Ez a karaktersor hiányos! /csak 16/!
Attól függ honnan hiányzik egy karakter. Akár 2001-es is lehet.
Ő meg vett egy 2001. gyártási évű ,2003-sa forgalomba helyezésű gépet,ez a gondja,elírták a gyártási évet forgalomba helyezéskor.
Természetesen nem adjuk ki az alvázszámunkat minden érdeklődőnek!
Na végre ! Mi van olyankor amikor ez okmányirodán,vizsgabázison is keresztülmegy és senkinek nem tűnik fel az eltérés,de a kereskedő meg átver!? Na erre varrtam én gombot, láttátok volna az ellenfél ügyvédjét arcára fagyott a mosoly!
Se profil nem kell se fotó ,így első ránézésre 2011-et jelöl az adat,de pontosat csak a Honda tud,mert még azt is tudják hogy mikor raktározták be! Nekem egész pontosan megírták így tudtam megnyerni az ügyet!
ezen kár is vitázni... minden alvázszám(autó és motor)lényegében minden fontos infót tartalmaz az adott járműről.van ahol számok,van ahol betűk jelölnek dolgokat.ez gyártóknál,típusoknál eltérő.benne van a gyártási évtől kezdve minden,még a város is ahol gyártották. de a gyártási év a legritkább esetben a valódi évszám...
Tisztelt Angika! Inkább ne add meg a vázszámot,mert ugye én csak rosszat akarhatok mindenkinek,ezért ha érdekel a vázkarakterszámok jelentése akkor a következő helyre írj:
Honda Hungary Budaőrs Törökbálinti út 25/b és remélem neked szerencséd volt! Széles utat!
bármi mást tudsz írni? vagy csak ezt a sok sületlenséget. mert konkrét dolog nem hagyta még el az írásaid. kaptál alvázszámot. na most akkor mi van? 2111 ben gyártották?
Ha most ez egy valós adat akkor a karakterszámok elején van ez a számadat, mivel a magyarországi Honda vezérképviselet leírta! Ez típusonként más helyen,egyes esetekben pedig a gyártási évet betűvel jelölik,de olvass már a sorok között hogy mi történt és a bíróság nekem ítélt meg nem kevés pénzt! Én nem kiszúrni akartam vele csak leírni hogy mire vigyázzon!
Nos nem vagyok jogász,de mivel történt valami ezért kénytelen voltam utána menni! Azóta egy-két motor alvázszámát megnéztem valamint bízva a tulajok szavahihetőségében (Volt aki nem hitt nekem,de lehetőségem volt a szakértői véleményt megmutatni neki,amiben árcsökkentés van megállapítva 426 e.Ft + kamat,ezért rájöttem hogy az illetőt is átverték! De ha Te csak sértegetni tudsz akkor kívánom neked is az előbbieket csak Te azt se tudod hogy hova kell elindulnod!
Ez minden gpj-ű alvázszámában benne van,de egyes kereskedők újként adják el pedig 11 hónap után már használtnak minősül és a későbbiekben Te is ehhez és más is ehhez igazodik! A kereskedő meg elrakja az extra profitot! Ha viszont hitelre veszi valaki és eredendően magasabb az induló ár akkor a kamat is magasabb és most már a bank is jól járt ! A használt motor tényét az árnak is tükröznie kellene,így Te is tudnál reálisabban venni és eladni is! Még egyszer a vázszám attól még helyesen szerepelhet a vázban és a forgalmiban is,de a forgalmiban szereplő gyártási év szokott eltérni az előbbiektől, tapasztalataim szerint elég sűrűn!
Komám,te ritka nagy idióta vagy! De,adjuk meg a papíros,teljesen rendbelevő motor alvázszámát,te meg majd beleüttetted vmi jóhaverral.NEM!Ebből nem eszel barátom!Máshova menny rendelkezni! Pacsi
Ha mégis lehetőséged lesz rá akkor várom a választ,de röviden annyi ha figyelmesen megnézed amit leírtam: ebbe a karakterszámban van egy 2001.es számsor (Ez nem Honda!) ez a gyártási évet jelöli és ez nem mindíg szokott egyezni,mert ezt a mkp.-t 2003 gyártásí évűként adták el és ezt a kereskedők nem tehetik meg! hívatalos bírósági eljárásban is elismert papírom van róla amit a MAGYAR ÁLLAM levédett! Így többet lehet kérni a motorért,de kormányrendelet van rá hogy nem tehetik meg! Nekem most Honda Fmx 650-ed gyalupadom van! Részleteket később....
Ez nem megy de nyugi,segítek ha Te Is,elvégre Te is megbíztál bennem megadtad az elérhetőségedet,cserébe ha jól láttam Kunmadarason szoktál dolgozni,majd ezzel kapcsolatban lenne kérésem! Ennyire nem vagyok számítógépguru! Honda Fmx 650 Sportmotor fórum ezt beírod a google keresőbe két találat lesz majd rá! Ezeket olvasd el! De ha le mered írni amit kértem leírom amit tudok,de így nem tudom mert a kért adatokat nem ismerem!
én nem akarok átverni senkit, értem mit mondasz, én ezt a motort vettem tavaly, és eszem ágában sincs lopottat eladni, nem adnam a nevem olyan dologhoz, de most elnézek arra a fórumra mert nem szeretném ha valami lenne vele....
És nem a nem bízásról van szó, de engem sem ismersz, én sem téged, igy bármit "eladhatsz" érted
Heló! Nem állítottam ilyesmit egyszerűen csak le akartam valami írni,de így nem tudom és csak az átverés lehetőségére szeretném felhívni a figyelmedet!
Hali! Próbáltam elküldeni a levelet de nem megy el a megadott oldalra,ezért kérlek hogy a Honda Fmx 650 sportmotor oldalt keresd meg,akkor majd megérted! Sajnálom hogy nem bízol bennem! Széles utat addig is!
Attól függ honnan hiányzik egy karakter. Akár 2001-es is lehet.
Ő meg vett egy 2001. gyártási évű ,2003-sa forgalomba helyezésű gépet,ez a gondja,elírták a gyártási évet forgalomba helyezéskor.
Természetesen nem adjuk ki az alvázszámunkat minden érdeklődőnek!