? úgy látom nem értettük egymást! Tök normálisan kérdeztem és érthetően! Az lett volna a lényeg h szolnak e érte ha fejidom oldalidomok nincsenek rajta és irtam h kapna kis fejidomot stb! Mondjuk ugy nézne ki mint egy Hornet 900! Csupán azért mertem megkérdezni mert van egy ilyen motorom a másik mellett ami sérűlt és gondolkodtam h igy csinálom meg, és mivel rengeteg olyat lát az ember hogy renszámos sport motort összetörnek és nem csináltatják meg és nyitottan használjá! És h pl ők h vizsgáztatják! De akkor rossz fórumba írtam ,mert ez a jótanácsok ,segítség fóruma ha jol nézem! Egyébként 27 éves vagyok! h válaszoljak kédésedre!
műszakin nem szoktak köcsögösködni
saját tapasztalataim szerint az esetek jelentős többségében inkább elnézőek mint "köcsögök"
szerintem 10 autóból 4-5 teljesen alkalmatlan és ennek jó ha negyede nem megy át elsőre
motorokon meg nemigen tudnak mit tenni, nem sok hibalehetőség van, ellenben ha nagyon átfaragod tuti nem fog átmenni
sziasztok, segítsetek. ha egy 900 rr t att alakitok nakedra, idomokat leveszem mindent, egyenes kormány t rakok rá kis fejidomot ami E betüs ,műszakinak köcsögösködnek érte? tapasztalat? köszi
Szia!
Írt, hogy írjak a motorom állapotáról, írtam neki, utána meg küldött egy regényt, hogy ő amerikai katona és, hogy milyen becsületes, és, így meg úgy utal pénzt... onnantól kezdve leszartam, látszott rajta, hogy átverés
Szia
Bár régi a bejegyzésed, de szinte teljesen ugyanezt a szöveges választ kaptuk egy most eladó motorra. Milyen motor volt?
Honnan? Mit mondott konkrétan?
köszi
Sziasztok,lenne pár kérdésem....beleszerettem egy használt 2002 es speed triple be még persze csak elméleti szintenFentartása,alkatrészek beszerzése mennyire fájdalmas anyagilag?Nem kergetnék álmokat ha amugysem birja majd a zsebem ....Köszönöm elöre is ha válaszoltok.Széles utat
Van egy 125 ös motorom, kétszemélyes, átszeretném építeni, hogy ne 86 os hanem vmi 201x es megjelenése legyen. A kérdés a következő lenne, egy új farok idomot raknék rá amihez lehet h a vázat átkell alakítani illetve egy személyes lenne onnantól. Hogy lehet megoldani , hogy ne legyen ebből probléma műszakin vagy eredetiség vizsgálatnál?
Hali! A segítségeteket kérném! Van egy HONDA XL 125-ös motorom papírok nélkül csak adásvételim van és szeretném lepapíroztatni! Mit kell nekem azért tennem hogy rendszámot kapjon? Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! Érdeklődnék tőletek hogy Suzuki rm 125 1999es crossmotorba milyen gyertya való NGK-ból milyet vegyek? Jelenleg b9es van benne! Köszönöm a válaszokat
tekerd vissza, a magyar nép hülye, annak max 20ezerel kell egy tizenpár éves gép
nekem se vitték el a robeszt 17ezerel, visszatekertem felére egyből vitték
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok,szívem szerint 600 köbcentis motort szeretnék(GSXR,CBR,R6),de sokan mondják,hogy vegyek 1000-set,mert a 600-sok nagyon kivannak hajtva!
Van ennek igazság alapja?
Kivársz. Ennél jelentősen több kilométert futott motort is el lehet adni árában, csak türelemmel kell lenni. Egyszer lesz olyan vevő aki értékeli az őszinteséget.
Sziasztok! Tanácsotokat kérném!
Van nekem egy 600-as túrasport gépem!
2002-es teljesen egyben van nem csörög nem zörög, esztétikailag is megkímélt darab! Viszont 92-ezer km-van benne és így sajna a kutyának sem kell, tekergetni az órát véletlenül sem akarom!
Sztedtek mit tehetnék?
Biztosítós brókerek segítsetek! Tavalyi év 10.04 én vettem a motorom.Ezen a napon netrisken keresztül kötettet egy biztosítás a wabard biztosítóval.Akiktöl 2 hónap után sem jött csekk se semmi...felhívtam őket aztmondták a netrisk késön küldte el a kérelmet nekik de látják és ez már esedékes lenne.Adtak mailbe egy számlaszámot hogy utaljam a negyedéves díjat.Utaltam is hivatkozásba beirtam a rendszámot ahogy mondták és a bizonylatot beszkenneltem és mailba küldtema biztosítónak.Eltelt egy újabb hónap jött egy levél egy 13ezres csekkel hogy az első és a második negyedévet fizessem be.Felhívtam őket és azt mondták h nem találják az utalásomat...azt mondta az ügyintéző majd visszahív még aznap.Persze azóta sem hívott... Mi ilyenkor a következő lépés? Felbonthatom a szerződésem? És "visszamenőleg" köthetek biztosítást másik biztosítóval?
