Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Tanácsot akarok kérni, a gsr-emhez szeretnék venni egy kb 40 literes dobozt, de nem tudom milyet vegyek. A shad dobozos szidta a givit, a suzukiban szidták a shad dobozokat.
Valakinek van esetleg ötlete, tapasztalata?
nigériai az IP-cím...
Sziasztok!
Nekem is írt ez az "amerikai" tag, csak azt nem értem, hogy mi lehet a célja a dologgal, amúgy az is lehet, hogy magyar, mert a helyesírása az minősíthetetlen volt.
lenne valakinek ötlete hogyan szépítgethetném a simsonomat valamint polírozni hogyan kell mind a két kérdésre kérek szépen választ!
Értem, köszi. Akkor Anderson = Andersen :)
Szia!

Én nem neki adtam el a motorom. Én egy Szlovák mandarinnak adtam el, amit le is írtam.

Üdv.: Spiti
amit írt az olyan "izé"
andersen írt ilyesmi történeteket
Szia Spiti,

ez az eset konkrétan "Gabbard Morgan Anderson" név alatt zajlott le, tehát vele leveleztél és ő küldte a pénzt?

Üdv, Márk
Több hirdetésemre jelentkezett a következő személy: Gabbardmorgananderson, aki amerikai katonának adta ki magát. Még egy képet is küldött magáról. Arra nem gondolt, hogy utánanézek, hogy ki lehet ő valójában. Kiderült, hogy egy ütközetben elhunyt katona képét küldte el. Próbált megvezetni a hülye dumájával, hogy utalja a pénzt, hajóval szállítja a motrot... Nem érdemes vele foglalkozni, CSALÓ!

Mindig ugyanazzal a szöveggel jelentkezik a hirdetésekre:
is your bike still available on sale for now? Can i know the condition and the actual price of the bike? gabbardmorgananderson@yahoo.com
God bless You

Mindenki vigyázzon, ne dőljön be ennek a csalónak!
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy e-bayen az indexeknél amiket írnak, ilyen EP98,FV88,WST,EA az mit jelent?
Köszi.. :)

Ez kicsit más tészta, Amerikából akarja megvenni.. De fullra félrebeszél. Most mondta, hogy elutalta a pénzt, megkértem, h küldjön róla bizonylatot, erre irt 1 oldal tömény félrebeszélést, ugyhogy ennyi. :) Ne méltassátok válaszra, ha felkeresne...
1,5 méter. Járda, és ingyenes.
Motoros Parkolás Budapesten? ha jol tudom nem ingyenes, és venni kell parkolójegyet, még ha két motor is parkolhat egy parkolohelyre. Most ha veszek parkolojegyet hova tegyem? Bármikor viccböl lelophatják és akkor nem tudom bizonyítani az igazam. Ha meg magamnál tartom akkor bármikor megbüntethetnek? és állandóan ezeket kell majd intéznem? Úgy tudom motorral a járdára is lehet parkolni akkor ha a gyalogosnak marad 1 méter szabad hely, ilyenkor is kell fizetni parkolodijat?
Szia!

Úgy történt hogy meghirdettem a motoromat. És erre jött egy levél hogy a srácot nagyon érdekli a motor, mert tetszik neki a képek alapján, és régóta ilyen színű gépet keres, de csak nagyon rosszakat látott neten. Kérdezte hogy van-e valami baja a motornak. Én írtam neki hogy a motornak semmi baja, csak új aksi kellene bele, mert bár jó a régi, télen már gyengélkedik. Erre írta ő hogy akkor ha benne lennék az üzletben, akkor a számlaszámomra elutalja a pénzt, és egy barátja eljönne a motorért teherautóval. De adjam meg a számlaszámot hogy tudjak utalni. Én meg megadtam neki, mert önmagában egy számmal semmit sem tud kezdeni. Másnap reggel már a bankom küldte az SMS-t hogy 1100 euro érkezett a számlámra. Közben írt a srác hogy elutalt a pénzt, és 2 nap mulva várjam a teherautót. Meg is érkeztek a jelzett napon reggel 9 órakor, én már előre megírtam az adásvételit a saját adataimmal meg a vevő adataival,amiket megadott. Csak aláírták, feltették a motort a kocsira, lerögzítették és elmentek. Talán szlovákok voltak, egy szót sem értettünk egymás beszédéből, de a leveleket angolul írta a srác. Aztán okmányirodába el, bejelenteni hogy eladtam, meg biztosítást lemondani. Aztán 2 nap mulva jött egy levél hogy megérkezett a motor, és nagyon elégedett vele. Nálam így történt. Hozzáteszem, én nem vagyok jó angolos, ezért a barátnőm intézte a fordítgatós részeket.

üdv.: Spiti
Üdv!

Nekem is most ez a Gabbard Morgan Anderson irt, ugyanilyen ügyben. Cimet, telószámot, és bankszlaszámot kér. Arra kérnélek, kicsit részletesebben leirnád, hogy Neked hogy zajlott le az emailezés, és a vásárlás? Ha nem publikus, akkor mehet a rolanddanyi77@gmail.com -ra is.
Nem! Leég"
Sziasztok!

Esetleg van valakinek ötlete, hogy a lenti sportdob végére honnan lehetne beszerezni azt a fém szalagot?!
Egyenlőre ötletem sincs, szóval minden tipp jól jönne...

Köszöntem!
Helló! Olyan problémám lenne egy ktm lc4 600 as hogy most kapot új hüvelyt meg dugot gyürüt szelepeket szelepszár szimeringet hengerfej tömitést szelepek becsiszolva hengerfej meg lett nézetve hengerfejesnél hogy nincs e baja de tökéltetes öszeraktam és füstöl mint egy 2 ütemü és eszi az olajat mi lehet a baja? válaszotokat elöre is köszi. Holnap rakok fel vidit.
Hát ennyiért tényleg nem lehet otthagyni... Nem ideális motorozáshoz, de nyilván sokkal jobb, mint a semmi.
aprilia rx 50 eshez jo a derbi senda km ora meghajto?
Jajj, de kár ... pedig nagyon tetszik, ráadásul nem tudtam nem megvenni (6.000Ft-ért postával együtt).
Mind1, talán jó lesz majd valamire... másnem dísznek.

Köszönöm a választ!
Szia! Ez motorozáshoz nem lesz jó, nem ér el a felső csigolyákig! A márka tökéletes választás lenne. Üdvözlettel
Sziasztok!

Bocsi, de még láma vagyok ebben a témában (is)...
Az első gerinc protektoromat keresem és elég jó áron tudnék egy ilyet:
Dainese D-Tech Waistcoat Shield 7
Szerintetek motorozáshoz is használható vagy inkább csak téli sportokhoz ajánlott?

Üdv.
Hello.

Érdemes lenne-e lehorganyoztatnia rezót?nem égne le róla vagy fakulna ki?
Üdv.
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy milyen egy ilyen exc 300.
Évek óta egy rm 125 öm van, endurózni szoktam vele, de most eladásra került, és egy KTM EXC 300 ban gondolkodom.
Ha van egy kis időd kérlek írj pár sort róla. Mennyit eszik, mennyivel másabb mint mondjuk egy 250 , hirtelen vagy inkább csak nyomatékos, ilyesmikre gondolok.
Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv: Dani