310 km az igen kiváló!
Én is átlag 290- nél fordítom a csapot át- de mostanában biza benyelte az 5,2 - őt is
igaz full szembeszélnél és 130- as utazóval...
Na azért elnézve az árakat-. lesz ott drágaság- asszem lenyúlom a tikok alól a tojást - úgyis tojnak rendesen itthon. Szal azt szerintem viszünk- a tököm fog 150 ft- ot adni egy tojásért!
Hát azt látni kéne hogy meg tudom e csinálni/csináltatni/Milyen vastag?Kromozott-e vagy fekete?Ilyen rövid ivet vagy patentivből lehet összehozni vagy hajtani /tatni/kell.Melegen meg tudom hajtani de valószinüleg azt gittelni kéne/a krom alá nem lehet/Vagy hidegen kell hajtani ahhoz meg gép kell az meg nincs.
rendben, akkor azt dumáljuk meg, hogy mennyibe lenne nekem 1 db jobbos elkészítése általad nagyságrendileg? És akkor elötte átvinném neked a balost, az alapján meg tudod csinálni magadnak is.
szeva én most kaptam egy árajánlatot egy bal oldalra valóra. Az alapján el tudnád készíteni magadnak is, illetve tudnál egy-egy jobbost is fabrikálni, vagy nem erre gondoltál?
Szerintem drága, de megnézem nálunk is, az Alföld áruházban van egy ilyen cég, aki pólóra bármit rányom.
Szerintem elég lenne annyi, hogy ER5. Mi értjük úgyis.
Én is átlag 290- nél fordítom a csapot át- de mostanában biza benyelte az 5,2 - őt is
igaz full szembeszélnél és 130- as utazóval...
Eddig mindig 280 körül száraz volt a tank
júni.25.-27.!
Nagyon jó lenne ha le tudnátok jönni- tuti buliznánk egy jót!
Szerintem elég lenne annyi, hogy ER5. Mi értjük úgyis.