Csak menj bátran kipróbálni szerintem ebből nem lesz semmi baj... Ha már SV650-vel mentél egy 600-as szupersport nem lesz gond. 10e fellett ébred az állat ... csak erre vigyázz.
Ha most nem lenne tél akkor is odaadnám az enyémet (ZX6R 1998) de úgyis úgyis csak ha leteszed a 600e az asztalra és ha nem jön vissza egyben akkor "megvetted" :D
sziasztok,segítséget szeretnék kérni !
motorvásárlás előtt állok de, sajnos még nem mentem super sport motorral. ami már volt : Yamaha DT50, Aprilia rs 125, 2005,Suzuki SV650 2006,Cagiva raptor 650 2008.
a kérésem a következő lenne ha esetleg valaki tudna nekem szolgálni ilyesmivel . ha valaki felajánlaná a motorját hogy esetleg próbálja ki bármilyen kategória érdekel de nagyon gsxr 600-at nézegettem 2004-feletti évjárat. bárhova lemennék autóval, természetesen üzemanyagot kifizetem, nem baromkodni szeretném elvinni vagy ilyesmi (jogosítvány megvan már jó pár éve A korlátlan)
csak sajnos így nem nagyon mennék el motort venni hogy még nem próbáltam ki egy "gyorsaságit" sem
várom a segítségeteket . Üdv
Veled ellentétben. Gondoltam ha van olyan doboz ami valakinek bevált elmondja a típust. Vásárlás után használat közben derül ki, hogy jó, vagy nem, de akkor már cseszhetem.
saját tapasztalataim szerint az esetek jelentős többségében inkább elnézőek mint "köcsögök"
szerintem 10 autóból 4-5 teljesen alkalmatlan és ennek jó ha negyede nem megy át elsőre
motorokon meg nemigen tudnak mit tenni, nem sok hibalehetőség van, ellenben ha nagyon átfaragod tuti nem fog átmenni
Ne haragudj, de hány éves vagy?
Írt, hogy írjak a motorom állapotáról, írtam neki, utána meg küldött egy regényt, hogy ő amerikai katona és, hogy milyen becsületes, és, így meg úgy utal pénzt... onnantól kezdve leszartam, látszott rajta, hogy átverés
Nekem is írt ez a tag. Szrobi te foglalkoztál vele a helyesírását leszámítva?
Ma vettem egy külföldi papiros CBR 2000-res 600-as! nem tudjátok véletlen mennyi lehet a műszaki?
Bár régi a bejegyzésed, de szinte teljesen ugyanezt a szöveges választ kaptuk egy most eladó motorra. Milyen motor volt?
Honnan? Mit mondott konkrétan?
köszi
Van egy 125 ös motorom, kétszemélyes, átszeretném építeni, hogy ne 86 os hanem vmi 201x es megjelenése legyen. A kérdés a következő lenne, egy új farok idomot raknék rá amihez lehet h a vázat átkell alakítani illetve egy személyes lenne onnantól. Hogy lehet megoldani , hogy ne legyen ebből probléma műszakin vagy eredetiség vizsgálatnál?
nekem se vitték el a robeszt 17ezerel, visszatekertem felére egyből vitték
Motor vásárlás előtt állok,szívem szerint 600 köbcentis motort szeretnék(GSXR,CBR,R6),de sokan mondják,hogy vegyek 1000-set,mert a 600-sok nagyon kivannak hajtva!
Van ennek igazság alapja?
Van nekem egy 600-as túrasport gépem!
2002-es teljesen egyben van nem csörög nem zörög, esztétikailag is megkímélt darab! Viszont 92-ezer km-van benne és így sajna a kutyának sem kell, tekergetni az órát véletlenül sem akarom!
Sztedtek mit tehetnék?
Nekem a louis-os Kappa(szetem az gyártja a motowell-nek is) dobozom volt. Semmi bajom nem volt vele.
Amúgy a Givi dobozok tuti jók.
Ha most nem lenne tél akkor is odaadnám az enyémet (ZX6R 1998) de úgyis úgyis csak ha leteszed a 600e az asztalra és ha nem jön vissza egyben akkor "megvetted" :D
Szóval nincs különbség.
motorvásárlás előtt állok de, sajnos még nem mentem super sport motorral. ami már volt : Yamaha DT50, Aprilia rs 125, 2005,Suzuki SV650 2006,Cagiva raptor 650 2008.
a kérésem a következő lenne ha esetleg valaki tudna nekem szolgálni ilyesmivel . ha valaki felajánlaná a motorját hogy esetleg próbálja ki bármilyen kategória érdekel de nagyon gsxr 600-at nézegettem 2004-feletti évjárat. bárhova lemennék autóval, természetesen üzemanyagot kifizetem, nem baromkodni szeretném elvinni vagy ilyesmi (jogosítvány megvan már jó pár éve A korlátlan)
csak sajnos így nem nagyon mennék el motort venni hogy még nem próbáltam ki egy "gyorsaságit" sem
várom a segítségeteket . Üdv