Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lesz ciki odamenni, jó lesz az összeröffenés és kész
márcsak azért is, mert én is ott leszek
na jó, ez már egoizmus
mi leszünk a legjobb fej csapat Mágikánál
állati jó ez a kép
Ja!

Persze kérünk reggelit is!
Azt hiszem mozgalmat szervezek:

"Bőrtangában akarjuk látni a csajokat vizes pólóban" címmel!

Ki csatlakozik még?
ó ez szomorú
Én is csatlakozom!

HA nem lesz vízespóló verseny, meg bőrtanga- meg reggeli- be sem indítom a vasat!
Akkor engem húzzatok is le már most!
de azért reggelit ugye készítesz nekünk?
mert ha nem akkor még meggondolom hogy megyek-e
Akkó nem is megyek!
Szia!

20/919-7846

Cipri
Ámen!

De a folyton basztatást azért nem mindig szeretem!
Ja a kawa a legjobb választás- a csirkeszárnyat meg meghagyjuk neked Tesóm!
Ez így van- túl lett lihegve a dolog- nem kell parázni- különben is nem Mágikához megyünk személy szerint, hanem ő a szállást adja- pízzért- nem haverságért- szal ez inkább üzlet- szvsz. számunkra ismeretlen hölgyről van szó!
Nem szidta senki, senki anyját- én meg Zimit folyton ba..tom, ő szereti ezt!

No ennyi, és simán odamegyünk, és simán beb..unk, meg simán el is fogunk feküdnyi!
Könyörgöm, nem lett semmi következménye, nem vette zokon, nem sértődött meg és csak nevetett rajta...
De azért engem felhívott, és meg elmeséltem nektek. Már csak azért is, mert nem 30-as hölgyről van szó...
A woodoo-zást fisi találta ki:
"Zimmedli meg van kettyenve, hogy Mágika vmi zőőőd békává vagy zőőd Kawasaki fűkaszává változtatja- és Zimi, hogy ne így járjon visszavonulót fújt!"
Ne, ezen akadtam ki, mert azért ennyire nem voltam félre érthető, nem?
A feleségem szerint ezek után már ciki lenne odamenni. Szerintem nem, csak akkor, ha tovább agyalunk ezen.
Kár volt elmesélnem...
Mindegy, csíz és mosoly, nincs semmi baj, csak szar-fos időjárás.
tulajdonképpen megfelelő karbantartás mellett ezek az 500-asok(er-5, gs500, cb) mind örök életűek. Nekem sepeciell a gs-ben a design nem tetszett, meg az hogy levegős, és gyengébb 6-7 lóval papíron. Cb-t még nem láttam közelről, de az tuti hogy az új nagyon szép. Er-5 ben nekem is kellett cserélni 2-3 o gyűrűt a vízbeöntő nyílásnál, darabja volt vagy 20Ft . Másfajta meghibásodásról nem volt szó itt a fórumon.
Szia!
A Kawa nem rossz választás, a suzukit felejtsd el az nem valami nagy szám, de ha dinamikus motort akarsz ami csendes és nincs kifogásod a HONDÁVAL akkor vegyél CB500-at .

Üdv.: Sly
az én motorkám Olaszban 3 évet állt, utána pöccre indult, ami rögtön kijött rajta, hogy folyt belőle a víz a vízcsöveknél, pár db pár forintos ó gyűrűt kellett kicserélni, kapott olajcserét, fékbetétet, új akksit, teleszkópszár szimeringet, bármi hiba előjöhet, de szerencsére egyenlőre csak tankolni kell
de szerintem ezek a hibák bármely nem fiatal motornál előjöhetnek
Köszi a választ.Mindenhol hasonlókat olvasok szóval kezdek meggyőzödni róla h a Kawa jobb választás lenne.Köszi szépen még 1 szer
na ezt neked
ja, ez a rohadt eső áthúzza az ember számítását
drága fisi, te nem változol
én biztos vagyok abban, hogy senki sem akarta megbántani Mágikát
egyszerűen annyi, hogy január óta várjuk már ezt a ku@va találkozót, hogy végre lássuk már egymást és közben volt egy kis viccelődés....
nem lesz ott semmi vizespóló verseny, sem bőrtanga, különben is, állati szégyenlős vagyok
húúúú vazzzze, ez azért elég durva, nem gondoltam, hogy pár sornak ilyen következménye lesz, istenem sírni tudnék....poénnak szántam mindenféle bőrtangás ügyletet, csak úgy néz ki, hogy nem jött be
ha ismerne minket Mágika, nem vette volna zokon
ezúton is megkérem, hogy ne haragudjon, poén volt....
Hogy a bánatba lehet kinőni?Pont akkora mint a többi !?!Vagy talán lassú lenne? Ezt valaki magyarázza el nekem!
Szia!

Én gs500on tanultam, és nem igen jött be a motor, szerintem az er5 sokkal dinamikusabb és könnyebben kezelhető, barátibb kis gép :)
Ami nekem nem tetszik rajta, hogy talán egy kicsit pattog a rossz utakon, de amúgy semmi sem. 2 hónapnyi állás után "röff"-re indult, pedig hozzá se nyúltam.
Jah amit sokan kifogásolnak, hogy a gyári kipuffnak hülye ciripelő hangja van, ez a második ami nem tetszett. Amúgy csak ajánlani tudom, kezdő motornak tökéletes, hamar ki lehet nőni :))))