Ha a kismotor akksit bekötöm, kulcs elfordít, gyújtás van.
El akarom indítani, Fékkar behúz, indítógomb benyom, erre a gyújtás "elmegy" és az önindító meg se moccan.
De ha az autó akksit kötöm rá, akkor már van minden, és el is indul.
Kérdem én: Ilyenkor mi van?
Az Italjet F50 Morini blokkos.
A Morini blokknál az önindítót miután kiszedtem, folyt ki egy nagyon minimális olaj. Kérdem én: hol van ott olaj?
Elvileg a szíjas hajtás miatt száraznak kellene ott lennie nem?
Üdv. Van nekem egy KTM SX 125 2002-es crossom. Mikor el akarok vele indulni, lassan engedem ki a kuplungot, és ha kicsi, ha hözepes, ha nagy gázt adok neki akkor lefullad. Néha indul csak el. Hidraulikus a kuplungom. Mi lehet a baj?
Sziasztok ! köszönőm mindenkinek a jó tanácsot meg fogadom mert megkerestem egy ügyvédet akinek ez a szakterülete már mind műszaki problémákkal foglalkozik és azt mondta hogy a kuplung nem fő darab és nem garanciális mivel nem boltba vette és én mind magán személy nem vagyok felelőségre vonható ! igy most már nagyon várom a lépéseit ! köszi mindenkinek !
hello
kopó alkatrész, senki nem fog foglalkozni vele. az a baj, hogy az emberek tudtára jutott, hogy élhetnek ilyen lehetőségekkel, hogy használt jármű garancia, csak azzal nincsenek tisztában, hogy ez mire is vonatkozik. használt járműnél egy kopó alkatrész elhasználódása nem garanciális probléma. legközelebb akkor a féket is majd az előző tulaj cserélje mert elkopott? ne vicceljünk már :) ne félj, ha van is olyan hülye h ügyet csinál belőle nem tudnak rád verni semmit. neki meg lesz egy csinos számlája egy szakértői véleményről+perköltség, mert ha jól tudom ilyen esetekben azt is a vesztes fizeti. szóval nem kell vele foglalkozni, pereljen be ha ennyire unatkozik.
Sziasztok! Szeretnék minnél többet megtudni a honda 954-ről most vagyok vásárlás előtt és érdekelne egy pár vélemény a motorban 85ezer km van ennyi km után vezérműláncot vagy valamit kell-e cserélni és kb. mennyi pénzbe kerülne ez és kb. mennyi az átíratása! Válaszotok előre is köszönöm!
mondd meg neki, hogy hajrá, akkor hívjon ha megvan a szakértői vélemény, de ha addig hívni mer, akkor feljelented zaklatásért, ha pedig nem tudja bizonyítani az "igazát" /nem fogja tudni/ akkor te jelented fel becsületsértésért.
Aztán tedd hozzá, hogy "igazából nekem se hiányzik ez az egész, szóval felejtsük el egymást egy életre, jó?"
Következő kérdés:
Ha a kismotor akksit bekötöm, kulcs elfordít, gyújtás van.
El akarom indítani, Fékkar behúz, indítógomb benyom, erre a gyújtás "elmegy" és az önindító meg se moccan.
De ha az autó akksit kötöm rá, akkor már van minden, és el is indul.
Kérdem én: Ilyenkor mi van?
Lehet kicsi az amper a kis akksiban?
A Morini blokknál az önindítót miután kiszedtem, folyt ki egy nagyon minimális olaj. Kérdem én: hol van ott olaj?
Elvileg a szíjas hajtás miatt száraznak kellene ott lennie nem?
itt keres rá hogy hayabusa, ki dob vagy 5-6 félét, azt kiválasztod a sajátod.
ha minden igaz teljes szervízkönyvek vannak ott.
igen igazad van mert ma voltam ügyvédnél /ami biztos az biztos/ és ezt tanácsolta ő is ! nagyon köszi !
Kíváncsi lennék,te telefonról teherautó vezetése közben hogy írnál!?
Én ha eladok valamit(járművet)beleírom az adásvételibe "kipróbált,megtekintet állapotban".Oszt utána mehet a dolgára!
kopó alkatrész, senki nem fog foglalkozni vele. az a baj, hogy az emberek tudtára jutott, hogy élhetnek ilyen lehetőségekkel, hogy használt jármű garancia, csak azzal nincsenek tisztában, hogy ez mire is vonatkozik. használt járműnél egy kopó alkatrész elhasználódása nem garanciális probléma. legközelebb akkor a féket is majd az előző tulaj cserélje mert elkopott? ne vicceljünk már :) ne félj, ha van is olyan hülye h ügyet csinál belőle nem tudnak rád verni semmit. neki meg lesz egy csinos számlája egy szakértői véleményről+perköltség, mert ha jól tudom ilyen esetekben azt is a vesztes fizeti. szóval nem kell vele foglalkozni, pereljen be ha ennyire unatkozik.
Íme 2 :)
Italjet Formula 50 Typ FR50
Kinek mi a véleménye erről a gépről?
A válaszokat előre is köszi.
lacibalázs
Aztán tedd hozzá, hogy "igazából nekem se hiányzik ez az egész, szóval felejtsük el egymást egy életre, jó?"
és nyomd rá a telót.