Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koszonom :)) igyekszem ottlenni :)
310 km az igen kiváló!
Én is átlag 290- nél fordítom a csapot át- de mostanában biza benyelte az 5,2 - őt is
igaz full szembeszélnél és 130- as utazóval...
Akkor igen jóó voltam 310km nél fordítottam a csapot

Eddig mindig 280 körül száraz volt a tank
A tartalék ngyjából 4 liter- ezzel van aki elmegy 100-120 km- et ( sztem mese), de én kb. el tudnék menni vele olyan 70 km- ert...
Ha alapon kifogy a tank és átfordítom tartalékra kb mennyit tudok tartalékon motorozni ca.?
Bocsi Téves
júni.25.-27.!
júni 27-28
tudom hogy ezert megkoveztek de pontosan mikor is lenne a tali? nem jarok fel mindennap :(
Na azért elnézve az árakat-. lesz ott drágaság- asszem lenyúlom a tikok alól a tojást - úgyis tojnak rendesen itthon. Szal azt szerintem viszünk- a tököm fog 150 ft- ot adni egy tojásért!
Ó kedves zarándok!
Nagyon jó lenne ha le tudnátok jönni- tuti buliznánk egy jót!
Hát azt látni kéne hogy meg tudom e csinálni/csináltatni/Milyen vastag?Kromozott-e vagy fekete?Ilyen rövid ivet vagy patentivből lehet összehozni vagy hajtani /tatni/kell.Melegen meg tudom hajtani de valószinüleg azt gittelni kéne/a krom alá nem lehet/Vagy hidegen kell hajtani ahhoz meg gép kell az meg nincs.
rendben, akkor azt dumáljuk meg, hogy mennyibe lenne nekem 1 db jobbos elkészítése általad nagyságrendileg? És akkor elötte átvinném neked a balost, az alapján meg tudod csinálni magadnak is.
Nemadom amugy en mar igy vettem de szerintem abszolut nem csufitja el Ot...arat nemtudok :( de ha akarod utanakerdezek
Ha jól látom a Leonettának is jó a bukócsöve. Olyan is jó lenne.
Hát de.Pontosan valami ilyenre gondoltam.
szeva én most kaptam egy árajánlatot egy bal oldalra valóra. Az alapján el tudnád készíteni magadnak is, illetve tudnál egy-egy jobbost is fabrikálni, vagy nem erre gondoltál?
Dehogy !Dehogy!Inkább passzolna hozzá!
Nincs valakinek ötlete bukócsőre?/hol lehet venni, vagy ötlet hogy honnan leshetem le?
Utne a piros hajam :D
Márminthogy pirosat akartál mondani.Hidd el sokkal jobba állna!
azt a rozsaszin trikoszerut neztem, talan az a legjobb...csak ne rozsaszinbe :D Hanem mondjuk szep kekbe mint egy igazi ER5
Szerintem drága, de megnézem nálunk is, az Alföld áruházban van egy ilyen cég, aki pólóra bármit rányom.
Szerintem elég lenne annyi, hogy ER5. Mi értjük úgyis.
Nézd meg a kinálatot van ott pántos, trikos, izé rózsaszinűbe.Hát az má csak jányos nem?
nekemis nagyon tetszik, de csinalhatnank valami lanyosabb polora is a lanyoknak tessek gondolni rank is, igaz, zarandok? :P
tök jó, nekem tetszik