Üdv! Ez egy jó kérdés és mint ahogy én is jártam valamint az előzőeket elolvasod: Ma Magyarországon még (most) van egy jogi kiskapu a kereskedőknek! jelenleg egy használt motort megvehetsz nagyon drágán és gyanúsan kevés km-el! Erre persze a vásárlás után jönnél rá és lehet hogy ha magánszemélytől veszed akkor ő sem tehet róla viszont a kereskedők nagyon is tudják mit adnak el, csak adják az értetlent! Én ha őszintén kérdezed nagyon szívesen elmennék veled,de az adataimat érthető okokból nem adtam ki senkinek,mert egy kereskedő extra profitját rontanám le ha a tudnivalókkal szembesíteném.Engem biztos nem vernek tát mert részemről átlátható az ügy! Leírni nem fogom a részleteit,mert az ilyen ini nevű blogozók csak kárörvendeni tudnak, de most nekem a kereskedőn sikerült az extraprofitot leverni! Az ügyvédjük teljesen kiakadt! Ami tanácsom van: zseblámpa,egy jó haver,kormánycsapágy( Ha nagyon poros az sok használatra utal! A por lemosható,de a kiöregedett kenőanyag ami sárga színű nem nagyon lehet hozzáférni hogy letakarítsa! Burkolt motornál nehéz!)felnisérülés.ha van módod utána járni hogy milyen gumival szerelték,de már nem az van rajta,akkor...!Jellemzően a hátsó gumi 8-10 e km-t bír ki és általában minőségi! lábtartó,de különösen a hátsó,azon jobban látszik sok minden! Vihetsz egy db mágnest is és ha a tankhoz tapad akkor az már sérülésmentes lehet nincs gittelve! végezetül a gyári színkód az egész vázon egyforma-e,a színkódmatrica megvan-e? Az első teló mennyire fényes,füstöl e a motor és a kipuffantónál van-e égéstermék kicsapódás(Hidd el ez is látszódik pláne olyan vasnál amivel rendesen gyalultak és ha van egy pici tükröd akkor ezt még a belső oldalon is láthatod!Sok sikert és a kereskedőkkel vigyázz!
Én személy szerint itt a lakhelyemen csak három nénit tudtam aki szimóval is és váltós géppel is tudott menni, egy még kerekezni is tudott,de egy 400 gépet kordában tartani hm.....!
Akkor azért annyira nem voltam hülye hogy 426 e Ft-ot plusz a kamatait a szki. díjat az önerőt plussz az erre járó költséget megítélték! És ez is ki van fizetve! De pont az ilyen alakok miatt dilemmázok hogy törvénymódosítást adjak-e be! Elvégre engem pont az nem érdekel hogy téged hogy csapolnak meg! Egyszer az opel is frédi-béni kocsi lesz! És addig amíg nincs a tulajdonodban az adott gpj-mű nem lehet adatokat lekérni! Kész tényekkel nem tudsz odamenni és azt hogy mit kell tenni pont az ilyen alakoknak nem szívesen árulom el! Tudod mit:IGYÁ MÉG!
Akkor meg mi a fenének gúnyolódsz ahelyett hogy valami értelmeset kérdeznél,nem igaz hogy nem vetted észre hogy az sanginak korrekt válasz adtam! Neked nem kell a korrekt ár oké!
Nem téged ez már nem érint,de azért az elgondolkoztató hogy a nagy Németországból egy év alatt ért ide? Valaha valami nem biztos hogy tiszta ügy volt az autó körül, de itt már akkora az árzuhanás hogy nincs értelme az ügynek és el is évült 5 év után! De most én kérdeznék Te tényleg nem tudsz olvasni a sorok között,vagy nem akarod hogy az értékesítés korrekt legyen,mert akkor tényleg nincs miről tárgyalnunk? A pernek vége!
most miattad nem fogok tudni aludni egy ideig az idegtől
kiderítettem az alvázszámból hogy a kedvenc astrám nem is 97-ben hanem 96-ban gyártották
pedig a forgalmiban 97van, szóval ha eladom akkor így sokkal kevesebbet fogok érte kapni
Gondolom valami fiatalnak tartasz,de a húgomnak már két gyereke is van,de sajnos a feleségemnek nem lehet mert vesebeteg, két veseátültetésen túl a természetet a motorokat szereti ő is! 22 évvel ezelőtt volt az első Hondám!
