Foutvonalon mentem es kijott elem a benzinkutrol egy autos...tiszta mazli hogy a kanyar miatt lassan mentem Kisbokkon: mivel nem egy nagykoltsegvetesu motor nemhiszem h olyan nagyon draga lenne... :) De ha igen se aggodom miatta mivel az autos biztositoja fizeti
Szivbajt csak nem, generali fizeti :)))
Gadus: pontosan nemtom mi minden, mert azon felul is cserel par alkatreszt a szerelo amit felirt a biztositos faszi...de kormany, lampa, indexek, kisebb karcok, uj dob...stb.
úgy néz ki hogy mégis lesz nekem mindkét oldalra, kb 1 héten belül. Viszont ha gondolod akkor eljöhetsz és megnézheted, így meg tudod csinálni magadnak.
én csak kiszámoltam Kisbokkon fogyasztását, ha tényleg 4 liter a tartalék.
Nekem, első szériás lévén, csak 16 literes a tankom, de majd nyáron kipróbálom, mennyi a tartalék.
Fél motort kicserélik
Gadus: pontosan nemtom mi minden, mert azon felul is cserel par alkatreszt a szerelo amit felirt a biztositos faszi...de kormany, lampa, indexek, kisebb karcok, uj dob...stb.
Nekem, első szériás lévén, csak 16 literes a tankom, de majd nyáron kipróbálom, mennyi a tartalék.
Kicsit eltűntem, mindenféle hardver- szoftver probléma adódott, de már itt vagyok.
Imi: Ez ml-re annyi, mint amennyit az enyém kajál!