nahát micsoda fejlődés. nekem 2 éve volt egy ügyem, vétlen félként. ott is elismerte a tag, hogy hibázott de mivel helyszínelés történt meg kellett várni a határozatot. de ha ezen gyorsítottak végre annak örülök. akkor már csak a biztosítók tilitoliját kell kivárnod. kárkifizetésnél meg fizetik az esetlegesen sérült védőfelszerelést is de azt be kell mutatni kárfelvételkor. nem teljes áron de az is valami.
köszi az infókat! A rendőrség már lezárta az ügyet mert ott a helyszínen megbírságolták a károkozót és mondta a rendőr hogy ezzel beismerte a felelősségét és az ügy így le is zárult,mivel nincs mit kinyomozni.Az autó magyar rendszámos!
hello
sajna ez ilyen. ilyenkor le kell futni ezeket a köröket de ha magyar rendszámos autó volt akkor ne aggódj valaki tuti fizetni fog. valószínűleg a mabisz és ő hajtja majd be a károkozón. de az ilyenek eltartanak egy darabig. sőt ha rendőrségre került az ügy akkor akár fél év mire kapod a lóvét mert amíg ők nem hoznak határozatot addig nincs pénz.
Sziasztok! Volt sajnos egy balesetem 2hete hétfőn.Történet a következő:Állok a gyalogátkelő hely előtt hogy átengedem a gyalogosokat és hátulról egy figyelmetlen autós nekem jött és elütött,személyi sérülés nem történt viszont a motorba jelentős anyagi kár keletkezett.Rendőrök egyből a helyszínen voltak helyszíneltek ezzel minden oké.Viszont kiderült hogy a károkozónak nincs érvényes biztosítása.Bementem a saját biztosítomba ahol azt mondták szívességi kárfelvételt csinálnak és továbbítják az ügyet a MABISZNAK.Kárfelvétel nem történt meg mivel a MABISZ utána nézett és okmányiroda szerint van a károkozónak biztosítása.Felvettem a kapcsolatot azzal a bizonyos biztosítóval de ők tagadják hogy ott lenne biztosítása a károkozónak,aztmondják volt de már törölték díj nem fizetés miatt.Mondom a MABISZ látta hogy van biztosítás okmányirodán keresztül,erre ők igen mert nem kötelességük okmányiroda felé jelenteni ha törölnek egy biztosítást.Felhívtam a MABISZT hogy ez a helyzet "nap után el is értem őket,azt mondták menjek be az én biztosítomba majd ők kérjék meg az igazolást a másik biztosítótól hogy törölték a biztosítását a károkozónak.Ezt megtettem jelenleg itt tart az ügy.Valaki esetleg járt e már így vagy hasonló tapasztalat van e ezzel kapcsolatban? 2 hete futkozok ide oda de a motorom még mindig nem néztem meg semmilyen kárszakértő!
Üdv, kinéztem egy daelim 125-ös motort magamnak. Valaki tudna írni pár szót róla akinek volt már ilyene, vagy látott ilyet? fogyasztás, meghbízgatóság, teljesítmény stb..
Sziasztok.2 éve segitett nekem egy szerelő skyp on beszéltünk ...csak megszakadt a kapcsolat ,adósa vagyok őt szeretném megtalálni,amit tudok róla:valahol Várad mellet lakik Magyarországon,suzuki gsx 750 es e van 80 as körüli kiadás Romániából is visznek hozzá mocikat jó lenne ha elérném ....Ha valaki tudja kiröl van szó kérem jelezze ..
Üdv
Segitsetek!
Azt hallottam hogy a wr 426 néven szokták eladni az yzf 426-ot.Hogyan tudom kép alapján megkülönböztetni?Wr mennyire alkalmas sm-ezni? http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziasztok.egy kicsi segítséget szeretnék kérni van egy Suomy Bargy Design bukósisakom és arra szeretnék átlátszó vagy esetleg fél sötét plexit?hol lehetne beszerezni minél hamarabb?
segítségeteket előre is köszönöm
segitségre lenne szökségem! 1 dirt bike 140ccm -hez kellene nekem lendkerék! Az alaplap 6 tekercses és nemtudom meliyk lendkerék lenne a megfelelö! mert mivel ami fenn volt elötte abban nem vagyok biztos hogy joo hozzá! légyszives küldjetek képet a lendkerékröl! köszii!
segitségre lenne szökségem! 1 dirt bike 140ccm -hez kellene nekem lendkerék! Az alaplap 6 tekercses és nemtudom meliyk lendkerék lenne a megfelelö! mert mivel ami fenn volt elötte abban nem vagyok biztos hogy joo hozzá! légyszives küldjetek
sziasztok .segitséget szeretnék kérni szombaton délután (08-03-án) elhagytam a rendszámomat UIC 072 a motromról a következő utvonalon valahol:Nyirbator-Debrecen-Füzesabony-Gyöngyös ha esetleg valaki megtalálta az kérem értesitsen a követktező telefonszámon:0620 5933794 ! köszönöm!
Hello. Nekem van egy KAZUMA FALCON 110 félautomata váltós. A bal oldali takaró alumínium (dekli) betört. kb 2cm es törésről van szó, azt mivel lehet orvosolni? Ha valakinek van vagy tud eladót az szólhatna mert így csak ál szerencsétlen. Valamint egy wextor 110 es quadhoz keresek hátsó fékmunkahengert meg fékpofákat. Használtak is tökéletesek lennének csak olcsók és valamennyire használhatóak legyenek. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Ajánlom figyelmetekbe a natasamarinic56@gmail.com mail címet. Ha innen kaptok levelet, amiben Paypal-os fizetést, és ami még lényegesebb western unionon pénzutalást kérnek, akkor az csalás. Nagy átverés az egész. Legyetek óvatosak!
Valaki tud ajánlani jó kétoldalas ragasztószalagot? Fekete színben kellene a fokozatkijelzőmhöz.
sajna ez ilyen. ilyenkor le kell futni ezeket a köröket de ha magyar rendszámos autó volt akkor ne aggódj valaki tuti fizetni fog. valószínűleg a mabisz és ő hajtja majd be a károkozón. de az ilyenek eltartanak egy darabig. sőt ha rendőrségre került az ügy akkor akár fél év mire kapod a lóvét mert amíg ők nem hoznak határozatot addig nincs pénz.
Segitsetek!
Azt hallottam hogy a wr 426 néven szokták eladni az yzf 426-ot.Hogyan tudom kép alapján megkülönböztetni?Wr mennyire alkalmas sm-ezni?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
segítségeteket előre is köszönöm
Elvileg kell lennie akkunak.
Ajánlom figyelmetekbe a natasamarinic56@gmail.com mail címet. Ha innen kaptok levelet, amiben Paypal-os fizetést, és ami még lényegesebb western unionon pénzutalást kérnek, akkor az csalás. Nagy átverés az egész. Legyetek óvatosak!
Kösz szépen.