Sziasztok!
Motor vásárlás elött állok és nem tudom melyik modell legyen:Kawa ER-5 vagy Suzuki GS500.Olyan 400-500 ezrem lenne rá kb. Tudnátok írni pár dolgot a Kawáról Jó-t és Rosszat 1 aránt?
segítségetek előre is köszönöm
Megvan a tartó. Már ígértem itt egy jelentkezőnek, hogy dobok fel képet róla. Ezt a hétvégén sajnos nem volt módomban abszolválni, de a napokban megteszem mindenképpen.
Üdv: Cipri
Senki nem mondta, hogy a bunkó szerepét kell játszani, ne is tedd.
Egyszerűen csak arról volt szó, hogy Mágika olvasta pl. a seprűnyeles dolgot és jót nevetett rajta.
Ennek ellenére én úgy éreztem, hogy megemlítem nektek, hogy talán ismeretlenül ne beszéljünk valakiről, mert olvashatja és különben is a vendéglátónk lesz.
Nem értem, ez miért lányoskodás. Én nem megsértődtem, csak nem fogom magamra vállalni és kész. Szeretem, ha normális a kommunikáció emberek között és a viccelődésnek számomra itt volt a határa. Én ilyen vagyok.
Majd jövök msn-re, de most nem. Reggel 6 óta biztosítóként voltam egy szlalomversenyen és szarrá áztam egész nap, fáradt vagyok, de legalább láttam 800 cmm-es, kétütemű Trabant versenyautót is. (www.szlalomverseny.hu)
Na nehogy már fisi, azért nem kell engem ennyire hülyére venni!
Amire Mágika utalt, éppen te írtad fel február 12-én, felfrissítem az emlékezeted, szóval nem én nyekergek, oké?
Íme, amik elhangzottak februárban:
Zarándok
a motoros chippendale-ban benne vagyok
már látlak Titeket lelki szemeim előtt
ja és persze az iruló-piruló Mágikát is, aki ezek után felajánlja tanyáján igyén az egész szezonra
fiúk! bőrtangára fel!
nicojunior
Bedobhattok valami motoros chippendale-t Mágikának!
Ha nem jön be, a gép után kötöm a fűnyírót.
fisi – február 12.
Oké Mágikának meg ha vmi jóféle édes kis 30 éves, adunk olyan seprűnyelet a kezébe, hogy menten elrepül tőle- ugyé?!
Basszus miket le nem lehet adni?
Végy egy szakadt tanyát- hordd oda a környék összes lomját- csinál egy weboldalt- csákó...
Na szal arról van nagybaszó , hogy Zimmedli meg van kettyenve, hogy Mágika vmi zőőőd békává vagy zőőd Kawasaki fűkaszává változtatja- és Zimi, hogy ne így járjon visszavonulót fújt!
Szal Mágika állítólag kemény boszi- és nem szítta mellre a dolgot!
Csak Zimmedli nyekereg!
Köszi a jókívánságokat- ó Te drága reggeli készítő kawanyő!
Csajokat továbbra is keményen hajtom, de még mindig jobban tunnak szaladni az ebadták!
De lassan- ahogy a Depresszió is énekelte vala- "Itt az én időm!"
mindenhol ilyen fos idő van?!
hát ezt nem hiszem el, bezzeg amikor nem volt szabad hétvégém, akkor hétágra sütött a nap, most meg szakad az eső
hol itt az igazság?
jobbulást kívánok fisi úr!
remélem, hogy mihamarabb jobban leszel
nem attól lettél beteg, hogy túl sokat rohangáltál a csajok után?
nem azért szúrt az oldalad?!
meglepett a dolog...
nem emlékszem, hogy bárki is tiszteletlen lett volna Mágikával szemben itt a fórumon, amikor megszületett az ötlet, hogy menjünk oda, mindenki pozitív volt és végig arról volt szó, hogy már mennyire várjuk ezt a találkozást
ha bármi olyan hangzott el itt a fórumon, ami tiszteletlenség volt, akkor elnézést kérünk
Szia, egy kicsit más lett a hangja, de csak annyit ültem rajta, amíg hazahoztam. Így is eláztam, mert pont rákezdett az eső.
Nem tudom kipróbálni a hétvégén sem, mert nem érek rá.
A zöld az a két béka- ami én, és Zimi leszek- mivel Mágika átváltoztat minket- csajok lehet adni majd a cuppanós puszikat- hogy újra királyfik legyünk!
A kék az meg az én- illetve Zimi motorja lesz majd- menet közben a túrára!
Szelephézag, karbiszinkron, levegőszűrő csere, (az olajat itthon megcsináltam). Sajnos az öcsém nem ér rá, felvették Pesten a BMW szervizbe, sose látom, ezért vittem szervizbe a gépet.
A szelephézag állító csavarok érintetlenek voltak: ergo soha nem látott ez a motor szelephézag állítást és 33 ezer van benne.
Nem is volt szelephézagom hidegen.
Engem kép nélkül is érdekel a dolog. Hogy tudjuk felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket?
Üdv:ivzo