá!
Anita aranyos volt hátul kanyarban nem akart sohasem a másik irányba dőlni= jó utas vagyis benzintyúk na jó benzincsirke mert még szemtelenül fiatal!
Zarándok alias Guszti Néni Neked aztán van kitartásod nálam a moci még mindig ugyanolyan koszosan áll a garázsban habár már a motoros csimmát tegnap +takarítottam.
Ha küldesz egy kis lelki erőt akkor talán ma megtak-tom a bőrrucimat is.
Fisi csak 600 képet csináltál erről a 3 napról? Beragadt a felvevő gomb? A számodat eltároltam én is.
Mágika császár volt Nálad az élet!
Most bezzeg ezerrel nyomul a nap.
Zimi a csütörtöki futárral beküldöma DARP-ra a lemezeket. Keresd a Léhner Gabinál.
De jó lenne veletek újra TRÓGERKEDNI!
Ezt csak a gyerek-és-család-mentes-idő-milliomosok tehetik meg!