Próbáld meg a motorozz.hu-n...nem a pénzgyűjtést hanem ott van pár természetgyógyász is akiknek lehet, hogy sikerülne javulást elérni .......a pénzgyűjtés manapság nem túl népszerű...
Karesznak hívnak és segítségeteket szeretném kérni.
Napsütéses szép időt, olcsóbb benzin árakat és minőségben is jobb utakat kívánok 2013-ra nektek, akik még fel tudtok ülni a vasra. Én sajnos nem, mivel 2012 tavaszán motorbalesetet szenvedtem, ennek következtében összetört a gerincem, a bordáim és a tüdőm is zúzódott, kerekesszékbe kényszerültem. Majdnem egy évet töltöttem kórházban és rehabilitáción, de nem tudtuk elérni a kellő eredményt. Bár a lábaim mozognak, de talpra állni nem tudok. Többféle lehetőségről hallottunk, melyek a gyógyulásomban segítenének, de a probléma, hogy mindenért fizetnem kéne, mert minden terápia vagy eszköz pénzbe kerül. Sajnos az állam nem támogat, segélyt meg segítséget kérni meg borzasztóan szégyellek. Most viszont, hogy nincs semmilyen bevételem, így veszélybe került az otthonom és a napi élelem előteremtése is problémát okoz, muszáj segítséget kérnem. Kérlek segítsetek, hogy minél előbb talpra álljak, dolgozni tudjak és újra vasra szálljak.
Bármilyen segítséget elfogadok, előre is köszönöm.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Kérdésem lenne. Beütöttem egy kalkulátorba egy 2002-es R1 átírása mennyibe kerül. Megdöbbentem. Tényleg 91000.,-?
Hallottam valami olyasmit hogy ha az önkormányzathoz bemegyek egy üzembentartóival akkor lehet valamennyit spórolni, Tud valaki erről bővebben mondani valamit? Köszi!
sziasztok
segítség kéne abban , hogy egy yamaha dt 125r típusú motornál az elektronikus power szelepet hogy lehet úgy beállítani , hogy később nyisson mert most 5 ezernél nyit és 7 ezerre szeretném beállítani
mivel nem volt még iylen motorom nemtudom hogy működik az elektronikus power
aki tudja hogy mit kell csinálnom kérem segítsen
köszi :)
"a hülye válaszok nem érdekelnek ha nem tudsz értelmeset minek írsz "
Látom annyi eszed nincs, hogy normális motoros alkatrészboltba menj, de a bunkó az látszik! Csak így tovább!
Te tudod mit akarsz, de ezek nem öt évre tervezett motorok!
Az meg , hogy mennyi az ára, attól függ mit kérnek érte!
Alkatrész: Honda Lakamoto.hu
Érdeklődj náluk.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Faterom munkahelyén található egy leharcolt Honda VT 250f amin nincs rendszám.
(konkrétan egy ilyen: http://upload.wikimedia.org/wi... )
A lényeg,hogy évek óta egy garázsban porosodik.
Tanuló motor volt,szóval rengeteg ifjúmotoros alatt volt már.Le lett selejtezve mert új motorokat vettek.
Meg szeretném venni,de nem tudom h mégis mennyit ér jelen állapotában. Interneten nézegettem alkatrész hozzá,de nemigen találtam.
Első ránézésre a gumikat le kell cserélni,aksit kell bele venni,a tank szerintem kuka mert rozsdás és anno valami vacak anyaggal ki lett kenve belül és most mállik le szóval szinte lehetetlen kitakarítani.Első lengéscsillapítók szimeringesek. Mivel hidraulikus a kuplung ezért ott is folyik valahol az olaj,mert érzem h kuplung nincs,üres a tartálya.Nagyon nehezen akar beindulni,többször kitakarítottam már a karburátorját és ásványvizes flakonból adagoltam neki a benzint mert ugye a tank az K.O.
Olajat is tuti kell bele tölteni,olajszűrőt is kéne venni bele.
