Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zimikém akkor ez neked nem lesz nyerő- Kecsóról!?!
Elég szarul fog kinézni a műanyag pizzafutár doboz meg a textil táskák együttese. De ha neked tetszik- jó választás lehet.
Mint Kz komám mondá vala anno: a túrázás nem a divatozásról szól!
Szép pizzásdoboz- nem tudnál annyit fizetni amennyiért felraknám hátra!
Üdv!

Győrben vettük a Yamaha kereskedésben.A Duna-centerrel szemben.
Engem is érdekelne a doboz, hol vettétek? Nekem platnim van.
Hopp Rossz gomba nyomtam
Ezen két táskaszett között vacilálok:

Üdv!

Tegnap vettünk egy hátsó 30L-es Givi dobozt a motorra.18e HUF platnival együtt.Csodálkoztunk is, hogy platnival együtt egyni mert külön egy platni 10-15 körül forog.
Még hátra szeretnék egy táska szettet is.Szerintetek?

Givi:
Biztos nem volt könnyű döntés, de a lényeg, hogy jobban érzed magad.
Jó kis péntek lesz! Meg szombat!
Kedves tőled, de én biztos tűzök haza a családhoz.
Viszont örülnék én is, ha talákoznánk.
Örülök kedves Zarándok, hogy már rendeződnek a dolgaid!
Nemsokára Diszelen iszogatunk!
történt velem egy kis változás:
otthagytam a munkahelyemet, nem vagyok már multis rabszolga
végre nyugodtabb az életem, szabadok a hétvégéim, nem kell éjjelente sem melóznom már....és reggel 5kor kelnem...és ezeknek a seggfejeknek ugrálnom..
nagyon megkönnyebbültem, de tényleg...
úgyhogy most már nem kell attól félnem, hogy nem tudok elmenni mágikára, habár csak pénteken délután tudunk elindulni, de estére már együtt sörözhetünk
naaaaaaa! mi az hogy lányoskodjál? fisi úr , már megint önnel van a baj?!
nekem a ring kb 20 perc a lakástól, nagyon hamar ott lennék, de azon a hétvégén lesz vmi koncert (blues company és bikini) és mi lehet, hogy oda megyünk
de nagyon jó lenne már veletek is találkozni,meglátom, hogy hogy alakul...
ja és ha a kimegyünk a ringre, akkor este bárki itt aludhat nálunk, van hely bőven, bárkit nagyon szívesen látunk
jó étvágyat
remélem is
most tényleg nagy a csönd, én is alig vagyok gép előtt, de én inkább a szabadidő hiánya miatt
remélem, hogy ti azért nem írtok, mert motoron ültök ugye?!
már kezdtem megsértődni....és ha én megsértődöm.....
okés, akkor majd ha esedékes lesz a dolog, megbeszéljük az időpontot, pontos helyet is
Húú- benne van a mondatban a felüljáró szó!
Zimi- tényleg szívesen oda adom a GPST!
Na ezért mentem volna én csak túrázni oda- tököm öltözködjön be így....
Ha Csepelről jössz, akkor ideális találkozási pont lehet a Népliget is, pl. a Fradi pályával szemben a buszpályaudvarnál. Én akkor az 5-ös felől érekezem a felüljárón.
Akkor találkozzunk valahol a Hungária krt.-on!
ja és full ruhában gyere, anélkül nem engednek fel. (protektoros kabát, protektoros motoros nadrág(nem farmer), csizma, kesztyű)
én pesten keresztül megyek rá a 3-as(Kerepesi út) útra (Könyves kálmán krt,, és Hungária krt-ról), és ott végig Kistarcsa, Kerepes, satöbbi. Vagy csepelről mehetek rögtön a nullásra, de az nekem kerülő.