Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Csont nélkül sikerült hazakerülni. Köszönet a szervezőknek a hétvégéért, Mágikának a kedves vendéglátásért. Sikerült feltöltődni és ismét új barátokat találni, bízom benne tudunk még találkozni.Gadusnak üzenem bejött a jóslata sikerült ma is megáznom kicsit, a fene a jó dolgát annak a pénztárosnak. Jó pihenést mindenkinek.
Üdv
Hali!
Én 14.45-kor értem haza, de eddig családozni kellett.
Mindenkinek köszönöm, hogy közétek fogadtatok, és hogy ezt a találkozót így sikerült összehozni.
Most már a jól megérdemelt pihenés.
Köszi: Nico
Na most értem haza.A seggem az el van zsibbadva rendesen!
Kedves fórumosok!
A hengernél ilyen furcsa folyást látok. Ez mi lehet?Ez természetes?
Köszönöm.
Igen elszámoltam magam csomag ügyben.Még jóó , hogy bővíthetős az oldaltáskám.Nem gondoltam h ennyi szirt-szart pakolok el.
Helyette:A halaknak.
Hopp..nem ez
A halakmak.
Úszni pont jóó
Siófoknál: 19 fok, brrrrrr!
Megyek pakolni
Jó reggelt mindenkinek!
Mi 15.15-kor indulunk Siófokról Világos, Akarattya, Kenese, Fűzfő irányba. Valaki érkezik 16.00 körül a Balaton környékére?
Sagem, a halászléhez valót majd szerintem a faluban összeszedjük, felesleges innen cipelni.
Ja, hogy Sly mocija Bocs az más berendezés.

Meg is lepődtem, mert az enyém még csak el se hajlott, mikor pereceltem a Kawával
Ha arra az aludarabra gondolsz, ami az utaslábtartót is tartja, akkor (nem tom mennyibe fáj a javítás, de) tudok adni olyat baráti áron, csak el kell érte jönni Tárnokig.
én is hozok magammal, (ha minden igaz), egy kollégámat, Kelebiáról érkezik, Kecskemétről együtt megyünk, 13 óra körül indulunk!
pedig csak hidd el, most már nem menekülsz előlünk!
Sajnos minket is püföl a sors keze

Sly szépen készítgette a mocit egész héten, nagyon penge lett nei- erre most ledölt este a sztenderről- és letört az egyik oldali lábtartó öntvény (alu) teljes egészében...
Na most hogy mi lesz, remélem meg tudja hegesztetni, és utánunk tudnak jönni legalább szombaton?!

Nem hiszem el!
ok, jó éjt
Megdumáltuk! A számodat mentettem.
Az enyém:
70/708-63-84

Jó éjszakát!
na az ilyesfajta beszólásokat már csípi a májam
és különben is a mi fisink jól bírja a gyűrődést
nagyon remélem, hogy levágott fűvel és behűtött sörrel vár minket
figyi, itt a számom: 70-24-54-378
holnap én már nem leszek gépközelben, add meg te is a számod és tartjuk a kapcsolatot telefonon
örülök,hogy visszaírtál, legalább így már többen megyünk és annak is örülök, hogy az utazótempóm megfelelő neked
Fisi !
Azért indulsz ilyen korán, hogy le tudd nyírni a füvet?
A Balaton hány fokos lehet?
Simán belefér, hogy megvárjalak titeket!

Sajnos változó, hogy végzem a munkámmal, így nehéz előre tervezni. Ha korán végzek lehet, hogy elindulok, de vszínű ki fogom bírni fél 7-ig.
Azt már tudom, hogy az utazótempód nekem megfelel.

Akkor holnap írok!
szia, mi fél 7 körül leszünk érd közelében, gondolom, hogy az már neked késő lesz...
kb. fél 6-6 körül indulunk a 17.kerületből
ha még el tudod olvasni az üzenetemet, akkor szerencsénk van