Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval miről van szó? nem loptam a motorom ha az érdekel, a váz szám is megegyezik a forgalmiba irt számmal, minden megegyezik,,,
de nem tudom! esküszöm!
mivel külföldön vagyok és iylen infot nem adhatok ki, eg nem is tudnék mivel a motor otthon, én meg itt, igy nem tudok semmivel szolgálni,,,na mi a meglepő ? mesélj. És köszönöm az elismerést
Helló! A rosszindulat legcsekélyebb jele nélkül kérdezem, le fogom írni!
Heló!Megnéztem a vasat és gratulálok hozzá hogy Krapeknő létedre ilyenen nyomod, de ha az előző kérdésemre megkapom a választ akkor lehet hogy Te is ledöbbensz!
bocs, de az minek neked? ha érdekel a motor vagy valami, akkkor irj a : sangi86@freemail.hu email cimre. Köszönöm
Heló! Ha itt és most publikus akkor add már meg a vázszámot!
Tisztelt Motorostársak! Kérlek írd le ami történt,hátha tudok segíteni bár nekem se segítettek,de én másképp fogom fel! Én már egy elég komoly ügybe belemásztam és van szakértői vélemény, úgy hogy tudhatok egy-két dolgot! Ha van valami amit tudok akkor leírom! Tisztelettel.....
2002 április.
Sziasztok!

Segitsegeteket kernem a kovatkezokhoz:
Mi a tapasztalatok a yamaha 660-rol?
szeretnek venni egy jo eros megbizhato gepet, legfokepp turazasra!
Segitsegeteket elore is koszi!
Hali! Az árral és az évjárattal vigyázz! Honda Fmx 650 sportmotor fórum! Nem viccelek olvasd el amit írtam!
Szia! Kár hogy valami elérhetőséget (Közelebbit nem adtál meg!) Olvasd el amit a Honda Fmx 650 sportmotor fórumon leírtam! Legyél nagyon körültekintő még használtnál is nemhogy újjal!
Hali!Milyen gyártási évű a gép, mi van bejegyezve a forgalmiba?
Hali! Még nincs de rövidesen lesz,mert amikor már téged kellene hogy védjen a papír akkor már más a helyzet!Én nem javaslom, mert én már közegként tudnám a körülményt!
Hali! Egyes gyártók gyártanak más ülésmagasságú üléseket,de ha nem találsz vagy nincs akkor a Tommot méretre szabja úgy és olyanra amilyenre akarod,keresd őket!
Helló!Rendelésre csak akkor hoznak ha klubtag vagy,de én nem mennék hozzájuk-olvasd el amiket a Honda Fmx 650 sportmotor fórumon írtam és megérted a miértjét-részben! Ha szerencséd van akkor még látható a variátorszíjj cikkszáma! Ha van Angliában kint ismerősöd esetleg beszélsz angolul akkor a következő oldalt nézd meg: www.motorcycleproducts.uk-elég korrektek!
Hali! Tükör,haver zseblámpa kormánnyak, oldalburkolat csatlakozási pontjai,a műszerfal hátoldalán a biztonsági gyári matricafelirat megvan-e! Gyári színű-e motor,hegesztések keresése az illesztéseknél,végül a a gyári tank megvan-e ha ki van cserélve műanyagra! Ha sérűlt a gyári tank és esetleg a felniperem akkor kuka! És hogy milyen tank van a motoron,egyszerű: vigyél magaddal egy mágnest és még keresd a hibákat a motorblokk oldalán Is! Kormányvégkifli sérülései!
nem tudom, de ultra brutál fűszeres az a mics...vagy mi
nem tudom mi volt benne, nem tudok románul, de eléggé fűszeres volt
némi bor is ment a szervezetbe, de attól nem szokott égni
Hááát ha égett a beled tőle akkor abba volt olyan mi nem oda való......az igazi mics, csevap vagy bármitől nem nagyon ég a gyomor....kb mint a pörkölt, sok nagy tudású piros aranyat, pörkölt alapot meg ilyenek tesz bele amitől hirtelen jónak tűnik, de utána jön a pokol...
akkor az a jobbik eset, én sajanos ugy elrontottam a hasam vee, mert ugye tele ettem magam, finom volt, izlet...ki is hánytam utána...
nekem csak a belem ég tőle, mert ugye nem tudja az ember mennyit kell zabálni
legutóbb majd 3 liter vizet ittam meg éjjel miatta
nem hinném hogy tudok menni,,,annyi idöm nem lesz h motorozzak otthon...nagyon cink. De képet kérek majd meg video meg minden
fuuuj, micccs... régen attól kaptam mérgezést