eddig jó volt?
ha igen akkor karbi takarít, benzinszint beállít
kb evvel kellene kezdeni kérdések helyett, aztán ha így sem jó akkor lehet összedugni a fejeket
Sziasztok segítsetek már nekem!
Gilera Mxr 125 van.
és szívató nélkül megáll melegen is én az anyagra gondolnék mivel ha a szívatót ráhuzom akk megy ha nem akkor megáll!
Próbáltam a síbertűn is állítani de akkor sem jobb!
Megköszönném a segítségeteket.
köszi holnap kicserélem a gyertyát karbit már állítottam próbáltam levegőszürő nélkül is hátha az a baja de nem. Nem pont ugyan ez a motor de a karbi az ugyan ilyen nekem is http://hondadio.hostzi.com/Sze...
üdv mindenkinek van egy honda dio af 18 nem mai darab.
az a problémám vele hogy kb 30 nál többet nem tudok vele menni nemrég kezdett előtte jól ment 60 nal is most meg 30 nál nem megy töbet nekiál fulladozni. max fél gázzal tudok menni ha jobban húzom neki a gázt elkezd fulladozni menni megy úgy is de nagyon hülye hangja lesz és nem pörög fel rendesen mintha nem lenne jó a benzin levegő keverék nagyobb gázadásnál. próbáltam levegőszűrő nélkül is de úgyse és levettem a kipufogót is hátha az a baj de úgyse megy rendesen kipucoltam a karburátort is teljesen, és néztem a dugattyúval és a gyűrűkkel is minden rendben van. ha felmelegszik akkor se megy rendesen.mellesleg nem tudom mert most cseréltem gázbowdent is mert a régi elszakadt lehet azon kéne valamit álítani? léccives akinek van tippje mi lehet a baja írjon előre is köszönöm
Nekem hasonlóan külföldről irogatva vitték el egy régi motorom. Ő is írta hogy adjam meg a számlaszámom, elküldi a pénzt, és akkor nemsokára megjelenik egy kisteher a ház előtt, és viszik a motort. Addigra írjam meg az adásvételit. A számlaszámom megadtam, végülis semmit sem tud vele kezdeni így önmagában, maximum utalni rá, az meg nekem jó. El is utalta a pénzt, meg is jelent a teherautó 2 nap mulva, egy büdős szót nem tudtak magyarul. Felrakták a motort, elmentek. Másnap jött az e-mail hogy minden rendben megérkezett. Ennyi volt a történet. Mindenki örült. Mi is veszünk olaszból meg innen-onnan motort. Miért szimatol mindenki csalást ha tőlünk akarnak venni?
Voltam olyan szerencsés, hogy engem is, felkereset ez a Gabbard Morgan Anderson nevezetű egyén.
Szerintem nem érdemes foglalkozni vele. Átverés lehet az egész.
Mikor valaki nagyon bizonygat valamit, az egy kicsit már gyanús.
Bizonygatta nekem a levélbe, hogy mennyire tisztességes, becsületes ember.
Már az is alapból nagyon gyanús volt, hogy többet adott volna a motoromért, mint amennyit kértem érte.
Kérdem én, hogy lehet úgy egy motort megvenni, hogy meg se nézem?
Mert ő úgy vette volna meg. Miután ""átutalta"" volna a pénzt (na persze ) utána szállítmányozási céget küldött volna a motorért.
De előbb megkellene adnom a bank számla számom, hogy tudja utalni a pénzt. pff..... (na persze majd meg is adom neki, hát hogy ne)
Első levelére válaszolva írtam neki a motorom állapotáról. Meg utána a következő levelére válaszolva próbáltam faggatni kicsit.
De nem igazán a kérdéseimre válaszolt.
Azóta nem írtam neki, de hála istennek már ő se háborgat.
Ez volt az utcsó üzenet
Valaki lefordíthatná nekem mert a google fordító elég értelmetlenül fordítja le!
Hello.
Thanks so much for the Prompt Response, Am very happy to hear from you, i also understand you but i want you to know and understand that am honest and sincere military woman and am here to make legal and secure transaction with you and you can never regret doing transaction with me, Are you the owner of the bike? And i hope all the papers of the bike is completed with you? i will like to know the actual price of the bike in USD or EUR? i wait your mail soonest.
Ne foglalkozz vele engem is zaklat állandóan!itt bűzlik valami hiába írok neki vissza hogyha már akar valamit hívjon fel! De csak írogat...már nagyon idegesít
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy külföldről érdeklődnek a motorom iránt!
Már vagy 4 szer írt üzenetet most válaszoltam is rá!
Na 2500eurót kérek a motoromért őkinált 3000-et de nagyon nem értettem az üzenetet hogy most én vigyem el vagy csomagküldéssel?
Nem üzleteltem még külföldre ezért kérdezném hogy érdemes e ezzel foglalkozni?
Ja és valami banki átutalásról is szó volt!
igaz,hogy meg kell minden elmulasztott illetéket fizetni,viszont nem neked!
A lényeg,hogy meglegyen a folytonosság,de neked csak az aktuális költségeket kell megfizetned,az előző gazdák pedig a sajátjukat fogják büntetés formájában.
Most biztosan ez van,mert akartam venni egy ilyen motort nem régen,s elmentem az okmányba megkérdezni
ne legyél már sóher baszki
ha a porvédő szar akkor a karmantyú sem sokkal jobb
és nem azért szorul mert szar a porvédő, hanem mert bement a karmantyú és a porvédő alá a retek
cseréld komplettem, és takarítsd ki a vájatokat és a munkahengert
Előre s köszönöm!