Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kikérem magamnak
és még Lütyő bele sem Volu-sziá-zott a beszélgetésbe!
Ez igen, fénylik, mint Salamon töke!
mert nem úgy jársz dolgozni, mint én: farmer, rövid ujjú póló, farmer mellény, ujjatlan kesztyű...
itt Kmét faluban már csak így megy!
Jó lesz, Zolinak alias Papucsosnak én továbbítom, már megbeszéltük! Meg aki kéri!
ok, egyeztessünk időpontot és várunk Téged, majd írok, ha meg van és persze hűtünk be söritalt
csak hogy lássátok, hogy milyen szorgalmas kislány vagyok, ma zongoristával szépen rendbe raktuk gusztit és végre tisztán "térhetett nyugovóra"
csilli-villi, csocsi-ragyi guszti
Hali Mindenkinek!
DVD ügyben nekem tetszik az ötlet, akkor én a Guszti családot keresem majd! Szóljatok ha megjött a cucc és elugrok érte.

Amúgy kedves Mágica Pesten dög meleg van, főleg délután és mivel a héten eddig minden nap mocival jártam melóba és várhatóan holnap is így lesz, így nagyon kellemesen bele tudok sülni a szerkómba... de ez így van rendjén

További sok-sok szép km-t az ER-5ösöknek!
Na ezért legközelebb a kolompérok nem a bográcsba, hanem a kipufogódba mennek majd!
Jöhet a mail címemre- Sagem már elküldte!
Hát ide is írhatjuk,ha nem gond.Vagy el kell dönteni, hogy ki kinek szeretné és akkor a válaszott félnek egy privát e-mailen keresztül elküldeni.
Örülök, hogy itt vagy Zoli és így nem fogsz elveszni!
Még egyszer köszönöm, hogy mehettem a motoroddal és azt is , hogy az Anitát elvitted.
na helló papucsos, a füst ereje legyen veled a hétköznapokban
helló csirkeszárnyas! köszi az üdvözlést, legalább mi motorral rendelkezők tartsunk össze!
(na ebből a beszólásból, botrány lesz! )
hozzá vagyok szokva a rivaldafényhez, de éppen annyian néztetek, hogy teljesen zavarban voltam
Na szia Sly! Köszi, és bocsi, dehogy venném le arról a szép kis fejecskéjéről
ja, mindkettőnk már kiadott rá kemény 10 Ft-okat, csak a méret a lényeg, bárki bármit is mond
Ráadásul ma jött két sátorozó srác, de hát olyan nagyon nem akartak zuhanyozni ... eddig még. Sajna nem vízszerelő egyik sem
Az Anita drágámnak csak hordani van joga a bukómat, de eladni nem.
Ha érdekel a típus Nolan N40!
akkor tényleg tróger, de hogy még csak fel sem hívott?! nem is értem, annyit azért mondhatott volna, hogy: ne várj rám vazze, nem jövök!
hát persze, hogy kiszúrtam, hogy ott malackodtok a háttérben
de hát ez a szerelem
Jött a f... Persze, hogy tróger, mi lenne? Holnap rácsörgök. Csak kár, hogy már nincs itt a 2 méteres Gadus, hogy leállítsa, amikor hülyeségeket beszél. Gadussal szemben szerény volt, nagyon. Majd megpróbálom jól ki + felhúzni magam, ha méltóztatik idefáradni a naccságos úr
jó ötlet, benne vagyok, a cím átadásokat hogy intézzük?
Reméltem senki nem szúrja ki, de neked látom sikerült mert mindig ezen jár az eszed
De hát ez a szerelem !
húúú, az nagyon jó lenne, biztos, hgoy jó képeket csináltál, akkor én is kiírom cd-re, de mi nem csináltunk sokat