Üdv! Ez az első telem hogy nagymotorom is van. Van egy ETZ125-öm de az a mínusz 20-ban is indult pöccre. Na most, van egy Yamaha fzr 600r-em ami most a +10 fokban se indult be, az aksit most töltöttem fel de mégsem akarja az igazságot. Ez vezethető a hidegre vagy valami gond lesz vele? A télen csak állt, senki nem nyúlt hozzá, benzin pedig van benne. előre is
Üdv! remélem tudtok segíteni!
Az első féktárcsám ahol Szegecsekkel össze van fogatva ott kottyan előre hátra mozgatva 2-3 mm-t az baj? cserés a tárcsa vagy még lehet menni vele így?
mindhárom motor jó!cbr hamarabb leér pályán,de hétköznapra jol jön a közép támasz és 6000 alatt a legnyomatékosabb,R6 leggyengébb 6000 alatt de felül a legerősebb a három közül de felül ugy se érzel külömbséget mert mindegyiknél nyulik a karod rendesen.Szoval amelyik a legjobban tetszik!
Sziasztok tanácstalan vagyok:"Milyen motort vegyek?"Érdekel a véleményetek!Kezdeném ott hogy max 600.000-et tudok rászánni a motorra de inkább 500.000-et ezt is hitelre!Hitel miatt 2005-ös vagy fiatalabbnak kell legyen a motor évjáratnak meg persze tartósnak is.Sportmotoros vagyok alapból de ennyiért nem találok a hitelfeltételekhez.Amik szoba jöttek nekem:sv 650 (de inkább 700.000-es kategoria) ER-5,GS 500(F-is).De multkorába találtam mást is és ezel már meszeb kanyarodtam a sportoságtol Kymco xciting.Bár gyengébb de jol felszerelt müszerekel és nagy tároloval teló töltövel gyárilag.Mi lehet a jobb?SV még sportos de már drága nekem ha csak nem lesz egy bomba ajánlat.ER-5 kicsit modernebb vizhütésel,de a GS 500-bol több a választék és még "igénytelenebb",Kymco szép(szerintem) praktikus csak már gyenge.Szoval kiváncsi vagyok mit irtok mit vegyek mit áldozak?
Hali!
Arról tudtok valamit,hogy minden műszakikor ki kell javítani az eredeti kw-ra a motor teljesítményét?
Esetleg van olyan hely,ahol ezt nem forszírozzák?
Tud valaki ilyet?
Eddig sehol nem vállalták...
mezo.renato@gmail.com
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni Veszprémben volt egy független márka kereskedés JAPANSPEED KFT-volt a neve az érdekelne hogy most működik e még a vég mert úgy tudom hogy most a Hold utca végén van de a lényeg hogy régen egy Farkas László nevű úr csinálta a véget én őt szeretném elérni de sehol nem tudom pedig nagyon fontos lenne nekem és másnak is aki ott vásárolt motorkerékpárt aki esetleg tudja hol találom az illetőt az legyen szíves jelezze köszönöm
SOS!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudom megállapítani, hogy nem volt-e törve a motor?
Konkrétan egy HONDA CBR 600 F4-re vagyok kíváncsi.
Egyes változatoknál látni lehet a fejidomon "pgm-fi" feliratot, más szériánál pedig már lekerült ez a felirat a CBR "hasi" nagymatrica alá, nagyon kis betüvel.
Hány féle változat létezik?
Valaki tud erről valamit?
Nem szeretnék törött buherált motor vásárolni.
Az évjárat: 2002/10
Szevasztok, tavasszal én is szeretnék venni valami nagyobb endurot, most egy yamaha dt 125 öm van, amiben gondolkodok az egy yamaha xt 600/660. Szeretek terepezni, de ha úgy adódik aszfalton is használnám, mi a véleményetek, tapasztalatotok erről a tipusról? Vagy milyen más motorokat tudtok ajánlani ebben a kategóriában? Köszi a segítséget
Érdeklődnék, hogy egy motor lámpabúráját, ami már eléggé besárgult mivel tudom megtisztítani?
Tudom hogy el lehet vinni felpolírozni, de én otthon szeretném megcsinálni.
Üdv!
Nagyobbra váltáson gondolkozok és érdekelne, hogy a 2001-es R6 ról milyen pozitív és negatív vélemények/ tapasztalatok vannak? (esetleg GSX-R 600 vagy CBR is érdekel)
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
postai utánvétel is !
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
és akkor mi ez a hülyeség ez a sárhányó hosszabbító? mert most ilyen manuálisan van felrakva lemeztartó megoldással a rendszám...meg az index-el kapcsolatban jó volt a gondolatom?
Sziasztok remélem tudok segíteni, van egy 92"-es honda XR 600 R-em, még nem vittem műszakikra egy motort sem. viszont hallottam jó pár olyan dolgot ami nélkül nem vizsgáztatható lesz szabályosan.
Tudnátok abban segíteni hogy mi kell egy enduróra hogy megfeleljen?
Azt tudom hogy bütykös gumi nem lehet rajta. Rendszám világítás van rajta. Valami sárhányó hosszabbítóról beszéltek nekem, meg ilyesmi. Csak jó lenne pontosan tudni erről valamit :\\ Meg gyárilag nincs rajta index, hogy amin alapból nincs, arra külön kell tetetni? -.-'
Február 5-én ellopták a
BMW S1000RR
ge: 2010
FIN: WB1050707AZV37143
Motorszam: 22108155
szin: feher (kek, pirosal)
kb 8000km
különleges jelek: Kupplung es elsö fekkar kek
motoromat, amire évekig spóroltam.
