Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok hát szomoru hireket kaptam a szlovak biztosito minimum 4-5 honap mire fizetni fog,a másik pedig lehet hogy totálkárosra veszik a mocimat 4éves 10000km-rel!a képeket nem sokára felrakom!a protektoros kabátom elszakadt.és mivel farmer volt rajtam a térdemet nagyon agyonvertem ami 3szor nagyobb lett de el sántikálok!vigyázzon mindenki magára nagyon !
Ja-jó is az a Fuchs olaj- igaz Zimikém?
Ettől ne félj!
Legfeljebb leköltözöl Kalocsára!
Természetesen Tisztelt hölgyeim!

Lesz vízespóló verseny is?
Na ha jobb idő lesz elnézek arrafelé.
á, csak egy egy kicsit kihúzattam, hogy az új olaj átforogja magát...
ennemvetkozom a vegen meg alhatok a hidalatt ha hazajovok
látom, hogy ma nem nagyon motorozik senki, hála ennek a fos időnek
de én csak fogjam be a számat, legalább egy éjszakát tudtunk a bakonyban tölteni
persze, fontos a megfelelő öltözet, tényleg még ha belesülsz a nadrágba és a kabátba, megéri
legalább lesz mit levetkőznünk mágikánál, fisi már úgyis alig várja, igaz kedves fisi úr?már előre lógatod a nyelved?
hát..akkor az szó szerint tényleg szép húzás volt..
tényleg még az a mázlid, hogy nem jött levélke...az aztán jó kis sebességtúllépés volt...30-as táblánál 80-al
Természetesen-ja!
Nekem volt egy szep huzasom, hala istennek ertesito nem jott :D Csovarnal 30-as tablanal elhuztam 80-nal, es egy szep feher auto allt az ut szelen-benne ket emberrel. Lehet nem rendorok voltak de azert paraztam egy ideig hogy ne jojjon levelke
Nem, nekem nem lett, annyi, hogy raesett a motor a labamra, de csak zuzodott a terdem :) Eljen a full borcucc -varosban is! Bar belesulsz de megeri - szerintem.
csesznek ,ahol az emberek sokat csesznek...mi is sokszor mondogattuk egymásnak ezeket a marhaságokat
igen, jó volt a hétvége, jó volt ismét motorra ülni
na de Imi....ami a csövön kifért?! azért vigyázz a fakabátokkal..
elhiszem, hogy boldog és ettől vagy boldog Te is, ez jó dolog
Csesznek, ahol lecsesznek?
Remélem nem!
Akkor nektek is klassz kirándulás volt!
Szia! Én ismerem Kecskeméten a Papp Lacit (Papp motors), de hogy milyen szerelője van, azt nem tudom. Nem hordom szervizbe a mocit.
Bocs, tegnap este nem voltam gépközelben 9 körül, telefon meg a fiókban hevert...
Kécske felé én is repesztettem, de aztán Szentkirály túlsó végén megláttam a fehér Opel Astrát.
Szép szabályosan elhaladtam mellette és a legközelebbi kanyarig...onnan aztán ismét ami a csövön kifért...
Annyira boldog és ez a legnagyobb öröm!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Szegedről pötyögök és tippet szeretnék kérni, hogy hová vigyem a vasat szervizbe. A szelepeket kéne beállíttatni, plusz csöpög belőle az olaj. Gondolom ezek rutin feladatok egy szervizben, de annyi rosszat hallani egyes cégekről, hogy már nem merem elvinni sehová a mocit, nehogy elrontsák. Kéne egy-két baráti jó tanács, mert a csacsi orvosi ellátásra szorul!

Köszönettel: Réka
de ha meghúzzátok a szarvát az sem baj, majd megvártok egy benzinkútnál
szia drágám, csak nem hiányoztam?
nem irigyellek az anyósi szülinapi ebéd miatt jajjjjj
de viszont gratula, hogy megtanítottad a kislányodat biciklizni, na ez a nagy dolog
eltelik majd el pár év, és azon veszed észre magad, hogy a motoroddal repeszt a lányod