Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nagyon sietek, mert mennem kell dolgozni!
Átírtam a nick nevemet, hiszen átkereszteltetek!

A csomagtartómat meg fogom fúrni és hátul is csavarra rögzítem. Majdnem leszedte a rendszámomat, így nem jó.

Mágikának küldjünk e-mailben motorhangot!

Üdv mindenkinek, szép napot, képet majd én is teszek fel, de csak mobiltelefon minőségben.

Zimi
Szaisztok Mindenkinek! :)

Tegnap éjszaka én is simán hazaértem, nagyon jó volt az út, szerencsére egy hülyével sem találkoztam :)
Most pedig felregisztráltam magam és átolvastam a mai fórumos bejegyzéseket. Hasonló szép emlékekkel tértem haza én is és nagyon hálás vagyok, hogy befogadtatok, jól éreztem magam. Remélem, hogy legkésőbb jövőre ismét talizunk, de ha idén mentek valamerre csoportosan, dobjatok egy mailt, hátha tudok csatlakozni. Ja és persze várom a képeket! - attila.kraszna@gmail.com

További szép álmodozást és jó pihit Nektek! :)
Hát az attól függ, hogy mennyire intenzíven folyik.
Én minél előbb a végére járnék. Nagy valószínűséggel egy 8Ft-os "O" gyűrűről ( Ezt a zongoristával nagyon értjük), és fél óra munkáról van szó.
Ennyit megér a biztonság.
Köszönöm!
Így egy darabig el lehet járni,vagy sürgősen hozzá kell nyúlni?
Sziasztok!
Mi is hazaértünk tegnap.Köszönjük a kellemes találkozót!Nagyon jó hogy személyesen találkoztunk.Csak kevés időt voltunk veletek de az nagyon jó volt és a hely is :)
Azért az jó hogy ennyien össze jöttünk.Számítunk rá hogy meg ismétlődik és lessz tali jövőre is!Ja és reméljük hogy lessz alkalmunk a Lütyő kajáját is megkóstolni
1.Japu,Zsolti,Laci-/PinyóER5/ (Győr és környékéről)
2.Ránk esteledett (Cseszneki parkolónál)
Ez nagyon favorit kép lett!
Lütyő büszke lehet!

Tőlem se sajnáljátok a képeket!
Egy pár képből tuti, hogy legalább A4 lesz a falon.
Válogatás nélkül jöhetnek:

mhmax@freemail.hu

Köszönöm!
na sziasztok, itt vagyok, csak hogy örüljetek
ja, bocsi, közben rájöttem, hogy miről van szó, de maradok a zarándoknál, így ismertetek meg, így imádtok és szerettek és a bálványotok talpazatára is ez van vésve
szegény lütyő, ismét beszopta, de tegnap este nagyon finomat főzött
most lehet, hogy szöszi vagyok, de mi az, hogy nem látod az új nickemet?! bocs, de nem értem
a mi lütyőnk és a sör...
majd még küldök képeket
NA még írok ide egy kicsit, de nekünk menni kell meg kell enni a maradékot- most főzi Lütyő!

Megint Ő a szakács!

Így járt!

Guszti néni! :P

Nem látom az új nickedet!

Mágika (néni) !

Örülünk hogy hiányzunk, de aggódj nem szabadulsz meg tőlünk!
látom, már megjött az első fénykép, szerintem még lesz egy pár mostanában
Sziasztok!Na ugy látom nagy ujdonságot már nem tudok mondani, én is marha jól éreztem magam Veletek Nem biztos hogy kéne egy évet várni arra hogy újra találkozzunk /na jó nem azt mondtam hogy holnap,inkább holnapután /
az új nulláson, -ha hiszitek, ha nem -már én is 125-el húztam neki, zongorista csak "kullogott" utánam (na jó, csak vicc volt)
1-2 faszkalapot leszámítva, nem volt semmi gáz hazafelé
velencei tó után tankoltunk, aztán gadus előrement, nagyon fájt a feneke , mi pedig a saját tempónkban (9-100) mentünk haza, az új nulláson pedig kitört belőlem az állat...
sajnálom a kis "balesetet"
remélem, hogy azért nem nagy a kár...
mi is letettük a motorkákat, elpakoltunk és lefürödtünk, holnap ismét jönnek a hétköznapot, a mókuskerék, de ez a hétvége éltetni fog egy darabig
tényleg nagy érték ez, jó volt ez a 7vége
szerintem mindenki nagyon jól érezte magát
Sziasztok!
19:20 körül én is hazaértem, az 52-esen már 120-al nyomtam.
Egy gond történt: a csomagtartóm hátsó felfogatása, a hilti szallagok elszakadtam és a rendszámtartó tartotta az egész dobozt, egy kicsit megviselt lett.
Örülök, hogy találkoztunk, hogy mindenki jól érezte magát, és hogy máris hiányzunk egymásnak!
Jó volt veletek!
Zimi
drága Mágika, tényleg nagyon jó volt a 7vége, biztos vagyok benne, hogy találkozunk még, ez nem kérdés
jó volt, hogy ott voltál velünk mindenhol
köszönjük szépen, hogy ott lehettünk Nálad
holnap már a tőled kapott nyaklánc lesz rajtam
ne szomorkodj, hogy üres a tanya, éltessen az, hogy reméljük újra találkozunk
na sziasztok drágáim!
sírós guszti néni és a zongorista is épségben hazaért, de amikor megérkeztünk a lakásba nem találtam a helyem...egyszerűen hiányoztok....ki@aszott jó volt ez a hétvége, köszi a szervezést, a jelenlétet és Mágikának a helyet és hogy mindenhol ott volt velünk
nagyon örülünk, hogy megismerhettük már egymást végre, ez egy jó csapat
puszi mindenkinek, imádlak titeket
Felül a hűtőd valahol ereszti a hűtővizet (kupaknál, vagy tömítéseknél), és a gyergyáktól a kis lyukon lefolyik a víz, ami nyomot hagy.

Emeld fel a tankot, és nézd meg honnan folyik. Ha visszaolvasol komplett javítási leírást találsz hozzá képekkel.
Drága Motorosaim! Már most hiányoztok! Nagyon édes emberkék vagytok, mindannyian. Nagyon jó kis hétvégém volt Veletek! Úgy éreztem magam, mintha én lennék a vendég...
Kár, hogy legalább egy kis Kawasaki, Honda, Suzuki, és a szép mustár-sárga chopper berregést nem vettem fel, amit ebben a nagy csöndben hallgathatnék...
Remélem, nem "csak ennyi volt" :-)
Pussz Mindenkinek, Mágikátok
Az ER-5 nagyon jó motor, de az értéke eltörpül az általa "kapott" társaság felbecsülhetetlen értéke mellett.
Köszönöm mindenkinek ezt a frankó hétvégét, és remélem mielőbb megisnétlődik!
Hali elvetemült kawás banda!
Este 7- re a kalocsai chapter is hazaért!

Nagy élmény volt veletek lenni!

Köszönjük- és Mágikának is a jó helyet, és a szíves vendéglátást!

Jövőre Veletek ugyanitt!

U.I.:

Guszti néni!
Remélem felszáradtak a könnyeid már?

Zongorista!

Örülök hogy megismerhettünk! Öröm vökt Veletek lenni!

És ugyanígy mindenkivel!