Sziasztok!
Csont nélkül sikerült hazakerülni. Köszönet a szervezőknek a hétvégéért, Mágikának a kedves vendéglátásért. Sikerült feltöltődni és ismét új barátokat találni, bízom benne tudunk még találkozni.Gadusnak üzenem bejött a jóslata sikerült ma is megáznom kicsit, a fene a jó dolgát annak a pénztárosnak. Jó pihenést mindenkinek.
Üdv
Hali!
Én 14.45-kor értem haza, de eddig családozni kellett.
Mindenkinek köszönöm, hogy közétek fogadtatok, és hogy ezt a találkozót így sikerült összehozni.
Most már a jól megérdemelt pihenés.
Köszi: Nico
Jó reggelt mindenkinek!
Mi 15.15-kor indulunk Siófokról Világos, Akarattya, Kenese, Fűzfő irányba. Valaki érkezik 16.00 körül a Balaton környékére?
Sagem, a halászléhez valót majd szerintem a faluban összeszedjük, felesleges innen cipelni.
Ha arra az aludarabra gondolsz, ami az utaslábtartót is tartja, akkor (nem tom mennyibe fáj a javítás, de) tudok adni olyat baráti áron, csak el kell érte jönni Tárnokig.
Sly szépen készítgette a mocit egész héten, nagyon penge lett nei- erre most ledölt este a sztenderről- és letört az egyik oldali lábtartó öntvény (alu) teljes egészében...
Na most hogy mi lesz, remélem meg tudja hegesztetni, és utánunk tudnak jönni legalább szombaton?!
na az ilyesfajta beszólásokat már csípi a májam
és különben is a mi fisink jól bírja a gyűrődést
nagyon remélem, hogy levágott fűvel és behűtött sörrel vár minket
figyi, itt a számom: 70-24-54-378
holnap én már nem leszek gépközelben, add meg te is a számod és tartjuk a kapcsolatot telefonon
örülök,hogy visszaírtál, legalább így már többen megyünk és annak is örülök, hogy az utazótempóm megfelelő neked
Sajnos változó, hogy végzem a munkámmal, így nehéz előre tervezni. Ha korán végzek lehet, hogy elindulok, de vszínű ki fogom bírni fél 7-ig.
Azt már tudom, hogy az utazótempód nekem megfelel.
szia, mi fél 7 körül leszünk érd közelében, gondolom, hogy az már neked késő lesz...
kb. fél 6-6 körül indulunk a 17.kerületből
ha még el tudod olvasni az üzenetemet, akkor szerencsénk van
Csont nélkül sikerült hazakerülni. Köszönet a szervezőknek a hétvégéért, Mágikának a kedves vendéglátásért. Sikerült feltöltődni és ismét új barátokat találni, bízom benne tudunk még találkozni.Gadusnak üzenem bejött a jóslata sikerült ma is megáznom kicsit, a fene a jó dolgát annak a pénztárosnak. Jó pihenést mindenkinek.
Üdv