Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem én mondtam....
ááááá dehogyis
Jogos!

Csak az árat figyeld allul+ a program 4 szövegdobozra kolátoz.
Megpróbálom egy üzletben, hogy ők mennyiért vállalják
Talán szerencsém lesz és nem 9-10 e be kerül.
Aha!Jópofa.Rendelnék is ha nem lennék előitéletes./én má csak azt hiszem el amit megtaperolok vagy felpróbálok/
Akár gaduos is
Tetszés szerint.

http://motoros-polo.hu/
Jól néz ki de csak kisbokkonosban van?
Üdv!

Az árat inkább nem mondom
De ötletnek nem rossz.
ÁÁÁ!Csak ha mész vele!
csunyan jarsz ha dontve van a motor es ramarkolsz a fekre
Imi!Tényleg Te lennél az"a fűnyiroember"?
Szívesen!

Na, ha ezt nem hagyjuk abban, de rögtön, mindenki csak a fűnyírásról fog emlékezni rám!

köszi az étel-ital árakat Imi, nem vészesek az árak, de szerintem úgyis mindenki visz sört, vizet, a bogrács hozzávalókat pedig majd megbeszéljük úgyis..
mozgási lehetőségnek a sportosabbaknak fűnyírást ír, hallod Imi, ez Neked szól!
hajrá!
Jaa...
így jártál
hát az új bukómat!
Kicsit le vagyok maradva.Mit is lehet fogdosni?
mi nagyon szeretjük a tankcsapdát, minden számát azért nem ismerem, de voltam már egy pár koncetrjén és ha összejövünk, akkor is szoktuk hallgatni
nem tudom, hogy hogy dolgozom azon a 7végén, ha szombaton délelöttös vagy vasárnap délutános vagyok, akkor le tudunk menni, ha máshogy dolgozom, akkor k@rvára beszoptam...
olyan kép egyenlőre még nem lesz, óvatosan megyek, kezdő, de nagyon lelkes duhaj vagyok
de ha születik olyan kép, Ön lesz az első aki látni fogja
majd lefényképeztetem magam és küldöm a bukóról a képet, benne a beleszorult fejemet is
de majd élőben úgyis meglátjuk egymást kedves Fisi és akkor meg is foghatja
kedves Fisi!
ne legyen telhetetlen
mindent csak szépen sorjában
Na jó tudni , hogy én is ott leszek Tankcsapdán mert nem is gondoltam volna!
Hány sört ittál már, te kerektanksapkás?

Nem várom meg az olajcserével április 16-ot, neked meg feladom postán az olajat, az Fuchs, vagyis fix, oszt nem megyek a Tankok közelébe sem, ha már csapdát is állítotok neki. Hiányzik az nekem?
ha! ha!
Kedves Tesókám!

Nem szabad ily fajta módon mosni az csirkeszárnyad, az majdnem tojás kerekét, ami mellesleg arany színű vala- mert akkor be fog rozsdállani vala, és akkor nem tudunk motorozni menni vala!
Solt- 04. 16. És szabad megjelenni kedves!
Ott lesz a csirkeszárny hős bajnoka is -Sly!
Kockafej Zimi a kék kawamakival denemleszottmertmásnapjönemertnemszeretiaTankcsapdát!
HA maradsz Vasárnapra is, akkor viszont újfent láthatod Sly-t engem ( ), és akkor már ott lesz Zimi is- a la' kockanadrág- akarom mondani kockatanksapka, aki még mindig nem szereti a Tanksapkát- izé Tankcsapdát - de már hozza a kocka tanksapkás motorján, a nem egészen gömbölyű olajakat- mondhatnám akár kockának is .
usw.

Szal olajat is cserélünk másnap Ziminek!