Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom megértelek....csak én nem vettem zsákba macskát.....amennyiben mégis engem az sem nagyon érdekel..
Még nem....
Ha látnád hogy mennyi papír lett ebből a minőségi motorból és mi van nekem leírva,valamint 3 éve csak kabátszárításra használom és 7494 km-t futott ,2012 januárja óta nincs rajta műszaki,mert ..... Te is így éreznél!
Te kifizetted?
Mondjuk köztünk van némi különbség....én rögtön tudtam, hogy milyen a gép, láttam a rendbe hozott sérüléseket és az állapotlap amit kaptam hozzá valós volt és egyáltalán nem érdekel, hogy mikori a valóságban mert nem üzletelni hanem motorozni vettem....amúgy megértelek Téged, engem is bosszantana ha átvernének feltéve ha tudták (persze nincs kizárva)....de nem szándékozom eladni és annyit pont megért amennyiért adták...
Ez nem jó hír!
Akkor remélem elolvastad amit az előzőekben leírtam és megnézed a tiedet is, most nem javaslom hogy utána járj,de ha vége lesz keresned sem kell mert meg fogok írni egy ügyiratszámot,neked is!
Akkor ott dolgoztál valaha,remélem nem! Tulajdonképp mindegy,mert ettől függetlenül is ........... ha vége lesz!
Nincs Dominátorom... ...viszont ami most van az onnan...
Remélem a Dominator nem onnan való!
Könnyen.....,de nem írom le...
Hogy jöttél rá?
Már látom megtaláltad,én is ! Korrekt!
RB?..
A jármű műszaki kísérő adatlap érvényessége 90 nap például!
Helló! Luis katalógus(Nem biztos hogy jól írtam le!) valamint Budapesten van egy elektronikai áruház:CONRAD,de ha igaz van vebhelyes elérhetőségük,kérlek ott nézd meg!
Urak,

Érdekes kérdésem van:
Feleségem meg akar tanulni motorozni, viszont ahhoz hogy legyen értelme beíratnom egy safety-hungarys kezdőképzésre váltós motorhoz (még jogsi előtt) ahhoz kellene egy kicsit robogóznia.
1 hónapra viszont nem feltétlenül akarok venni egy robeszt.
Nincs valakinek vagy ismerősének egy keveset/nemhasznált robogója amit bérbe adna 2-3-4 hétre?
Köszi.
Sziasztok tud valaki abban segíteni hogy hol tudnék motorra szivargyújtót venni ami vízálló? köszönöm
Hello! Érdeklődnék mit tudtok a VOR motorokról (szerelhetőség,alkatrész ellátás,megbízhatóság)? Én konkrétan egy VOR sm 530-at szeretnék vásárolni! Segítségeteket előre is köszönöm!
Amikor egyezséget ajánlottam nekik telefonon,beleröhögött az ügyintézőjük a telefonba!
Sajnos fogalmad nincs arról hogy magamat védve ez már nekem mennyi pénzembe van ! Ilyen precedens értékű pert még nem csinál soha végig senki,pedi nyerés esetén Te is olcsóbban tudnál még használt autót is venni,mert egy tisztességes járműnyilvántartási rendszerben a használt is OLCSÓBB LENNE!
Úgy láttam a Személyi lapodból,hogy Te már akkor motoron ültél amikor én még hátulgombolósban rohangáltam! Badacsony és környéke sok motorosnak ad otthont olykor-olykor! Bízom benne hogy a Tiszteletteljes korodból adódóan egy-két klubbvezetőt ismerhetsz,ezért a következő kérdésem lenne:
-Van e valami ötleted arra hogy hogy lehetne azt megoldani hogy tudassuk a többi motorossal hogy hol ne vegyenek motort,valamint aki ugyanennél a cégnél vett és vélhetőleg japán motort,akkor nagy esélyel ügyanűgy járt mint én!
Én személyszerint a következő újságíróktól próbáltam segítséget kérni:
-Králik Emese-Délvilág,Mező János-A MOTOR REVÜ fsz-je,
Zách Dániel Totalcar-Totalbike, Amrein László-Mosdós-itt most az újság neve nem ut az eszembe! Mentségükre legyen mondva hogy akkor a szaki vélelmezés még nem volt meg! Ez megérkezett ápr.22.-én és volt egy tárgyalás május 2.-án Bp.-en! A vélelmezés 426.e Ft. árcsökkentést állapított meg! (Itt már az előzőekben leírtam hogy miért!) Most is tárgyalok valakivel telefonon,de megmondtam neki hogy most már csk akkor adok ki bármit is ha személyesen találkozunk! Ha van kapcsolatod klubbokkal akkor segits,mert ez a cég-kft. nagyon ..........! Addig is Széles Utat Badacsonyban is és mindenhol mindenkinek! Bármilyen segítséget elfogadok,hiszen ez más hasonló bajbajutottnak segítség lenne,hiszen véleményem szerint nemcsak engem basztak át!
az sajnos csak arra terjed ki hogy eredeti alkatrészekből van-e összerakva,vagy át van-e építve! Jellemzően a vázkarakterszámok jelentését nem is figyelik,mint ahogy a műszakin sem!Voltak szívesek ezt is leírni! Tőlük aztán ez egy jó konyak is lehet és utána böá! Leszarják csak a pénzt fizesd be!
Sajnos több japán motort is árulnak!