Sajnos a rendörség nem sok reménnyel kecsegtet, ezért megprobálok a ti segítségetekkel a nyomára jutni.
Gondolom, átérzitek a helyzetemet, áprilisban motorostúrát terveztünk Szardiniába, ez most fuccs...
Megkérek minden becsületes kollegát, tartsátok nyitva a szemeteket, és ha feltünik valami, meglátjátok valahol, hallottok valakiröl, aki az utobbi idöben vett, kapott, stb. egy ilyen motort, értesitsetek a következö E-Mail cimen:
attila.bu83@gmail.com
Elöre is köszönöm a segitségeteket, minden apró információ hasznos lehet, együtt talán tehetünk valamit azon lelkiismeretlen emberek ellen, akik csak a saját érdeküket nézik, a más munkáján akarnak meggazdagodni!
Kellemes és balesetmentes motorozást kivánok mindenkinek, akinek még van mivel...
Sziasztok!
Be szeretném irattatni a motoromat forgalomba, minden áron, de sajnos csak egy adás-vételim van hozzá. Hogyan lehetne ezt még is megoldani? Egy Husqvarna WR 250-ről lenne szó.
Esetleg valaki tudna papiros Husqvarna vázat?
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!
Az első féktárcsám ahol Szegecsekkel össze van fogatva ott kottyan előre hátra mozgatva 2-3 mm-t az baj? cserés a tárcsa vagy még lehet menni vele így?
Arról tudtok valamit,hogy minden műszakikor ki kell javítani az eredeti kw-ra a motor teljesítményét?
Esetleg van olyan hely,ahol ezt nem forszírozzák?
Tud valaki ilyet?
Eddig sehol nem vállalták...
mezo.renato@gmail.com
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudom megállapítani, hogy nem volt-e törve a motor?
Konkrétan egy HONDA CBR 600 F4-re vagyok kíváncsi.
Egyes változatoknál látni lehet a fejidomon "pgm-fi" feliratot, más szériánál pedig már lekerült ez a felirat a CBR "hasi" nagymatrica alá, nagyon kis betüvel.
Hány féle változat létezik?
Valaki tud erről valamit?
Nem szeretnék törött buherált motor vásárolni.
Az évjárat: 2002/10
Szerintetek csonticar-tól motort megéri?:D Pl: ez: Z750
Motort szeretnék venni és érdeklődnék(2007-2008)aprilia sx 50-nel kapcsolatba.(akinek volt/van ilyen motorja) Vélemények, tapasztalatok, pozitív,negatív dolgok.
Érdeklődnék, hogy egy motor lámpabúráját, ami már eléggé besárgult mivel tudom megtisztítani?
Tudom hogy el lehet vinni felpolírozni, de én otthon szeretném megcsinálni.
Üdv:
Erika
Nagyobbra váltáson gondolkozok és érdekelne, hogy a 2001-es R6 ról milyen pozitív és negatív vélemények/ tapasztalatok vannak? (esetleg GSX-R 600 vagy CBR is érdekel)
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
postai utánvétel is !
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
kb ennyi
Tudnátok abban segíteni hogy mi kell egy enduróra hogy megfeleljen?
Azt tudom hogy bütykös gumi nem lehet rajta. Rendszám világítás van rajta. Valami sárhányó hosszabbítóról beszéltek nekem, meg ilyesmi. Csak jó lenne pontosan tudni erről valamit :\\ Meg gyárilag nincs rajta index, hogy amin alapból nincs, arra külön kell tetetni? -.-'
Február 5-én ellopták a
BMW S1000RR
ge: 2010
FIN: WB1050707AZV37143
Motorszam: 22108155
szin: feher (kek, pirosal)
kb 8000km
különleges jelek: Kupplung es elsö fekkar kek
motoromat, amire évekig spóroltam.
Sajnos a rendörség nem sok reménnyel kecsegtet, ezért megprobálok a ti segítségetekkel a nyomára jutni.
Gondolom, átérzitek a helyzetemet, áprilisban motorostúrát terveztünk Szardiniába, ez most fuccs...
Megkérek minden becsületes kollegát, tartsátok nyitva a szemeteket, és ha feltünik valami, meglátjátok valahol, hallottok valakiröl, aki az utobbi idöben vett, kapott, stb. egy ilyen motort, értesitsetek a következö E-Mail cimen:
attila.bu83@gmail.com
Elöre is köszönöm a segitségeteket, minden apró információ hasznos lehet, együtt talán tehetünk valamit azon lelkiismeretlen emberek ellen, akik csak a saját érdeküket nézik, a más munkáján akarnak meggazdagodni!
Kellemes és balesetmentes motorozást kivánok mindenkinek, akinek még van mivel...
Attila
Be szeretném irattatni a motoromat forgalomba, minden áron, de sajnos csak egy adás-vételim van hozzá. Hogyan lehetne ezt még is megoldani? Egy Husqvarna WR 250-ről lenne szó.
Esetleg valaki tudna papiros Husqvarna vázat?
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!