csak hogy lássátok, hogy milyen szorgalmas kislány vagyok, ma zongoristával szépen rendbe raktuk gusztit és végre tisztán "térhetett nyugovóra"
csilli-villi, csocsi-ragyi guszti
Hali Mindenkinek!
DVD ügyben nekem tetszik az ötlet, akkor én a Guszti családot keresem majd! Szóljatok ha megjött a cucc és elugrok érte.
Amúgy kedves Mágica Pesten dög meleg van, főleg délután és mivel a héten eddig minden nap mocival jártam melóba és várhatóan holnap is így lesz, így nagyon kellemesen bele tudok sülni a szerkómba... de ez így van rendjén
Jött a f... Persze, hogy tróger, mi lenne? Holnap rácsörgök. Csak kár, hogy már nincs itt a 2 méteres Gadus, hogy leállítsa, amikor hülyeségeket beszél. Gadussal szemben szerény volt, nagyon. Majd megpróbálom jól ki + felhúzni magam, ha méltóztatik idefáradni a naccságos úr
itt Kmét faluban már csak így megy!
csilli-villi, csocsi-ragyi guszti
DVD ügyben nekem tetszik az ötlet, akkor én a Guszti családot keresem majd! Szóljatok ha megjött a cucc és elugrok érte.
Amúgy kedves Mágica Pesten dög meleg van, főleg délután és mivel a héten eddig minden nap mocival jártam melóba és várhatóan holnap is így lesz, így nagyon kellemesen bele tudok sülni a szerkómba... de ez így van rendjén
További sok-sok szép km-t az ER-5ösöknek!
Még egyszer köszönöm, hogy mehettem a motoroddal és azt is , hogy az Anitát elvitted.
(na ebből a beszólásból, botrány lesz! )
Ha érdekel a típus Nolan N40!
de hát ez a szerelem
De hát ez a szerelem !