Ja, ha megmarad .Mondjátok csak mennyire csalos a benyamérő?Ma elindultam,félig mutatott.Mentem kb 50km-ert leesett a pirosmező széléig/kb200km volt benne/na mire hazaértem benn is volt a sportszelet rendesen.Elmentem tankolni de csak 10lityi fért bele./tehát még 7 volt benne/akkor mé mutat üreset?Egyébként telénél telét mutat csak marha gyorsan esik.Tiétek?
Szia! Én egy Puig mini túraplexit vettem. Ha az adatlapomat megnézed, a fényképeimnél látszik, hogy mekkora.
Igaz, hogy "csak" 176 cm magas vagyok, de nekem nagyon bevált, mert 90-100-ig sokkal kevésbé érzem a sisakomon a szelet, nagyobb sebességnél meg be lehet bújni egy kicsit mögé. Nekem inkább azzal volt bajom, hogy a menetszél a mellkasomat érte és a nyári kabátomban hűvösebb időben fáztam. Na, ezt megoldotta a túraplexi.
120 az még nem olyan cibálós.Ha még jobban sietsz akkor viszont már lehet kapaszkodni rendesen.Ilyen tempóval egy óra motorozás már nyakfájdító és a karizmok is kapnak edzést.Menj 90-nel és nincs gond!(de ne mindenhol ám!)
Hát én is ettől félek!Olvastam valahol/milstone?/hogy vett az ember plexit aztán hamar le is vette mert a sisakra ment a cúg.Akkor viszont sose fogom széthajtani mert 90 még elmegy de 120nál már komolyan cibál a szél.Tankra hasalva meg elég idiotán néznék ki
Nem akarlak elszomorítani gadus,de akkor elég nehéz lesz plexit találnod.Ha találsz akkor olyan nagyot,ami igen elcsúfítja már a kinézetét a motornak
Gondolom én.
ja osszatok egy kis észt.Milyen túraplexi kéne mer 120nál lefúj a szél!De olyat ajáljatok ami nem a sisakra küldi a cúgot mert akkor a fejem esik le./195cm vagyok/
sziasztok hát én már nem leszek ott az 1er5 találkozon,ugyanis tegnap sikeresen leszoritott egy slovak kaminos elözes közben(vamoscsaládon,kisbokkon te tudod hol van)és sajnos választanom kellett hogy arok vagy a kamion kereke allá esek igy döntöttem és elengedtem a motort es az árkott választottam!hát én is és a motor is összetört,bár a motor jobban!
Én úgy tudom, ez a hír kacsa, a mentősök nem mondtak ilyet. A helyi újságban is cáfolták, ugyanis a mentősnek nincs joga senki telefonjában számokat keresgélni.
Mindenesetre írtam egy levelet az OMSZ szóvivőjének, Győrfi Pálnak. A válaszát majd közzé teszem.
Mentősök tapasztalták, hogy közlekedési baleseteknél a legtöbb
sérültnek van mobiltelefonja. Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet
kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják, hogy a telefon hosszú
címlistájából kit értesítsenek.
Mentőápolók és mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén
értesítendő személy adatait mindenki ugyanazon megjelölés alatt adjameg.
A nemzetközileg elismert megjelölés:
ICE (= In Case of Emergency ="vész esetén")
Ezalatt a név alatt annak a személynek a telefonszámát kellmegadni, akit
vészhelyzetben / szükség esetén a rendőrségnek, mentőknek,tűzoltóknak fel
kell hívni.
Ha több ilyen személytszeretne megadni, a következőképp lehetséges: ICE1,
ICE2, ICE3 stb.
Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe és vész esetén nagy segítség lehet!
Küldd el minél több barátodnak, ismerősödnek, hogy minél szélesebb körben
elterjedhessen ez a hír!
Tényleg magas vagy, de a menetszél miatt azért ne cammogj 90-el!
Majd bika nyakad lesz!
Igaz, hogy "csak" 176 cm magas vagyok, de nekem nagyon bevált, mert 90-100-ig sokkal kevésbé érzem a sisakomon a szelet, nagyobb sebességnél meg be lehet bújni egy kicsit mögé. Nekem inkább azzal volt bajom, hogy a menetszél a mellkasomat érte és a nyári kabátomban hűvösebb időben fáztam. Na, ezt megoldotta a túraplexi.
Gondolom én.
Sajnálom- neked nem esett bajod? A motorról kép? Mesélj!
Én is csak egyszer kétszer tiltattam le az 5 év alatt mióta megvan, szal szerintem se egészséges dolgok ezek!
Veled mi történt? Remélem felépülsz hamar!
A találkozóig még majdnem 3 hónap van, ha te rendben leszel, mindenképpen gyere el, legfeljebb autóval.
Szerintem egyértelmű
Mindenesetre írtam egy levelet az OMSZ szóvivőjének, Győrfi Pálnak. A válaszát majd közzé teszem.
Mentősök kérik az alábbiakat !
Mentősök tapasztalták, hogy közlekedési baleseteknél a legtöbb
sérültnek van mobiltelefonja. Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet
kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják, hogy a telefon hosszú
címlistájából kit értesítsenek.
Mentőápolók és mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén
értesítendő személy adatait mindenki ugyanazon megjelölés alatt adjameg.
A nemzetközileg elismert megjelölés:
ICE (= In Case of Emergency ="vész esetén")
Ezalatt a név alatt annak a személynek a telefonszámát kellmegadni, akit
vészhelyzetben / szükség esetén a rendőrségnek, mentőknek,tűzoltóknak fel
kell hívni.
Ha több ilyen személytszeretne megadni, a következőképp lehetséges: ICE1,
ICE2, ICE3 stb.
Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe és vész esetén nagy segítség lehet!
Küldd el minél több barátodnak, ismerősödnek, hogy minél szélesebb körben
elterjedhessen ez a hír!
Én anno csúsztam vele 40- nél- és full gyári új alkatrészekkel meg is lett az eredménye: a végszámla 615 ezer ft!