Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BUÉK mindenkinek!
Lehet, hogy csak átszitáztattaaz előző tulaj, mert nem akart folyamatosan fejszámolni, hogy mennyivel halad éppen.
Mondjuk a műszerfal borító műanyag ripityom, szal tuti volt ott már valami jóság.
Ja hopp ezen valahogy túl siklottam Bocs
Látod, hogy ugyanannyit mutat, mint a kocsi km-ben. Vagy cserélve volt a számlap, vagy a belseje.
vagy alig többel mint egy 130 as, szóval maradj csak a gyári méreteknél..
Micehlin Pilot Street radial gyári méretekben. A 180 as guma se tapad középen nagyobb felületen vagy alig többel mint egy 180 as, szóval maradj csak a gyári méreteknél..
A kérdés nem kérdés ez az óra mérföldben mér épp azért mert belül kékben van a km/h jelzés- szal megnyugodhatsz abban a motorban 20 ezer mérföld van..
Csak meg ne kérdezd hogy a 180-as fel fér e.
Nagyon szépen köszönöm, megkaptam a mailt ;) n ... Meg egy kerdes, lehet h buta kerdes ,de azon is elmelkedtem h lecserelnem a 130-as hatso gumit nagyobbra ha lehet a jobb tapadas erdekeben? Mit gondoltok errol?
Még nem adtam el, de már árulom.
Mail ment! Ha nem látod, akkor a spam-ben van. :)
Mindjárt megkeresem és átküldöm, a másik gépemen van.
Háh, hát akkor km-ben mér... Nem gondoltam volna. Na ezért kell letesztelni.
Ok mail címem: attila.kovacs79@gmail.com
Ok fiuk ma teszteltem a merőállast asszonnyal,kovettem az autonkat ugyanazt a tavot mendtunk... Mellekelem az oraállasokat ,at autoe tuti km-ben mer.szerintetek ez akkor hogyan lehet?
Ahha. Nekem is a mérföld tűnik logikusnak, de mérd le, vagy már meg is tetted.
Pont ezt akartam írni barnazol-nak, csak megelőztél... Szóval a sebesség egyértelmű, de a távolság nem. De amúgy szerintem mérföldben mér, ha abból indulok ki, hogy a sebességnél is a fehér számok a mérföldet jelzik (óránként)... De nem vagyok biztos benne, viszont egyszerűen kiderítheted, beállsz a "Speed Limit 5" táblához, csekkolod a műszereket, majd amikor elérsz a "Welcome to Speed Limit!"-hez, akkor megnézed mennyit fordult az óra.

(A Speed Limit-es vicc megvan? http://www.vicclap.hu/vicc/166...)

Az olajzóhoz: igen, én PDoiler-t használok, meg vagyok vele elégedve, az árához képest tudja, amit elvárok tőle. De nagyon széles a választék, a szimpla tartály-cső-kifolyó kombótól a csili-vili mindent mérő (hőmérséklet, sebesség, távolság, esőérzékelő stb.) pumpás rendszerig minden van, persze árban is hatalmas különbségek vannak.
De én is azt mondom, házilag simán össze lehet szerkeszteni egy jót, ami az igényeidnek megfelel. Nekem sajna nincs időm barkácsolni, pedig szívesen tenném, ezért választottam kész megoldást inkább. Van itt valahol egy olaj/kenőanyag topic, abban kapsz segítséget, ha érdekel a házi szerkesztés. Ha gyári cuccot akarsz, akkor meg anno összegyűjtöttem egy párat és írtam róluk egy kis irományt, ha adsz egy e-mail címet. átküldöm.
Ezt a kérdést nem nagyon értem. Ha km-es az órád, akkor 220-ig szól, ha mph-es akkor meg gondolom olyan 140 lehet "beleírva"
120 150 k s szélben mehettel annyival de az már bőven a vége. Amúgy nem tudom miért érzed de a vége környékén már inkább para van mint biztonság érzet. Szerintem ott már jelzi a futomu hogy kezd vége lenni bármennyire is jó a kategóriában.
Házit!
Jó a Pdoiler mi Smiceval azt használjuk de rájöttem annyit egy gyári se ér amennyit kérnek értük
Masik észrevetel, a km óra számláló az nem merfoldben szamol ahogyan azt a szalonban mondtak hanem km-ben szoval csak 20ezer km van a mociba;) ugyebar a sebesseg mutato mind a kettoben mondja nekem h mennyivel megyek itt az íreknel,javitsatok ki ha ez helytelen pls .... Koszi