Kiírom ide is amit mailban elküldtem,esetleg mást is érdekelhet:
Legegyszerűbben így tudod megtömni:
először is veszel egy kerámia gyapot lapot :http://moto-complet.hu/Termek/...
aztán az 50 centis oldalából elvágod a te dobhosszodat ,majd feltekered akkora átmérőre,hogy beleférjen a dobodba!
ezt becsúsztatod a dobba,aztán goooooooooooo!
A legfontosabb dolog,hogy NE tömd szorosra,teljesen lágyra kell hagyni és ha nagyobb a dobod mint amennyire elég a tömés,akkor belül a perforáció felől legyen a kerámiagyapot,kívül a palástnál viszont nyugodtan tehetsz bele akármilyen üveggyapotot,hiszen ott gyakorlatilag alig van hő!
A belső csőre ne tekerd rá,sőt ha elég ügyes vagy,akkor hagyjál a perforált meg a kerámia között néhány milimétert,akár fél centit is,akkor lesz szép a hangja!
Amúgy az első 2-300 kilométeren ne küldjed,mert akkor áll be a szövetszerkezet,utána kb 500-1000 környékén felrakodik koromfilmmel a belseje,akkor fog csendesedni és mélyülni a hangja!
Jó bütykölést:Fenyő
köszönöm szépen a választ! tehát ha veszek ilyen kerámia gyapotot akkor az is jó a kipufogó gyapot helyett? vagy akkor már olcsóbb ha veszek ami belevaló? és milyen arányba kell teletömni? mert a lényeg gondolom az h a kijövő gáztmeg hangot az a gyapot elnyelje és ezáltal csökkentse a hangot! de így h tettem oda üveggyapotot gondolom az visszaveri a dolgokat és 1 egyenes csövön egyből kijön a cucc és ezért hangos.. nem?
ég és föld a két motor nem azt kérdeztem hogy kinek miylen motorja van és menyit eszik hanem azt hogy mi lehet az amiért ennyit eszik a dt-m erre kérem a választ ..
peace
sziasztok
most vettem egy 1999-es yamaha dt 125r tipusú motort és 5 liter benzinnel kb 40 percet és 50 km et teszek meg de egyfolytában forgatom hát kb a motor 8 ezres fordulat alatt nincsen !
azért eszik ennyit mert túlságosan is forgatom vagy mert pl a karbiban a fúvókák ki lettek cserélve nagyobbra és ezért fogy gyorsan a benzin vagy minden dt enyitt eszik ?
fontos lenne köszi :)
Kedves Niki! A balesetet okozónak van biztosítása!
Fogadj ügyvédet, ugyanis mindent, az utolsó gombig fizetnie kell a biztosítónak!
Nem pedig itt könyörögnöd!
cső csá! valaki csinált már kipufogó tömést? csak a kipuffogó gyapot a jó vagy mással is lehet próbálkozni? van 1 BENDORF dobom, szétszedtem és kb félig se volt avval a gyári anyaggal, gyapottal, vagy miaz ami benne volt.. csináltam bele 1 olyan tömést hogy, a benne lévő perforált cső köré van tekerve ilyen dém háló én aköré tekertem üvegszálat mertaz állítólag nem ég el.. aztán tekertem 1 réteg üveggyapotot aztán kívülre még 1 réteg üvegszálat és összeraktam a dobot.. kb hangosabb lett mint volt, de sztem azért mert a perforált cső köré tekert üvegszál nem engedi át be a gázt h tompítsa.. ha esetleg valai csinált márnilyesmit és tud megoldást azt megköszönöm ha segít :)
reg adó+ biztosítás+műszaki vizsga+forgalmi+rendszám kb ennyibe.
forgalmi 6000 rendszám tábla 6000 biztosítás műszaki vizsga 23 ezer és a biztosítás és regadó van már csak
Sziasztok! Tudnátok nekem mondani egy olyan sisakkamera típust ami azért megbízható, és egész jó videókat készít..? Ja és 30 ezernél ne legyen több..
Előre is köszi a segítségeteket!
Egy olyan kérdésem lenne hogy kinéztem egy motort magamnak, amivel annyi probléma van hogy a törzskönyve egy P. SZ. Á. F. vizsgálatra vár.Addig nem kapom meg amíg ez a vizsgálat befejeződik, ilyenkor úgy tudom hogy addig át sem lehet iratni a motort hanem csak kölcsönadási szerződéssel lehetne használni.Érdeklődnék hogy meddig tart körülbelül egy ilyen vizsgálat, és hogy milyen hátránya van ennek, mert a tulaj elég olcsón adja.
Értem akkor a szokásos nem vesznek észre dolog.
Gondolom elég szerencsétlenül eshettél ha ilyen súlyos lett a sérülésed.
Jobbulást kívánok sok erőt és kitartást ! Mihamarabbi felépülést!
amúgy aszfalton 3,5-4,5 között fogyasztott