Sziasztok hát szomoru hireket kaptam a szlovak biztosito minimum 4-5 honap mire fizetni fog,a másik pedig lehet hogy totálkárosra veszik a mocimat 4éves 10000km-rel!a képeket nem sokára felrakom!a protektoros kabátom elszakadt.és mivel farmer volt rajtam a térdemet nagyon agyonvertem ami 3szor nagyobb lett de el sántikálok!vigyázzon mindenki magára nagyon !
persze, fontos a megfelelő öltözet, tényleg még ha belesülsz a nadrágba és a kabátba, megéri
legalább lesz mit levetkőznünk mágikánál, fisi már úgyis alig várja, igaz kedves fisi úr?már előre lógatod a nyelved?
hát..akkor az szó szerint tényleg szép húzás volt..
tényleg még az a mázlid, hogy nem jött levélke...az aztán jó kis sebességtúllépés volt...30-as táblánál 80-al
Nekem volt egy szep huzasom, hala istennek ertesito nem jott :D Csovarnal 30-as tablanal elhuztam 80-nal, es egy szep feher auto allt az ut szelen-benne ket emberrel. Lehet nem rendorok voltak de azert paraztam egy ideig hogy ne jojjon levelke
Nem, nekem nem lett, annyi, hogy raesett a motor a labamra, de csak zuzodott a terdem :) Eljen a full borcucc -varosban is! Bar belesulsz de megeri - szerintem.
csesznek ,ahol az emberek sokat csesznek...mi is sokszor mondogattuk egymásnak ezeket a marhaságokat
igen, jó volt a hétvége, jó volt ismét motorra ülni
Bocs, tegnap este nem voltam gépközelben 9 körül, telefon meg a fiókban hevert...
Kécske felé én is repesztettem, de aztán Szentkirály túlsó végén megláttam a fehér Opel Astrát.
Szép szabályosan elhaladtam mellette és a legközelebbi kanyarig...onnan aztán ismét ami a csövön kifért...
Segítséget szeretnék kérni! Szegedről pötyögök és tippet szeretnék kérni, hogy hová vigyem a vasat szervizbe. A szelepeket kéne beállíttatni, plusz csöpög belőle az olaj. Gondolom ezek rutin feladatok egy szervizben, de annyi rosszat hallani egyes cégekről, hogy már nem merem elvinni sehová a mocit, nehogy elrontsák. Kéne egy-két baráti jó tanács, mert a csacsi orvosi ellátásra szorul!
nem irigyellek az anyósi szülinapi ebéd miatt jajjjjj
de viszont gratula, hogy megtanítottad a kislányodat biciklizni, na ez a nagy dolog
eltelik majd el pár év, és azon veszed észre magad, hogy a motoroddal repeszt a lányod
Legfeljebb leköltözöl Kalocsára!
Lesz vízespóló verseny is?
de én csak fogjam be a számat, legalább egy éjszakát tudtunk a bakonyban tölteni
legalább lesz mit levetkőznünk mágikánál, fisi már úgyis alig várja, igaz kedves fisi úr?már előre lógatod a nyelved?
tényleg még az a mázlid, hogy nem jött levélke...az aztán jó kis sebességtúllépés volt...30-as táblánál 80-al
igen, jó volt a hétvége, jó volt ismét motorra ülni
Remélem nem!
Akkor nektek is klassz kirándulás volt!
Kécske felé én is repesztettem, de aztán Szentkirály túlsó végén megláttam a fehér Opel Astrát.
Szép szabályosan elhaladtam mellette és a legközelebbi kanyarig...onnan aztán ismét ami a csövön kifért...
Segítséget szeretnék kérni! Szegedről pötyögök és tippet szeretnék kérni, hogy hová vigyem a vasat szervizbe. A szelepeket kéne beállíttatni, plusz csöpög belőle az olaj. Gondolom ezek rutin feladatok egy szervizben, de annyi rosszat hallani egyes cégekről, hogy már nem merem elvinni sehová a mocit, nehogy elrontsák. Kéne egy-két baráti jó tanács, mert a csacsi orvosi ellátásra szorul!
Köszönettel: Réka
de viszont gratula, hogy megtanítottad a kislányodat biciklizni, na ez a nagy dolog
eltelik majd el pár év, és azon veszed észre magad, hogy a motoroddal repeszt a lányod