Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne vitatkozz inkább vegyél egyet a szar hátsó rugoid helyett!! :)
Önsúly. Abban meg nincs utas
Én nem próbáltam, de Meguin igen, és ő meg van elégedve vele ha jól tudom. Amúgy meg pl ha én ráulok egy Er5 re már majdnem 3 mázsánál járunk, szal..
Azért ha olyat ajánlasz amit nem próbáltál légy óvatos!A Lajos féle teló kb 300 kg önsúlyú motorra való nem 195-re.Nem véletlenül kemény.
Gyakorlatilag az Enuma teljesen egyszerűen beszerezheto lévén van magyar képviselet. Asszem van Enuma katalógusban méret is érdemes megnézni! :)
Nagyon jó dolog az Enumától a patentszem, szerintem kevésbé lehet elrontani mint azokat amihez nittelő szerszám kell. Azon gondolkodtam vajon az Enuma patentszem összeházasítható az azonos fogprofilra való DID-el? A görgő mérete elvileg ugyanaz, de a görgőkben a csap vajon egyezik-e?
Nem rossz a DID, az is kibírt 40ezret, pedig akkor még olajozóm se volt, könnyebb beszerezni és olcsóbb. Ettől függetlenül ha cserélni kellene én is az Enumát választanám, már csak az egyszerűbb szerelhetősége miatt is.
Enuma a gyári lánc is amúgy..
KERESS vissza. Enumat ajánlom jobb mint a Did. Előre gyári lánckereket mert azon van csillapító réteg nem fog úgy darálni. Hátra vehetsz JT t.Enumahoz meg csavarral nittelheto patent szemet kérj pluszba.
nagyvas.hu.DID lánc (patentszem is van hozzá) JT fogaskerék (több féle áttétel variáció is van.Én nem a gyári áttételt használom pölö.
Sziasztok
Tudnak nekem valaki mondani egy jó helyet ahonnan olcson lehet lánc szettet kapni ?
Köszi előre is
Nem ritkán elég rossz utakon is járunk vele.Tavaly Erdélyben például a Transalpinon is voltak érdekes szakaszok.Néha bizony csúnyán lekoppan.
Ez van
A nagy súlyod alatt kikönyökölt, ugye Don Quijote?!?
Akkor hajrá! MEGUINNAK bevált, már ha a Louisosról van szó.
A Zbrojovka is gyárt vagy gyártott pisztolyolat minimum.
Pont ezen gondolkodtam, hogy vajon befér-e. De ha minden igaz, van gáztartály nélküli verziója is. Meg amúgy e-bay-ről lehet túrni mindenféle utángyártottat, a JBS mellett az YSS meg a Hagon még amivel több fórumon találkoztam... Mondjuk fogalmam sincs, mennyire jók ezek, valószínű ugyanannyira lutri mint a louis meg a Zbrojovka Březnice... De ha gyári nincs, az új túl drága, a bontott meg ugyanúgy vacak, akkor nem sok lehetőség maradt sajna.
Te a CZ-re gondolsz szerintem... :)
Pont ezt akartam én is kérdezni :)
A meggörbült telószárral mit tudnak csinálni?Kikalapálják?
Nekem ugye nincs gyárim, azért nem hajlok annyira a Kárászy féle felújítás felé :) .
Leírásban úgy néztem, hogy van 3 féle méretben, amiből az egyik éppen 350 mm
Az itt letölthető leírás azt írja, hogy er5 esetében 2001-2005 ig 350/281/69 az értékek.
Ezt a fajtát rakta fel egy srác nemrég de faragni kell hozzá a motort épp a kis gáz tartályok miatt.En nem használnék ilyet inkább..
Mit össze kínlódtok, mikor 30 ezer Ft bol a Kárászy újá varázsolja. Olyan lesz mint gyári új korában!
Meguinnak én szereztem azokat a telokat de azok a régihez jók csak úgy emlékszem..
Köszi. No majd megvizslatom.
Az egy fegyvergyár
Esetemben ez úgy nézett ki,hogy a hátsó gumi furán kezdett kopni.Ha leterheltük a hátulját akkor a berugózás után nem jött vissza alapállásig.Megemelésre kattanó hang kíséretében kirugózott.Árulkodó jel lehet ha a teleszkóp porvédőjén a rugó által horzsolások vannak.Akkor már jó eséllyel görbe a szára.Nagyjából ennyi.
Létezik más alternatíva is: http://www.ebay.co.uk/itm/KAWA...