Mivel nekem van egy szép ETZ 125-öm ezért tudom h csak a rendszám 50 rongy lenne rá.
Szóval lehet hülyeséget beszélek,de így sztem 40ezernél többet nem érhet ez a leharcolt paripa.
Sziasztok van egy 93 as 250 es suzuki banditom és eljött a vezérmű lánc csere ideje az érdekelne hogy tudja e valaki hogy hány szemes láncot kellene vennem van e valami típus jelölése lehet e patent szemel kicserélni mert végtelenítettet elkerülném ha lehet mert nem akarom szétbontani a motort ez miatt .előre is köszi
Hello!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek 35W-os xenon a motorjába? Mennyivel lehet többet látni vele, illetve mennyire feltűnő? :D Nem szeretném, hogy ez miatt is ugassanak a rendőrök.. :) Ba20D van most benne, édes keveset látok vele, kéne valami megoldás, de a H4 halogénnel szét ég a búra.. :/ Még annyi, hogy a felfogatást hogy lehetne megoldani, hiszen most úgy van hogy a foncsorból egy kis fém kampó kiáll amit a foglalat hátuljára felpattintok... Xenont ez nem fogja megtartani.
nem egyszerű meló, de inkább technika, mint erő kérdése. anno tizenévesen, hatvankilósan az XL600R-rel is elbírtam, igaz, első reggel fullra kinyőltam, mire rájöttem a titkára
próbáld ki vmelyik cimboráért, kis gyakorlás után biztosan menni fog, de csak csizmában ess neki!
értem köszi
sokan mondták hogy dekompresszorral sem fogom tudni berúgni
hát elmegyek majd megnézni egy dr-t ha be bírom indítani akkor olyat veszek :D
köszi
xt600-ast is simán berúgja egy 60 kilós ember is
inkább az szokott lenni a hiba hogy már kicsit szar a motor és nem indul 1-2 rúgásra aztán megszuszosodik az ember mire beindul a bitang
Üdv.
j3sus - nak van egy Icon skull -ja , az volt rajtam is. Kicsit nehéz, kicsit hangos viszont bitang a dizájn
Istimotor - nál minden van hozzá.
Amúgy ebben az árkategóriában már igencsak van választék,
jó keresgélést !
Karesznak hívnak és segítségeteket szeretném kérni.
Napsütéses szép időt, olcsóbb benzin árakat és minőségben is jobb utakat kívánok 2013-ra nektek, akik még fel tudtok ülni a vasra. Én sajnos nem, mivel 2012 tavaszán motorbalesetet szenvedtem, ennek következtében összetört a gerincem, a bordáim és a tüdőm is zúzódott, kerekesszékbe kényszerültem. Majdnem egy évet töltöttem kórházban és rehabilitáción, de nem tudtuk elérni a kellő eredményt. Bár a lábaim mozognak, de talpra állni nem tudok. Többféle lehetőségről hallottunk, melyek a gyógyulásomban segítenének, de a probléma, hogy mindenért fizetnem kéne, mert minden terápia vagy eszköz pénzbe kerül. Sajnos az állam nem támogat, segélyt meg segítséget kérni meg borzasztóan szégyellek. Most viszont, hogy nincs semmilyen bevételem, így veszélybe került az otthonom és a napi élelem előteremtése is problémát okoz, muszáj segítséget kérnem. Kérlek segítsetek, hogy minél előbb talpra álljak, dolgozni tudjak és újra vasra szálljak.
Bármilyen segítséget elfogadok, előre is köszönöm.
Viszlát az utakon.
Elérhetőségem: nikoletta.fritz@gmail.com
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Kérdésem lenne. Beütöttem egy kalkulátorba egy 2002-es R1 átírása mennyibe kerül. Megdöbbentem. Tényleg 91000.,-?
