Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na kedves Banditák- fent vannak a képek- kisebb méretben, csak nézegetni itt megtaláljátok őket!

Holnap elküldöm a dvd- ket szal mehet a lánc is majd!

http://picasaweb.google.hu/kaw...
oda-vissza nekem kb. 10 óra motorozás, ez nem fér bele egy napba sajnos.
Ja!

Időpont úgy Júli 3. ik- 4.ik hetére gondoltam!
No ámbörök!

Mivel itt sokakban megfogant ama ötlet hogy kellen még talizni stb, (hogy hogy nem unjátok még egymás képit nem tudom?!? )
itt a következő tali (egynapos) ötlete- terve

http://www.fertorakos.hu/idege...

Lepuccelünk Fertőrákosra, megríkatjuk Guszti nénit- és haza gyövünk!

Ja aki meg akar az jöjjön jövő héten Kisújra is!
Ennyit én is tudok de kissé bővebben kéne!
Ja és hokkon@freemail.hu
Bocs Ki$BoKKoN, de muszáj veled felvenni a kapcsolatot!
Köszönöm Kedves, nektek is!
Ki$BoKKoN lakóhelye Uraiújfalu, add fel oda, biztos megtalálja a postás ki az!
Hiába- mennyit tudtok pofázni- de én nem!

Holna postázom a dvdt- csak Bokkon baszta megírni a címét- Ziminek, és Sagemnek személyesen viszem el őket a hétvége két napján!

Kisúj előtt ki kell cserélnem még az olajat- muszáj azt az 500 km- et még bele hajtani a vasba!
és a 48. oldal óta már egy jó pár oldalt teleírtunk, ez tök jó dolog
most egy kicsit nosztaligáztam, visszaolvastam a korábbi levelezésket, az er5 találkozóról való beszélgetés a 48. oldal környékén kezdődött....és elolvastam a legelső hozzászólásomat is, tök jó érzés volt visszaolvasni a levelezéseket
valszeg tatára megyünk, már várnak a jól behűtött sörök
jó 7végét drága Zimmedli
és persze mindenkinek jó hétvégét kívánok
Tatára jártam középiskolába, de azóta sokat fejlődött, szép a vár és környéke! Viszont ebben a melegben a Velencei tó sem rossz úti cél!
Én holnap sógorékhoz megyek családostul, most tartjuk közösen az elmaradt Levente és Júlia névnapokat (a gyerekeinkét)
Széles utat, jó motorozást!
holnap délben indulunk vagy tatára vagy a velencei tóra, még nem tudjuk, aki esetleg szeretne hozzánk csatlakozni, az hívjon fel (70-24-54-378)
bátyjámék már tatán vannak, az én szívem, pedig a velencei tóra húz, hát...még holnap eldöntjük az úticélt....
most este mentem egy kicsit gusztival, jó volt, holnap pedig útra fel, már nagyon várom
de hiányoztok, sokat gondolok Rátok....
egyelek meg, imádlak Gadus
de hát belőlem csak egy van......
természetesen jó pénzért tartok oktatást
na látod, a Te pénztárcádat is megkíméltük zongoristával
amúgy én is nagyon élveztem a lefelé utat, nagyon kellemes volt mögötted menni
na köszi gadus, ez jól esett, amúgy miattad mentünk olyan lassan, hogy kevés legyen a fogyasztásod
látod, hogy mennyire kíméljük a pénztárcádat?!
Kitartás Sly előbb-utóbb készen lesz!
A motorom is alakulgat, de elő-elő kerülnek a hibák és lesznek új ötletek is.
A kipufogó dobot mai napig nem is figyeltem meg mert le volt szedve a lábtartó konzol miatt és szegényke igen sokat kapott a közel 200kg-ból
Ma már egy kicsit kezdett elegem is lenni a sok csiszolgatás alapozás, festésből, de "lassú víz partot mos" így színre lettek fújva a bukócsöveim is , reggelre talán meg is szárad.
De a doboztartón is kellett állítgatni egy csöppet és jött az ötlet ami miatt egy picit praktikusabbá lett téve és ennek okául reggel azt is újra kell csiszolni gittelni, alapozni és festeni

Képeket sajna nem tok felrakni mert nincs fényképezőgépem működőképes
Szóval közel 2 hete nem ment a moci 1m-t sem!
Tehát ez rettentő drága hobbi főleg így
A kis fiatal jányka már közel 3 éve szoktatva van a motorozáshoz és eddig több ezer szerencsés km-en van túl!
Eleinte neki sem volt természetes dolog megülni a nyerget, de örvendezek, hogy jók a visszajelzések
Sziasztok!Nem jön valaki szombaton a citadellás talira?
így nem tűnik olyan nagynak a távolság! Még maradtam volna pár napot, több idő lett volna beszélgetni az élet fontos dolgairól.
Szia, szia! Milyen jó, hogy on-lány tudsz lenni és beszélgetni!
Kedves Zimmedli! Nálam is lassan múlik a Ti mágikus hatásotok. Nem találom a helyem azóta sem. Nagyon gyorsan berregett el ez a két nap. Hiányoztok! Motorozni akarok! Meg finom vacsorákat enni!
Pussz, M
Én is a géppej jártam a héten, sőt tegnap reggel odafelé, ma reggel meg visszafelé lezavartam a Kecskemét-Újharyán 45 km-es távot, ami a csövön kifért.
A fogyasztást azért sem fogom megmérni tankoláskor!

Többen kérdezték, hogy most "feltöltődtél motoros élménnyekkel ez után a hétvége után?" Azt kell mondja, hogy igen, lassan múlik ez a Mágikus hatás!