Köszi a segítséget te vadparaszt húzd magadba a ... -.-" Neked már van egy nagy szarod azt hiszed kemény vagy! :) És ilyenekkel van tele a világ "motoros" ha ha ha ha.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy vennék egy nagy motort hitelátvállalással és hogy működik ez? Csak a fizetendő csekket hozzám irányítja vagy a bankba be kell mennem és engedélyeztetni kell, hogy átvállaljam? Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv! Valaki segítenem nekem abban, hogy a motorom nem éri el a végsebességét valamint ha az alapjáratot próbálom feljebb tekerni mert így nagyon alacsony és lefullad, akkor felpörög nagyon gázadásra pedig még jobban és sok idő kell hogy visszaálljon alapjáratra! Mi lehet a gond? Valami tipp?
SZASZTOK
eldöntöttem h 125 cross-t veszek
de most van a nagy dilemmám milyet vegyek 4 esélyes van ezek pedig : yamaha yz , kawasaki kx , honda cr , vagy suzuki rm
hallottam olyat h az yz és a kx gyárilag váltóhibás stb és megszeretném tudni h menyikkkel járnék a legjobban
akinek van vagy volt ilyen motorokkal tapasztalata az segítsem nekem
minden érdekel pl . fogyasztás ,alkatrész , kopás , teljesítmény szal minden ami csak lehet
Nem hiszem, hogy lementek volna, mindenhol ennyiért hirdették... Csupán rájött a sulivezető srác (mellesleg az oktató és tréninget is ő tartja) hogy ha nem húz le minden embert,hanem arra törekszik,hogy mindenki a lehető leghamarabb, a legegyszerűbben megszerezze azt, amire pénzt adott ki, anélkül,hogy menet közben derülnének még ki plusz költségek,akkor lesz egy csomó elégedett ember, mint pl. én, és hosszabb távon jobban megéri,mint lehúzni 10-20 embert, akik az iskola rossz hírét viszik.. Egyébként elfelejtettem leírni, hogy a KRESZ-t még "Ak"-t csináltam, mert azt hittem,hogy idén nem fogom tudni befejezni időben,és akkor ugrik a lóvém is (ugye idén mindenképp be kellett fejeznem,mert jövőre 24 a korhatár... ), és amikor mentem első rutinra, ott mondta az oktató, hogy ha 20e-el többet ki tudok fizetni, akkor írjunk egy kérvényt, hogy a KRESZ vizsgámat "Ak"-ról módosítsák "A"-ra. 1 hét alatt engedélyezték a módosítást, ugye ez az egy hét is benne volt a jogsiszerzés másfél hónapjában. Tényleg nem reklámnak szántam, de tök jó érzés, hogy nem akartak folyamatosan pótórát vetetni velem, nem jött elő az, hogy bocs, még 5-10-15-t fizess be ilyen-olyan címen..
Én is náluk csináltam 1,5 éve minden ok volt az oktatással. nekem cakk pakk 130volt de ebbe orvosi meg minden eü stb stb. 1 alkalom tanpálya után már mentem is vizsgára
Sziasztok!
Nem szeretnék senkit ingyen reklámozni, csak a Bp-i motoros,jogsis témáról írnám le a tapasztalataimat...Most végeztem a "A" jogsimmal Bp-n.. Aug. 14-n iratkoztam be KRESZ-re, szept. 10-n vizsgáztam is belőle. A tanfolyamra (mivel volt B-s jogsim) nem volt kötelező bejárni,ellenben kaptam cd-t,amivel otthon lehetett készülni. Hetente egy alkalmat tudtam csak vezetni ( előtte csak b-s és m-s jogsim volt,tehát nem kategóriaváltással csináltam),a városi vizsgám tegnap, okt. 24-n lett meg. Igen,gyakorlatilag másfél hónap alatt csináltam meg a "A"-t, ha jól tudom,pár autóssuli még a b125-t sem tolja le ennyi idő alatt... Nem volt plusz óra,korrektül foglalkoztak velem, és kaptam egy 20e ft. értékű vezetéstechnikai tréninges kupont. Összesen 90e ft-ba került. Ha valaki átbaszás nélküli szeretne jogsit csinálni... : http://www.sosjogsi.hu/
Üdv mindenkinek !
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok illetve tanácsokat ötleteket és tapasztalatokat szeretnék meghallgatni, elolvasni hogy kezdő AK-s (25 KW-os ) jogosítványhoz milyen motort ajánlotok , javasoltok ?
Leginkább a naked és a super moto kategóriák vonzanak a legjobban de minden gépről lehet vegyes dolgokat hallani így nem tudok dönteni hogy mit is kellene venni !
A maximális ár amit rá szánok 600-700 ezer és nem akarok túl idős gépet sem .
Illetve a Kawasaki er5-ről és a Suzuki gse 500-ról mik a vélemények ? Melyik a jobb mivel miért és mennyivel ? Illetve ezekből a típusokból van jó pár ami 25Kw-os forgalmival van ellátva . Ez mennyire szabályos és lehet e így használni ?
Valamit Magyarországon nem túl ismert 2 motor a Honda Hornet 250 és a Hyosung GT250N ezekről esetleg valami tapasztalat vélemény ?
Minden apró információval sokat tudnátok segíteni
Köszönöm a válaszokat előre
Üdv.: Dani
Valószínűleg valamelyik csapágy ment szét a motorban (főtengelycsapágyak, hajtókar alsó vagy felső csapágy), ekkor megnő a dugattyú útja és beleverhet a hengerfejbe. Ez csak tipp, messziről nem tudom megmondani.