Hallottam valami olyasmit hogy ha az önkormányzathoz bemegyek egy üzembentartóival akkor lehet valamennyit spórolni, Tud valaki erről bővebben mondani valamit? Köszi!
segítség kéne abban , hogy egy yamaha dt 125r típusú motornál az elektronikus power szelepet hogy lehet úgy beállítani , hogy később nyisson mert most 5 ezernél nyit és 7 ezerre szeretném beállítani
mivel nem volt még iylen motorom nemtudom hogy működik az elektronikus power
aki tudja hogy mit kell csinálnom kérem segítsen
köszi :)
igen/
Motul 7100 MA2 4t 10w-40 vagy Castrol Power 1 racing 4t 10w50!
Tapasztalat, vélemény?
Köszi!
Látom annyi eszed nincs, hogy normális motoros alkatrészboltba menj, de a bunkó az látszik! Csak így tovább!
Érdeklődj náluk. A neten fent vannak munkaidőben.
a hülye válaszok nem érdekelnek ha nem tudsz értelmeset minek írsz
Az meg , hogy mennyi az ára, attól függ mit kérnek érte!
Alkatrész: Honda Lakamoto.hu
Érdeklődj náluk.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Faterom munkahelyén található egy leharcolt Honda VT 250f amin nincs rendszám.
(konkrétan egy ilyen: http://upload.wikimedia.org/wi... )
A lényeg,hogy évek óta egy garázsban porosodik.
Tanuló motor volt,szóval rengeteg ifjúmotoros alatt volt már.Le lett selejtezve mert új motorokat vettek.
Meg szeretném venni,de nem tudom h mégis mennyit ér jelen állapotában. Interneten nézegettem alkatrész hozzá,de nemigen találtam.
Első ránézésre a gumikat le kell cserélni,aksit kell bele venni,a tank szerintem kuka mert rozsdás és anno valami vacak anyaggal ki lett kenve belül és most mállik le szóval szinte lehetetlen kitakarítani.Első lengéscsillapítók szimeringesek. Mivel hidraulikus a kuplung ezért ott is folyik valahol az olaj,mert érzem h kuplung nincs,üres a tartálya.Nagyon nehezen akar beindulni,többször kitakarítottam már a karburátorját és ásványvizes flakonból adagoltam neki a benzint mert ugye a tank az K.O.
Olajat is tuti kell bele tölteni,olajszűrőt is kéne venni bele.
Mivel nekem van egy szép ETZ 125-öm ezért tudom h csak a rendszám 50 rongy lenne rá.
Szóval lehet hülyeséget beszélek,de így sztem 40ezernél többet nem érhet ez a leharcolt paripa.
Jó tanácsokat előre is köszönöm! :)
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek 35W-os xenon a motorjába? Mennyivel lehet többet látni vele, illetve mennyire feltűnő? :D Nem szeretném, hogy ez miatt is ugassanak a rendőrök.. :) Ba20D van most benne, édes keveset látok vele, kéne valami megoldás, de a H4 halogénnel szét ég a búra.. :/ Még annyi, hogy a felfogatást hogy lehetne megoldani, hiszen most úgy van hogy a foncsorból egy kis fém kampó kiáll amit a foglalat hátuljára felpattintok... Xenont ez nem fogja megtartani.
próbáld ki vmelyik cimboráért, kis gyakorlás után biztosan menni fog, de csak csizmában ess neki!
sokan mondták hogy dekompresszorral sem fogom tudni berúgni
hát elmegyek majd megnézni egy dr-t ha be bírom indítani akkor olyat veszek :D
köszi
inkább az szokott lenni a hiba hogy már kicsit szar a motor és nem indul 1-2 rúgásra aztán megszuszosodik az ember mire beindul a bitang
j3sus - nak van egy Icon skull -ja , az volt rajtam is. Kicsit nehéz, kicsit hangos viszont bitang a dizájn
Istimotor - nál minden van hozzá.
Amúgy ebben az árkategóriában már igencsak van választék,
jó keresgélést !
( Z750 )