Sziasztok! Elsősorban Fisi sms-ére válaszolva írom, hogy sajnos nem tudok jönni a találkozóra. Ugyanis most vettük észre, hogy 20-án lejárt a műszaki (mivel nem is az enyém a moci hanem anyósé) és most már nincs idő rá, meg bizonyos anyagi nehézségei is vannak a dolognak. Szóval sajnos bukta a dolog. Szép napos időt és széles utat kívánok a találkozóhoz!
Zerik
tényleg nagyon ki lehetsz akadva az időre, ha olyan testrészed is tele van, ami nincs!
Én nem is gondolok arra, hogy autóval menjek.
Egyszerűen azért, mert kell a nejemnek az autó!
Utolsó kérdésedre a válasz: szerintem igen.
Vállalod a paprikás krumplit?
vasárnap én is mentem volna miskolcra vezetéstechnikai tréningre, ami nagyon rám fért volna, de az idő miatt nem mentem
arra a területre egész napos szakadó esőt, jégesőt jósoltak, de csak este kezdett el esni fél 8 körül, addigra pedig már haza is értünk volna, szóval nagyon sajnálom, hogy papírkutya voltam, egy csomót tanulhattam volna a tréningen
na szia csirkeszárnyas
örülök, hogy megtisztelsz személyeddel mágikánál
gratula a sikeres vizsgádhoz, nem vagy egy kicsit stréber?
na jó csak vicc volt
na sziasztok srácok, reméljük a legjobbakat az időjárás szempontjából
a t@köm tele van már ezzel a fos idővel, egy este sem volt olyan idő, amikor azt mondtam volna, hogy na gyerünk a veresegyházi tóba fürdeni, persze motorral
szóval akkor a 7végén mágika
szerintetek a halászleven kívül mást is bográcsoljunk?
Vettem esőruhát múlt héten.Remélem nem lesz ráá szükség.Az a baj, hogy nincs kesztű és csizmára valóó,ez csak bokától csuklóig véd . Csizmát akartam az elmúlt 2 hétben vásárolni ,bebuktam.Mindenhol eladták a méretemben nekem való példányokat.Marad az acélbetétes vagy a bőrhétköznapi cipellőm
Ma hallgattam Aigner Szilárdot: szerdától változás, szombaton erősebb felmelegedés!
Remélem így is lesz. Mindenesetre esővédő felszerelést nem hagyhatjuk otthon! Már akinek van, nekem alulra vennem kell valamit, mert a cordura nem elég.
Zerik