SZASZTOK
de most van a nagy dilemmám milyet vegyek 4 esélyes van ezek pedig : yamaha yz , kawasaki kx , honda cr , vagy suzuki rm
minden érdekel pl . fogyasztás ,alkatrész , kopás , teljesítmény szal minden ami csak lehet
Vedd le az ülést emeld meg a hátulját és nézd meg mi kopoghat gázadáskor. Vagy vidd el szervizbe 5 perc alatt megmondják mi a baja!
Lehet kiakar szabadulnia fenevad a motorból és nem sokáig bírja már
Sziasztok azzal fordulnák hozzátok hogy már 19.000km van a robogómba eddig semmi baja nemvolt tegnap hazajöttem vele úgymond az "Utolsó" motorozásról és azt veszem észre hogy ha gázt adok neki mintha az ülés alatt valami kurvára kopogna szó szerint üt !
ha hosszab távot pl 40km.t megyek vele akkor már nem úgy gyorsul mint pár nappal ezelőtt szó szerint idő kell mig 20 rol felmegy 60 ra. mi lehet a gond?:S
Üdv! Abban kérném a segítségeteket, hogy beindul a motorom jár alapjáraton szívató nélkül de a gázra egyáltalán nem reagál! A karbi ki lett tisztítva de semmi. Valamit ötlet, hogy mi lehet a probléma?
cbr600F4 nél kinek milyen víz hőfok szokott lenni,nekem tegnap jó időben 80 és 99 fok között volt.
Lenne egy kérdésem,a 2001-es honda cbr600F4 FS em van és a tükröt mikor be akarom hajtani ha nagyon meg van húzva az imbusz csavar nem lehet behajtani ha viszont picit lazítok az imbuszon akkor viszont lötyögős lesz mi lehet a baja?És a jobb oldali tükröt ahol a csukló pontban lehet állítani hogy hátra lássak a rezgésre elállítódik annak lehet valamit csinálni?
hitelátvállalás többnyire szopós akció lesz
amúgy be kell menned a bankba megvizsgálnak képes vagy-e fizetni és egy jelentősebb összegért "átírják" hogy te legyél az adós
Ajtó levesz befúj ( nem az ajtót vár 5 percet visszarak és csak úgy suhan hangtalanul
hallottam olyat h az yz és a kx gyárilag váltóhibás stb és megszeretném tudni h menyikkkel járnék a legjobban
Én még 130-ért csináltam,így lementek az árak?
Nem szeretnék senkit ingyen reklámozni, csak a Bp-i motoros,jogsis témáról írnám le a tapasztalataimat...Most végeztem a "A" jogsimmal Bp-n.. Aug. 14-n iratkoztam be KRESZ-re, szept. 10-n vizsgáztam is belőle. A tanfolyamra (mivel volt B-s jogsim) nem volt kötelező bejárni,ellenben kaptam cd-t,amivel otthon lehetett készülni. Hetente egy alkalmat tudtam csak vezetni ( előtte csak b-s és m-s jogsim volt,tehát nem kategóriaváltással csináltam),a városi vizsgám tegnap, okt. 24-n lett meg. Igen,gyakorlatilag másfél hónap alatt csináltam meg a "A"-t, ha jól tudom,pár autóssuli még a b125-t sem tolja le ennyi idő alatt... Nem volt plusz óra,korrektül foglalkoztak velem, és kaptam egy 20e ft. értékű vezetéstechnikai tréninges kupont. Összesen 90e ft-ba került. Ha valaki átbaszás nélküli szeretne jogsit csinálni... : http://www.sosjogsi.hu/
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok illetve tanácsokat ötleteket és tapasztalatokat szeretnék meghallgatni, elolvasni hogy kezdő AK-s (25 KW-os ) jogosítványhoz milyen motort ajánlotok , javasoltok ?
Leginkább a naked és a super moto kategóriák vonzanak a legjobban de minden gépről lehet vegyes dolgokat hallani így nem tudok dönteni hogy mit is kellene venni !
A maximális ár amit rá szánok 600-700 ezer és nem akarok túl idős gépet sem .
Illetve a Kawasaki er5-ről és a Suzuki gse 500-ról mik a vélemények ? Melyik a jobb mivel miért és mennyivel ? Illetve ezekből a típusokból van jó pár ami 25Kw-os forgalmival van ellátva . Ez mennyire szabályos és lehet e így használni ?
Valamit Magyarországon nem túl ismert 2 motor a Honda Hornet 250 és a Hyosung GT250N ezekről esetleg valami tapasztalat vélemény ?
Minden apró információval sokat tudnátok segíteni
Köszönöm a válaszokat előre
Üdv.: Dani
új főtengely , dugó gyürü variátor görgő kontraszt rugó és megvan oldva a probléma. : )
Lehet kiakar szabadulnia fenevad a motorból és nem sokáig bírja már
ha hosszab távot pl 40km.t megyek vele akkor már nem úgy gyorsul mint pár nappal ezelőtt szó szerint idő kell mig 20 rol felmegy 60 ra. mi lehet a gond?:S
Lenne egy kérdésem,a 2001-es honda cbr600F4 FS em van és a tükröt mikor be akarom hajtani ha nagyon meg van húzva az imbusz csavar nem lehet behajtani ha viszont picit lazítok az imbuszon akkor viszont lötyögős lesz mi lehet a baja?És a jobb oldali tükröt ahol a csukló pontban lehet állítani hogy hátra lássak a rezgésre elállítódik annak lehet valamit csinálni?