már csak 2 nap és mágika, vazzzzeeeeeee
természetesen sirály a halászlé
persze leöblítjük egy kis sörrel
srácok, már csak 2 nap és látjuk egymást, el sem hiszem
Köszi!Budapesti.Most egy ideig ki leszek vonva a
forgalomból.Kivesznek hétfőn egy csavart a térdemből /motorbaleset/.
De később jó lenne motorozni.Egyébként sok motort kipróbáltam,de nekem még a cb500nál is jobban tetszik az er5.Az a blokk szerintem sokkal jobban ráz,valahogy olyan darabosabb,egyszerűen nem éreztem jól rajta magam,pedig meg tudtam volna venni.Tök furcsa,pedig az a number one.
HA még kell info- irány az oldlalam- www.er5.atw.hu
Kuplung kar a gyári az ha jól emlékszem 5- 8 e ft. De ahogy érzed, ott szerzed be- jó az utángyártott is!
Váltódekliről nyomj fel képet megbeszéljük mit kell tenni vele- szerintem egy gittelés festés- és ujra szép lesz!
Kedves Er5 tulajdonosok!
Tegnap vettem egy ER5-t.Nagyon szeretem,de van egy két javítani való rajta.Pl. a kuplungkar el van törve,mennyibe kerülhet egy ilyen?Mindegy,hogy hol veszem?Van utángyártott is?Bontóból esetleg,mert nem baj ha nem új?A váltó oldali blokkdekli karcos,ez nem olyan nagy baj,de mennyibe kerülhet újonnan,vagy bontóból.Egyébként sok nagymotornál lényegesen nagyobb élmény az Er5 és ezt sokan nem tudják.Köszönöm.
na most fog esni hétvégén vagy nem?Me marha messze van Diszel esőruhám meg nincs /meg szerintem a sátram is ratyi eddig csak a gyerekek próbálták ki 30-fok ban.
Jó reggelt!
Adéli parton oszladozik a felhőzet, helyenként kisüt a nap, enyhe szél!
Kifogást az időjárás miatt nem fogadok el!
A lejárt műszaki, na az más kategória......
Kaja ügyben dönteni kell, mert egy bogrács van, így kétfélét nehéz lesz egyszerre készíteni!
Feldobtam a halászlét, gondolva, nem minden nap eszik a megjelenők többsége balatoni halat. De ha paprikáskrumlit ennétek, oké. Legalább nem kell a halat cipelni.
Nemsokára élőben beszélünk!
Csak tartson már ki ez a jó idő!
Holnap du. 4 óra körül (reményeim szerint) indulok Tárnokról (ez Érd, és M7 mellett van. Szívesen csatlakoznék valaki(k)hez.
Ki mikor, és honnan indul?
Lehet, hogy jön egy haver szombat délután, motorszerelő, tök jó gyerek!
természetesen sirály a halászlé
persze leöblítjük egy kis sörrel
srácok, már csak 2 nap és látjuk egymást, el sem hiszem
forgalomból.Kivesznek hétfőn egy csavart a térdemből /motorbaleset/.
De később jó lenne motorozni.Egyébként sok motort kipróbáltam,de nekem még a cb500nál is jobban tetszik az er5.Az a blokk szerintem sokkal jobban ráz,valahogy olyan darabosabb,egyszerűen nem éreztem jól rajta magam,pedig meg tudtam volna venni.Tök furcsa,pedig az a number one.
HA még kell info- irány az oldlalam- www.er5.atw.hu
Kuplung kar a gyári az ha jól emlékszem 5- 8 e ft. De ahogy érzed, ott szerzed be- jó az utángyártott is!
Váltódekliről nyomj fel képet megbeszéljük mit kell tenni vele- szerintem egy gittelés festés- és ujra szép lesz!
Jössz a talira?
Hova valósi vagy?
Szóval nico, én mindenképpen számítok a balatoni halra, és segítek, amit tudok.
Személy szerint halászlét ennék elsősorban!
De aki nem szereti, vagy akinek kevés...
Tegnap vettem egy ER5-t.Nagyon szeretem,de van egy két javítani való rajta.Pl. a kuplungkar el van törve,mennyibe kerülhet egy ilyen?Mindegy,hogy hol veszem?Van utángyártott is?Bontóból esetleg,mert nem baj ha nem új?A váltó oldali blokkdekli karcos,ez nem olyan nagy baj,de mennyibe kerülhet újonnan,vagy bontóból.Egyébként sok nagymotornál lényegesen nagyobb élmény az Er5 és ezt sokan nem tudják.Köszönöm.
Nico!
Nekem mindegy, szerintem legyen pénteken hallé- szombaton meg paparikás kumpi- kóbásszal!
'97- es ER 5- höz keresek első lámpát (újat)!
Van valakinek esetleg tippe, hogy Bp. közelében hol kapok?
Köszi előre is!
Krisztián
Adéli parton oszladozik a felhőzet, helyenként kisüt a nap, enyhe szél!
Kifogást az időjárás miatt nem fogadok el!
A lejárt műszaki, na az más kategória......
Kaja ügyben dönteni kell, mert egy bogrács van, így kétfélét nehéz lesz egyszerre készíteni!
Feldobtam a halászlét, gondolva, nem minden nap eszik a megjelenők többsége balatoni halat. De ha paprikáskrumlit ennétek, oké. Legalább nem kell a halat cipelni.