Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Tenkes:) Nálam ez is szóba jött, de amin még gondolkodom az még a Scorpion Exo 1000, esetleg Icon Airframe, csak nem tudom Icon-ak milyen az alkatrész ellátottsága, pl, plexi, stb. rendelésre megy e vagy van valahol raktáron. Meg a Shark RSI amit még nézegettem így neten.
Üdv!
A MARUSHIN - t ne hagyd ki !
999 RS - t használok, bevált
Mondjuk a páramentességet azt nem tudja
sziasztok
most vennék motort és valami olyasmiben gondolkozok hogy : dr 350 vagy tt 350 , de az a baj , hogy csak 15 éves vagyok és nem tudom bebírnám-e rúgni . most mtx-em van szóval egy 100 kg körüli motort azért megbírok tartani .
amiben segítenetek kéne : melyik motor a könnyebb illetve melyiket könnyebb berúgni ? ha esetleg van más motor amit javasolnátok ebben a kategóriában azt is megköszönném
akármilyen tanácsot meghallgatok !
előre is köszi :)
Köszi, de nem ilyen segítségre gondoltam, beállítás gondja volt, már megoldódott és tegnap el is adtam.
Ha nem értesz hozzá inkább ne írj! Még én nő létemre is többet értek hozzá! Amire nagyon büszke vagyok.
marha jó fej vagy, tedd fel az apróhirdetésbe, hátha működésképtelenül valami barom megveszi...
Értem, köszönöm a segítséget!
Pontosan.A forgalmiban végigkövetheted a kivonásokat.Keress "ismerőst"az okmányirodába megnézetni,úgy tuti.
Köszi! Felhívtam a tulajt, állítólag 6 havonta újra-újra kivonatta (talán egyszer késett, akkor fizetett ő is 3 napnyi súlyadót). Ez esetben akkor leműszakiztatom és okmányirodában elintézem a forgalomba visszahelyezést utána?
Amennyiben vételi szándékod van ,rendszám alapján kötelesek közölni az esetleges terheket,kétezer valahány forint. Fizetni nem kell kivonás után,de ideiglenesen csak hat hónapra lehet ,újabb kivonás nélkül forgalomba kerül ,fizetni kell.
Nem írják át,ha van rajta tartozás.Vagy rendezed magad,vagy polgári per.Négy-öt év nagy idő,érdemes utána érdeklődni.
Sziasztok ismét!

Ha egy motort ideiglenesen kivonnak a forgalomból (4-5 éve kb) akkor milyen költségei vannak az újbóli forgalomba helyezésnek? Valaki mondta hogy az addigi súlyadót+biztosítást is rá kell fizetni (ez mondjuk szerintem nem logikus..)
Vagy mi van akkor ha csak az illető nem fizetett semmit, de nem vonatta ki és rendszám nélkül használta? Akkor rám terhelik a költségeit?
Majd pontosan megkérdezem az eladót hogy hogy is volt ez, csak még nem értem el. Csak jó lenne tudni mivel számoljak. Köszi előre is!
sziasztok
most vennék motort és valami olyasmiben gondolkozok hogy : dr 350 vagy tt 350 , de az a baj , hogy csak 15 éves vagyok és nem tudom bebírnám-e rúgni . most mtx-em van szóval egy 100 kg körüli motort azért megbírok tartani .
amiben segítenetek kéne : melyik motor a könnyebb illetve melyiket könnyebb berúgni ? ha esetleg van más motor amit javasolnátok ebben a kategóriában azt is megköszönném
akármilyen tanácsot meghallgatok !
előre is köszi :)
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Nos hogy ha már megyek motorshowra gondoltam beszerzek egy bukót és egy csizmát. Csizmában van elképzelésem,:Alpinestarts, Sidi, Dainese. De bukóban nincs, szóval ha ajánlanátok olyan zárt bukót ami 70-80.000ft körül van azt megköszönném
Mivel naked-re lesz így jó lenne ha halk lenne és a plexije páramentes, na és biztonságos! Márkában nincs konkrét elképzelés, motorshown úgy is lesz miből válogatni szerintem.
Előre is köszönöm!
TXR312 Bocsi elírtam
Köszi a választ! aprilia trx312 a motor.
Tudni kéne hogy milyen moci,a legtöbb esetben szerintem lehet
Üdv mindenkinek. Törött lendkerekes motort érdemes megvenni? Ritka motor. Van rá esély h helyettesíthetem másik gyújtással lendkerékkel?
Válaszokat előre is köszi.
Sziasztok,
nem tudom valaki szerelt már Piaggio Nr2 motort? Mi valamelyik nap futóval hoztunk haza Szegedről egy motort, ott még működött, itthon már nem indult, út közben nem borult el, jól ki volt kötve? Gyertyát megnéztük jó, üzemanyag van benne.
Mit történhetett vele szerintetek?

Köszönöm
Értem, köszi mindenkinek!
Hello.
Egy 95'-ös bandit 400-asom van. Be akartam indítani, de csak forgatja, nem indul be.
Tud nekem valaki segíteni? előre is kösz.
már a vétel napján köss rá biztosítást mert ha nem kötsz akkor 100ft/nap plusz fizetésed lesz a biztosítás megkötésekor
ami nem tűnik soknak de 10-15 nap alatt kidobsz az ablakon pár sör árat a semmiért
én is így vettem, műszaki& eredetvizsga aztán okmányiroda
ha ki van vonva és úgy veszed meg és amikor átíratod a nevedre forgalomba helyezed te fizeted onnantól a súlyadót...
Ha nem változott a törvény,akkor az fizeti az első félévet akinek a nevén van a jármű.Nekem legalább is így volt 2 éve.
A kivonatást meg kell beszélni az eladóval!Végülis neki nem nagy kunszt vissza helyeztetni.Meg ez csökkenti a motor értékét.Felesben fizessétek ha bele megy.
Es ilyenkor a sulyadot ki fizeti?
Minden adásvételnél! Hiába érvényes hatvan napig,netán tulajváltás van ezen belül akkor is! Kell a pénz a főnököknek.
egyébként, ha műszakiztatom is kell még külön eredetvizsga? hogy mi mindennel lehúznak már..