Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam 120-130-nál jelezte már az üreset,én sem értem mért.
Ja, ha megmarad .Mondjátok csak mennyire csalos a benyamérő?Ma elindultam,félig mutatott.Mentem kb 50km-ert leesett a pirosmező széléig/kb200km volt benne/na mire hazaértem benn is volt a sportszelet rendesen.Elmentem tankolni de csak 10lityi fért bele./tehát még 7 volt benne/akkor mé mutat üreset?Egyébként telénél telét mutat csak marha gyorsan esik.Tiétek?
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket
akkor javaslom, hogy ne vegyél, ne költs ilyenre.
Tényleg magas vagy, de a menetszél miatt azért ne cammogj 90-el!
Majd bika nyakad lesz!
Nem néz ki rosszul meg nem is lenne drága de ha nem tereli el a szelet k enhetem a hajamra
Szia! Én egy Puig mini túraplexit vettem. Ha az adatlapomat megnézed, a fényképeimnél látszik, hogy mekkora.
Igaz, hogy "csak" 176 cm magas vagyok, de nekem nagyon bevált, mert 90-100-ig sokkal kevésbé érzem a sisakomon a szelet, nagyobb sebességnél meg be lehet bújni egy kicsit mögé. Nekem inkább azzal volt bajom, hogy a menetszél a mellkasomat érte és a nyári kabátomban hűvösebb időben fáztam. Na, ezt megoldotta a túraplexi.
120 az még nem olyan cibálós.Ha még jobban sietsz akkor viszont már lehet kapaszkodni rendesen.Ilyen tempóval egy óra motorozás már nyakfájdító és a karizmok is kapnak edzést.Menj 90-nel és nincs gond!(de ne mindenhol ám!)
Hát én is ettől félek!Olvastam valahol/milstone?/hogy vett az ember plexit aztán hamar le is vette mert a sisakra ment a cúg.Akkor viszont sose fogom széthajtani mert 90 még elmegy de 120nál már komolyan cibál a szél.Tankra hasalva meg elég idiotán néznék ki
Uhh.Mielőbbi gyógyulást kívánok.Sajnálom,hogy nem tudsz jönni.
Nem akarlak elszomorítani gadus,de akkor elég nehéz lesz plexit találnod.Ha találsz akkor olyan nagyot,ami igen elcsúfítja már a kinézetét a motornak
Gondolom én.
ja osszatok egy kis észt.Milyen túraplexi kéne mer 120nál lefúj a szél!De olyat ajáljatok ami nem a sisakra küldi a cúgot mert akkor a fejem esik le./195cm vagyok/
Sziasztok!Na csak kerültem egyet már hiányzott.Volt is itthon zörgés hogy az orvos nem engedett de kijöttem az ágy alól
Speedee!

Sajnálom- neked nem esett bajod? A motorról kép? Mesélj!

Én is csak egyszer kétszer tiltattam le az 5 év alatt mióta megvan, szal szerintem se egészséges dolgok ezek!
én meg még soha nem tiltattam le, de azt hiszem, nem is fogom.
Nagyon sajnálom, hogy baleset ért!
Veled mi történt? Remélem felépülsz hamar!

A találkozóig még majdnem 3 hónap van, ha te rendben leszel, mindenképpen gyere el, legfeljebb autóval.
sziasztok hát én már nem leszek ott az 1er5 találkozon,ugyanis tegnap sikeresen leszoritott egy slovak kaminos elözes közben(vamoscsaládon,kisbokkon te tudod hol van)és sajnos választanom kellett hogy arok vagy a kamion kereke allá esek igy döntöttem és elengedtem a motort es az árkott választottam!hát én is és a motor is összetört,bár a motor jobban!
szerintem elég buzi aki ilyet csinál a motorjával. Én eddig 2x tiltattam le 9000km alatt, de azt is menet közbe 2. vagy 3.ba
Én úgy tudom, ez a hír kacsa, a mentősök nem mondtak ilyet. A helyi újságban is cáfolták, ugyanis a mentősnek nincs joga senki telefonjában számokat keresgélni.

Mindenesetre írtam egy levelet az OMSZ szóvivőjének, Győrfi Pálnak. A válaszát majd közzé teszem.
Kedves Mindenki!

Mentősök kérik az alábbiakat !

Mentősök tapasztalták, hogy közlekedési baleseteknél a legtöbb
sérültnek van mobiltelefonja. Olyan sérülteknél, akikkel nem lehet
kommunikálni, a segítségükre sietők nem tudják, hogy a telefon hosszú
címlistájából kit értesítsenek.
Mentőápolók és mentőorvosok azt javasolták, hogy a szükség esetén
értesítendő személy adatait mindenki ugyanazon megjelölés alatt adjameg.
A nemzetközileg elismert megjelölés:
ICE (= In Case of Emergency ="vész esetén")
Ezalatt a név alatt annak a személynek a telefonszámát kellmegadni, akit
vészhelyzetben / szükség esetén a rendőrségnek, mentőknek,tűzoltóknak fel
kell hívni.
Ha több ilyen személytszeretne megadni, a következőképp lehetséges: ICE1,
ICE2, ICE3 stb.
Könnyű megcsinálni, nem kerül semmibe és vész esetén nagy segítség lehet!
Küldd el minél több barátodnak, ismerősödnek, hogy minél szélesebb körben
elterjedhessen ez a hír!
nem a mocimnak te... :P a labamnak. A motort meg csakmegcsinaljak...azert 600ezernyi serules csak nincs rajta
Még jó hogy nem lett szeginy mocinak semmi baja- igazad is van!
Hát relatív!
Én anno csúsztam vele 40- nél- és full gyári új alkatrészekkel meg is lett az eredménye: a végszámla 615 ezer ft!