Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Elsősorban Fisi sms-ére válaszolva írom, hogy sajnos nem tudok jönni a találkozóra. Ugyanis most vettük észre, hogy 20-án lejárt a műszaki (mivel nem is az enyém a moci hanem anyósé) és most már nincs idő rá, meg bizonyos anyagi nehézségei is vannak a dolognak. Szóval sajnos bukta a dolog. Szép napos időt és széles utat kívánok a találkozóhoz!
Zerik
Kedd....
Akkor még a ma este, meg a holnapi, és még egy...
Már csak 3-at kell aludni!

Szép napot mindenkinek, elállta az eső 5 percre!
(Kecskeméten még hajnali 2-kor is esett és most ismét rákezd, hogy rohadna meg! )
tényleg nagyon ki lehetsz akadva az időre, ha olyan testrészed is tele van, ami nincs!
Én nem is gondolok arra, hogy autóval menjek.
Egyszerűen azért, mert kell a nejemnek az autó!
Utolsó kérdésedre a válasz: szerintem igen.
Vállalod a paprikás krumplit?
Én is egy gyorsfűzős bőr bakancsban motorozok.
Köszi!
Ja natürlich.
vasárnap én is mentem volna miskolcra vezetéstechnikai tréningre, ami nagyon rám fért volna, de az idő miatt nem mentem
arra a területre egész napos szakadó esőt, jégesőt jósoltak, de csak este kezdett el esni fél 8 körül, addigra pedig már haza is értünk volna, szóval nagyon sajnálom, hogy papírkutya voltam, egy csomót tanulhattam volna a tréningen
gratula az érettségidhez
spricht du Deutsch?
na szia csirkeszárnyas
örülök, hogy megtisztelsz személyeddel mágikánál
gratula a sikeres vizsgádhoz, nem vagy egy kicsit stréber?
na jó csak vicc volt
kircsi, ügyi vagy
hát erre én is gondoltam, de szar lenne ám autóval menni, de ha nagyon esne, akkor sajna nem lesz más megoldás
esőruha nekem állandó helyet foglal az oldaltáskámban, mostanában sosem lehet tudni, hogy mikor szakad egy rakás eső vagy akár jég
na sziasztok srácok, reméljük a legjobbakat az időjárás szempontjából
a t@köm tele van már ezzel a fos idővel, egy este sem volt olyan idő, amikor azt mondtam volna, hogy na gyerünk a veresegyházi tóba fürdeni, persze motorral
szóval akkor a 7végén mágika
szerintetek a halászleven kívül mást is bográcsoljunk?
Vettem esőruhát múlt héten.Remélem nem lesz ráá szükség.Az a baj, hogy nincs kesztű és csizmára valóó,ez csak bokától csuklóig véd . Csizmát akartam az elmúlt 2 hétben vásárolni ,bebuktam.Mindenhol eladták a méretemben nekem való példányokat.Marad az acélbetétes vagy a bőrhétköznapi cipellőm
Tuti elviszem az esőkabátot, mert ahányszor vittem soha nem esett az eső, csak amikor nem volt nálam!
Ami nem fér a nyeregtáskákba, meg a dobozba, pl. a sátor, annak meg kell egy vízhatlan zsák.
Ma hallgattam Aigner Szilárdot: szerdától változás, szombaton erősebb felmelegedés!
Remélem így is lesz. Mindenesetre esővédő felszerelést nem hagyhatjuk otthon! Már akinek van, nekem alulra vennem kell valamit, mert a cordura nem elég.
Köszi!
Köszi!
Hát remélem megússzuk,k mert ma mostam le a vasat a szokásos tradicionális 8 órás motor mosással, szal ha esik én akkor autóval megyek!
Az biztos, hogy hétvégén nem melegünk Csak meg ne ázzunk Remélem így lesz,de zááport zivatart jósolnak
Jó lett Zimikém!
Jó lett !
Karbon mintás fóliából kivágott betűkkel felturbózott noname sisak!

Hát igen, el kellett volna indulnod!
Tudod, szélben, fagyban, napsütésben, de menni kell!
A franc egye meg ezeket a nyomorult időjósokat!Nem mentem Alsóörsre mert azt mondták hogy leesik az ég.Aztán van felhő az égen azt kb ennyi.