Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te nem gyanakodnál, mikor elkérnéma szem.ig. számodat? de csak barátkozni akarooooook... érted. További nyugodalmas estét. Szia
fasza...pedig majdnem megvettem....
Engem nem érdekel de ha valaha veszel még legalább tudod miről van szó!SZÉLES UTAT! És maradok inkább a közvetlen barátaimnál,mert azok átlátták az ügyet és nem gyanakodtak!
Köszi a választ. Meggyöztéll Lerakominkább az A1et B-s jogsihoz akkor már virgonckodhatok :)
" Az ügynek vége!"
Dekár,pedig én épp kezdtem felvenni a ritmust
itt a forgalmi elöttem tudom mim van. és ez szerint nem is létezik. csak az országkód ami frankó.....
Ez megint nem nyert mert a mkp-ra is vonatkozik és hivatalos bírósági szakértő adta ki a vélelmezést,az újságcikk pedig létezik,járj utána! Az ügynek vége!
Szerintem 426.e Ft + 30 % kamat az eredeti árból nem semmi! De tudjátok nem ez bosszant a legjobban hanem az hogy még mindíg találkozok olyan motorossal aki ezt nem tudja és átverik,de amikor szólni akarok neki akkor én vagyok a ........! Mégis ezt hogy képzelitek,mert ez a kereskedés most is veszés elad,de egy pár alkalommal már voltam itt fenn és csak annyi az eredmény hogy egy páran megint tudnak róla és ennyi! Ti nem szeretnétek egy tisztességes árat,hiszen kereskedelmi és kormányrendelet van rá hogy 11 hónap után használt még akkor is ha 2 km van benne akkor is! Az Msz szabvány minősítése szerint! ebben az ügyben még Mező Jánosnak(MOTOR REVÜ) is írtam de még válaszra sem méltatott!
ez az autókra van nem motorokra.
Hmm,úgylátom még mindig megy a jogászkodás
Sajnos nincs meg az általad említett sajtóanyag,de szívesen venném,ha megtekinthetném. Ha jól gondolom,te jogilag (mivel megvásároltad,és adóztál is az árából,ahogy illik,bár nem tudhatod mien hitvány másolattal álsz szemben az újságárusnál...) rendelkezel ezzel az anyaggal,tehát engedelmeddel elkérném a lakcímedet,melyen megtekinthetnénk az általad javasolt cikket.Előre is köszönöm!
Pedig az barátom.
Nem tanulsz!
Már egyszer leírtam neked.
http://hu.wikipedia.org/wiki/A...
Ne vegyél Te semmit!
Különbem meg valóban nem lehet,legyen mindenkinek saját alvázszáma!
nekem alányeg, hogy a motorom nem lopott, mostmár inkább arrol legyen mááár szó, amiért én eleve ide irtam , HOGY ELADO A MOTOROM! HA KELL, IRJ!
"013-tól felfelé Te sem gondolod komolyan,de kérdem én mivel nem találkoztunk és mondjuk Angi motorját meg akarom venni és írok a hondának az viszont leírja hogy egy Honda Xr 400-as tekintetében az adatok mit jelentenek az adásvétel után meg pereskedek vele mivel a szerződéses jogviszony köztünk áll fenn akkor a kereskedő megint megúszta! Hogy nem értitek meg ezt teljesen el kellene varrni,de eddig mindenki csak motorozni akart! Még az illetékes vizsgaközpontba sem hallottak ilyenről,de még Bp-en sem!Remek!
A tizedik nem lehet nulla!
az utolsó szám hiányzik. de ebben a vitában az nem számít. meg persze nem adom ki más teljes alvázszámát.
Ne idegesítsd magad!
Egy beragad 2001-es motort vásárolt 2003-ban,ami ugyan új ,első forgalomba helyezés,csak ugye a gyártáséve kicsit korábbi,de már nem sok jelentősége van. Nem sok értékkülönbség van.
Remélem hogy így van!
Mint már írtam nem is kell mert azóta elmentem kereskedésekbe is és pl egy Honda cbr 125 ismét tapasztaltam valamit, de aki nem hiszi járjon utána szitkozódás helyett és ne a kereskedőnek profitáljon! Ja és még egy 2013 április 27.ei Blikket a 6. oldalon olvassatok el! Szerintetek mi történt? De én csak rosszat akarhatok?!
jelzem, nekem nincs bajom, a motorommal...
Modell év [szerkesztés]

A 10. karakter a modell év. Ez nem mindig azonos a jármű gyártási évével, mert a nyári leállások miatt az augusztustól júliusig tart.
(Például egy A 1979. augusztus és 1980. július között készülhetett.)
Ezen a helyen az egyértelmű azonosítás miatt nem használják az I, O, Q és Z karaktereket.
Mivel a lehetséges karakterek jelentős részét felhasználták; a jelölést 2010–től újrakezdték.
Kód Év Kód Év Kód Év Kód Év
A = 1980 L = 1990 Y = 2000 A = 2010
B = 1981 M = 1991 1 = 2001 B = 2011
C = 1982 N = 1992 2 = 2002 C = 2012
D = 1983 P = 1993 3 = 2003 D = 2013
E = 1984 R = 1994 4 = 2004 E = 2014
F = 1985 S = 1995 5 = 2005 F = 2015
G = 1986 T= 1996 6 = 2006 G = 2016
H = 1987 V = 1997 7 = 2007 H = 2017
J = 1988 W = 1998 8 = 2008 J = 2018
K = 1989 X = 1999 9 = 2009 K = 2019
Már leírtam!