Na akkor végünk van- főleg Neked Zimikém!
Szerintem it már készül egyes személyeknek a Mágika- féle Woodoo bábú!
Akkor ezért szúrt ma az oldalam, meg hirtelen elkapott a nátha is! Itthon kúrálom magam!
Előtte azt hittem csak a rossz idő- de így már értem a dolgot!
Ha talira egy zöld béka megy egy kék- meg egy még kékebb Er- 5 - ön akkor azok mi leszünk Zimivel!
Brekk!
Nemrég kaptam egy telefonhívást, Mágika volt az.
Megtalálta a fórumunkat és olvasta a vele kapcsolatos megjegyzéseket, élcelődést, ami nem volt minden esetben tisztelettudó.
Elég kellemetlenül éreztem magam és elnézést kértem tőle.
Szerencse, hogy egy jó humorú és kedves hölgyről van szó!
Úgy érzem, hogy remek házigazdánk lesz, remélem ő is úgy fogja majd érezni, hogy jó csapat vagyunk.
Voltaképpen hirtelen ötlettől vezérelve ugrottam bele az Er-6n-be. Alig 16.000km-t mentem az Er-5-el, és imádtam. Soha semmi bajom nem volt vele, egy köhintése nem volt annak a motornak, csak tette a dolgát. Azonban idén év elején még voltak a szalonokba 2008-as Er-6n-ek, viszonylag jó áron. Hát egy ilyen zöld színű motort elhoztam, és ott hagytam az Er-5-öst, és nem mertem a szemébe nézni...
Pontosítsunk: a tartó konzol eladó a vas platnival együtt. Erre ment a 45l-es doboz, ami nem eladó, mer az van fent az Er-6n-en is.
Én 10.000.-Ft-ra gondoltam, ez az új ár fele, kétéves a cucc, és Sopronban van.
Ja és még valami. Ez egy 2006-os Er-5-ön volt. Nem tudom pontosan melyik azaz évjárat amelyiktől ez a változat kell, talán a 2000 előtteiekre más kell. Nem tudom pontosan ennek nézz utánna a givi.com-on esetleg.
Üdv: Cipri
Mivel idén megváltam szeretett Er-5-ösömtől, (Er-6n az utód) feleslegessé vált a Givi doboz tartó konzol és a platni.
Ha valkit érdekel biztosan megegyezünk!
Nekem is ez a felállás: doboz+2 oldaltáska.
A dobozba belefér a fiam iskolatáskája, a sulitól visszafelé meg a bukósisakja.
Nem véletlenül használnak sokan túradobozt hátul, most hogy nincs fent nekem sem a műszaki miatt, gondban is vagyok a gyerek iskolába szállításával.
Azt figyeltem én is, hogy szinte minden a SHOx-ból van.Az biztos, hogy az eladó úr igen rokonszenves és kedves volt.Pár társa példát vehetne róla .Az árak is elég elfogadhatók voltak.
Hát ezt a kicsi dobozt ilyen helyi futkozónak szántam és ahogy írtad én nem a divatra hajtok. Inkább legyen praktikus mint divatos és ne férjek el bent + az oldaltáskákat csak túrára tennném fel.
hát...tényleg nem volt könnyű döntés, ilyen gazdasági helyzetben otthagytam egy tutti állást, jó fizetést...képzelheted, hogy mennyire tele volt a t@köm
Hát, Győrbe nem megyek érte, de anno azért nem vettem Givi dobozt, mert csak 35 ezer körül találtam. Meglepődtem ezen az áron.
Most persze nincs is igazán pénzem rá, meg a 8 ezer Ft-os doboz is megteszi, ami van, csak rá kell aplikálni a Givi platnira.
Na akkor végünk van- főleg Neked Zimikém!
Szerintem it már készül egyes személyeknek a Mágika- féle Woodoo bábú!
Akkor ezért szúrt ma az oldalam, meg hirtelen elkapott a nátha is! Itthon kúrálom magam!
Előtte azt hittem csak a rossz idő- de így már értem a dolgot!
Ha talira egy zöld béka megy egy kék- meg egy még kékebb Er- 5 - ön akkor azok mi leszünk Zimivel!
Brekk!