Elég szarul fog kinézni a műanyag pizzafutár doboz meg a textil táskák együttese. De ha neked tetszik- jó választás lehet.
Mint Kz komám mondá vala anno: a túrázás nem a divatozásról szól!
Tegnap vettünk egy hátsó 30L-es Givi dobozt a motorra.18e HUF platnival együtt.Csodálkoztunk is, hogy platnival együtt egyni mert külön egy platni 10-15 körül forog.
Még hátra szeretnék egy táska szettet is.Szerintetek?
történt velem egy kis változás:
otthagytam a munkahelyemet, nem vagyok már multis rabszolga
végre nyugodtabb az életem, szabadok a hétvégéim, nem kell éjjelente sem melóznom már....és reggel 5kor kelnem...és ezeknek a seggfejeknek ugrálnom..
nagyon megkönnyebbültem, de tényleg...
úgyhogy most már nem kell attól félnem, hogy nem tudok elmenni mágikára, habár csak pénteken délután tudunk elindulni, de estére már együtt sörözhetünk
nekem a ring kb 20 perc a lakástól, nagyon hamar ott lennék, de azon a hétvégén lesz vmi koncert (blues company és bikini) és mi lehet, hogy oda megyünk
de nagyon jó lenne már veletek is találkozni,meglátom, hogy hogy alakul...
ja és ha a kimegyünk a ringre, akkor este bárki itt aludhat nálunk, van hely bőven, bárkit nagyon szívesen látunk
most tényleg nagy a csönd, én is alig vagyok gép előtt, de én inkább a szabadidő hiánya miatt
remélem, hogy ti azért nem írtok, mert motoron ültök ugye?!
Ha Csepelről jössz, akkor ideális találkozási pont lehet a Népliget is, pl. a Fradi pályával szemben a buszpályaudvarnál. Én akkor az 5-ös felől érekezem a felüljárón.
én pesten keresztül megyek rá a 3-as(Kerepesi út) útra (Könyves kálmán krt,, és Hungária krt-ról), és ott végig Kistarcsa, Kerepes, satöbbi. Vagy csepelről mehetek rögtön a nullásra, de az nekem kerülő.
Mint Kz komám mondá vala anno: a túrázás nem a divatozásról szól!
Győrben vettük a Yamaha kereskedésben.A Duna-centerrel szemben.
Ezen két táskaszett között vacilálok:
Tegnap vettünk egy hátsó 30L-es Givi dobozt a motorra.18e HUF platnival együtt.Csodálkoztunk is, hogy platnival együtt egyni mert külön egy platni 10-15 körül forog.
Még hátra szeretnék egy táska szettet is.Szerintetek?
Givi:
Jó kis péntek lesz! Meg szombat!
Viszont örülnék én is, ha talákoznánk.
Nemsokára Diszelen iszogatunk!
otthagytam a munkahelyemet, nem vagyok már multis rabszolga
végre nyugodtabb az életem, szabadok a hétvégéim, nem kell éjjelente sem melóznom már....és reggel 5kor kelnem...és ezeknek a seggfejeknek ugrálnom..
nagyon megkönnyebbültem, de tényleg...
úgyhogy most már nem kell attól félnem, hogy nem tudok elmenni mágikára, habár csak pénteken délután tudunk elindulni, de estére már együtt sörözhetünk
de nagyon jó lenne már veletek is találkozni,meglátom, hogy hogy alakul...
ja és ha a kimegyünk a ringre, akkor este bárki itt aludhat nálunk, van hely bőven, bárkit nagyon szívesen látunk
remélem, hogy ti azért nem írtok, mert motoron ültök ugye?!
Zimi- tényleg szívesen oda adom a GPST!