Tudod mit tégy egy próbát hívd fel az említett cégnél a Mészáros Orsolyát és vagy a Váradi Szabolcsot! Viszont ha valaki nem bizonyítja az ellenkezőjét a leírtakkal kapcsolatban,vagy ha megszerzi a telefonszámomat,e-mail címemet és zaklat akkor lépni fogok! Elvileg a Honda harmadik fél részére nem adhat ki adatokat és hidd el ezt megbízható helyről tudom,de bízni benned bízok leginkább,mert Te elküldted a hirdetésed elérhetőségét! Hívd fel őket és kérdezd meg hogy a közelmúltban volt-e a Honda FMX 650-tip mkp-kal valamilyen probléma és ragaszkodj ahhoz hogy Te egy évjárateltérésről hivatalosan tudsz! Ha nem igy lesz akkor majd valahogy egy téged igazoló papírt eljuttatok hozzád,még az is lehet hogy Kunmadarason megkereslek!
Ez tényleg nem a motor rendszáma hanem az ALVÁZSZÁMA,de azt ne gondold hogy ilyenkor van kedvem viccelődni és Mező János Nevét kiírni! Én az előbb megköszöntem a bizalmat,de ha egyszer Kunmadarason eléd tenném a papírokat volna türelmed végigolvasni! Neked igen de attól még ez a Kft megy tovább. Itt nincs módom szkennelni ennyi papírt és lehet hogy végig sem olvasná senki,mert egy mocskos ügy volt! De itt már a Kft. a jó hírnév megsértéséért perelhetne,ezt viszont csak ettől a Kft-től való és hibás motorokkal rendelkező segítségével tudnám cáfolni! Na ez az egy dolog nem ment mert.......!
Azért ha akartalak felhívhattalak volna,de mint ahogy ezt már számtalan esetben megtettem nem volt jó vége ,de akkor most leírom a vázszámot: VTMRD 1205E 6740 a 12 után szereplő 05 2005-nek felel meg egy Honda Fmx esetében és tudom hogy Békéscsabán,Répcelakon,Nyíregyházán,Siófokon,Óbudán,Mohácson
stb... is van,még egyes esetekben rendszámokat is tudok mivel egyesek elfelejtik kitakarni!
Akkor a tiéd rendbe lehet és remélem nyugodtan is alszol tőle! Én is tudom hogy mi van most már nálam ezért nem érdekel a gyalázkodás és ezért nem írok konkrétumot mert csak a rosszindulat mutatkozik,akkor inkább más is kaparja ki a gesztenyét magának, de hivatkozási ügyiratszám nélkül nagyon nehéz lesz ezek után bárkinek!
Na nem azért,de ki,ha nem te vagy gyanakvó? Mert nekünk jelen esetben nincs miben.
"Add meg az alvázszámod"meg hasolnók...
Ha valóban jót akarnál akkor eleve a honda elérhetőségével kezded,vagy hasonló!Mert a te érmédnek is van másik oldala,a miénk,hogy el ne hidd mér hogy valaki ki fog neked alvázszámot adni!Ahogy írtam,beleüttetheted stb...
Nagyon dögös, jó csaj vagy Angika. Ritkán látni ilyen motorimádó csajszit..
Üdv!
az az opel 96-ban is űberfaca volt meg 97-ben is
szóval igazándiból tök mindegy hogy mikori
kiderítettem az alvázszámból hogy a kedvenc astrám nem is 97-ben hanem 96-ban gyártották
pedig a forgalmiban 97van, szóval ha eladom akkor így sokkal kevesebbet fogok érte kapni
stb... is van,még egyes esetekben rendszámokat is tudok mivel egyesek elfelejtik kitakarni!
"Add meg az alvázszámod"meg hasolnók...
Ha valóban jót akarnál akkor eleve a honda elérhetőségével kezded,vagy hasonló!Mert a te érmédnek is van másik oldala,a miénk,hogy el ne hidd mér hogy valaki ki fog neked alvázszámot adni!Ahogy írtam,beleüttetheted stb...