drága Fisi, megjött.........mármint a dvd....ha-ha de humoros vagyok mi?!
köszönjük szépen, nagyon jó a borító, ügyes vagy
kinek is kell a másolatot elküldenem?!
Ha még nem oldottad meg ezt a kép problémát és diszeli vagy, majd én segítek, ne zavard Fisi bácsit! Gyere át a Zeller Ágihoz, a Grünceiszék melletti házba, megvan DVD-n. Elküldöm e-mailben, vagy lemásoljuk.
Hali! Júni 26án Diszelbe volt veteránmotoros találkozó volt egy srác aki fényképezett... ha olvasod keress meg esetleg küldhetnél pár képet ha vagy olyan kedves előre is köszi
A ventillátornak nem kell mennie egyfolytában!
Nagy melegben is csak akkor megy neked menet közben, meg leállítás után, ha sokat tötymörögtél pl. dugóban- városban...
Hali!
Szerintem nincs baj a hűtéssel mert akkor a hőfok jelzőlámpa világitana ha túl melegszik.Két éve van meg nekem a gép de egyszer halottam eddig hogy leállítás után megy a ventillátor.
Sziasztok, ismét kis probléma kawával,ventilátorom (gyanus) nem kapcsol, régebben még leállításkor is ment most menetközbe se láttom hogy pörögne...átnéztem s nemtaláltam semmi rendeleneset(termoszra gyanakodom),,, valakinek ilyen tapasztalata van?
Multkori láncszem kiszedés intésetek jónak bizonyult zabálta a fogaskereket utána (újszetett megkapta)
Ja és örülök(bánkódom hogy nemudtam elszakadni) hogy összejött egy Er-5 találkozó......
én sem vetem meg, sőt...imádom a sört
igen, mágikánál alkoholizás terén nagyon szerény volt a csapat, én-ha esetleg berúgom-mindig azt kiabálom, hogy: meghalok, meghalok
köszönjük szépen, nagyon jó a borító, ügyes vagy
kinek is kell a másolatot elküldenem?!
Na megyek kutyát etetni mert nem bírnak magukkal.
Ha nincs melegvíz így is meg lehet oldani.
Apánk lehetne
Itt vannak a képeink- mazsolázgass bátran!
Nagy melegben is csak akkor megy neked menet közben, meg leállítás után, ha sokat tötymörögtél pl. dugóban- városban...
Szerintem nincs baj a hűtéssel mert akkor a hőfok jelzőlámpa világitana ha túl melegszik.Két éve van meg nekem a gép de egyszer halottam eddig hogy leállítás után megy a ventillátor.
Multkori láncszem kiszedés intésetek jónak bizonyult zabálta a fogaskereket utána (újszetett megkapta)
Ja és örülök(bánkódom hogy nemudtam elszakadni) hogy összejött egy Er-5 találkozó......
jó is az
igen, mágikánál alkoholizás terén nagyon szerény volt a csapat, én-ha esetleg berúgom-mindig azt kiabálom, hogy: meghalok, meghalok