Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Snirgli?festék?RAKTAPASZ?Kend be sárral?Ti mibe motoroztok gumicsizmaban bakker?
Nem tűnik el csak nem latszik!
smirgli, festék, ragtapasz
Kend be sárral és máris eltűnik az alu folt
CASTROL POWER 1 RACING 2T ez keverőolajnak tökéletes mivel full szintetikus hajtóműből nem tudok de castrolból az is van.
sziasztok! Tudja valaki hogy lehet a fehér m.csizmáról eltávolítani az alumínium foltot?
Sziasztok!
Milyen olajat tudnátok ajánlani a motoromba? Van egy 2T Husqvarna WR 250-em. Hajtóműolajra lenne szükségem illetve keverőolajra. Milyen márkát illetve pontos nevet ajánlanátok?
Köszi előre is!
Sziasztok!

Ma hülye voltam és egy pillanatra oldalra néztem mikor előttem a kocsi sor megállt és a 120 kilós motorommal fékeztem ugyan, de már nem tudtam elkerülni az ütközést. Habár nagyon lassan csúsztam bele max 5-10 km/h és a motor el sem dőlt tehát le se estem róla illetve a kocsi sem sérült mégis milyen rejtett károk jöhetnek elő a motoromnál ilyenkor? Megnéztem nagyjából és hazajöttem vele egy 5 km-t nem látok és érzek rajta károkat de mégis a segítségeteket kérnem. Válaszotokat előre is köszi. Remélem jó forómba írtam :)
Cseréld ki nyugodtan! Azért halogén, mert kisebb a "hővesztesége", ezért lehet az izzóhoz közelebb a búra. (a "körte" üvege)
1000%
Hello!

Valaki tud valami jó bukógombát ajánlani ami árban is elfogadható?
motor: honda cbr 600 rr 2005ös
1 ,ezt találtam csak nem tudom hogy ez mennyire jó..
Előre is köszönöm a segítséget.
Hello!

Van egy Polisport fejidomon, amiben egy 12V 35/35W-os izzó található, de ennek a teljesítménye eléggé gyenge, ezért szeretném kicserélni egy 12V 60/55W H4 Halogén izzóra.

Mennyi az esélye hogy megolvad a fejidom a hőjétől?
Nyúlott, szar lánccal ne motorozz!

Ha elszakad a lánc cudar munkát végezhet a motorodon, ráadásul veszélyezteted a sajátod és mások testi épségét!

Azonnal cseréld le a láncot és a két fogaskereket teljesen újra!
http://www.szallerbeckmotor.hu...

Ilyenekre cseréltem a ruhámban, mert az eredetiek nekem is szétszakadtak és nem az eséstől. Már lassan 4 éve nincs velük gond. Nem olcsó de jó.
Hali!
Ujra segítségeteket kérném. Napok óta keresek endurokrossz oktató videókat de sehol sem találom. Egyszer láttam youtubon fent egyet ami tényleg fain volt de azt sem találom. Kérem aki udna segíteni az küldjön linket akár az elérhetőségemre(e-mailre).
Köszönöm!
Üdv,nektek kellene egy kis segítség.
Van egy Arlen Ness 647 Roadtrip kabátom és észrevettem hogy a jobb oldali könyökprotektor szét van szakadva,hol tudok ilyen protektort venni,mert sehol nem találok.
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Miért kéne elbaszni azt ami jó
Össze kéne szokni a motorral. Pakojad bele a KM-eket. Egy idő után rá fox jönni, h nincs basj a motorral, csupán Te nem voltál elég felkészült.
Ha visszaveszel a teljesitményből és azzal a motorral szox össze, egy hónapon belül vissza akarsz majd mindent állitani erre a mostani állapotra.
üdv Henti
Szevasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet lebutítani egy 250-es 2T endurót a végletekig, úgy hogy maradandó károsodása ne legyen? Tegnap vettem egy Husqvarna WR 250-est, de bitang erős. Valaki segítsen!
Köszönöm!
Sziasztok,
Rávettem magam, hogy vegyek a Suzuki c800-asomra egy plexit. Gyári Intruder plexi, gondoltam itt hiba nem lehet. Sajnos az a tapasztalatom, hogy 70 felett olyan vibrációt küld a sisakomra, hogy majd szétesik a fejem. Kicsit állítható a dőlésszög, de az sem segített. Tud valaki valamilyen megoldást?
csá! én 2009-ben vizsgáztam le 125cc-re! 2011-ben levizsgáztam korlátlanra! személyszállítás hogy működik most milyen szabály van rá? 2 évnek el kell telnie hogy vihessek utast de most a 125-re hogy leraktam 2 évre már vihetek mert mondtak nekem ilyet is hogy már vihetek nagymotoron is nem csak 125ön de mondtak olyat is hogy csak 2013 ban amikor letelik a 2 év miután a korlátlanra megszereztem a jogsit !
ja és igyekezz avval a jogsival jövő évtől csak 24éves kortól kapod meg a korlátlant
az xr4 nagyságrendekkel jobb (minden része) mint a dr350
de ha több az aszfalt, és nem olyan nagyon ütős a terep
akkor egy ilyenen is el lehet gondolkozni
ezt a gépet ismerem, teljesen jó műszakilag, alacsonyabbaknak is teljesen megfelelő
Sziasztok!

A fejembe vettem, hogy megcsinálom végre a nagymotor jogsit, szeptemberben el is kezdem. Namármost, tudtommal ősszel lejjebb mennek a motorárak, ezért vennék egyet mindenképp. Enduróban gondolkodom, mert terepen is és közúton is közlekednék vele. Suzuki DR 350 meg Honda xr 400 és ehhez hasonlókra gondoltam.

Kérnék pár tippet/jótanácsot, hogy milyen/melyik motort vegyek, mert ez a kettő csak iránymutatás. Köszi előre is!
Sziasztok!
Berögzült az agyamba, hogy szeretnék egy stuntrobogót. Ebben kérnék tőletek segítséget.
Szeretnék venni egy robogót és átalakítanám stunt-motorozásra. Melyik típus alkalmas erre? Én a yamaha jog-ra gondoltam. Az átalakításnak van valami "szabályzata"? A kilépők és a bukógombák beszerelésére gondolok. A merevítéseket és a fékkarokat hogy érdemes megoldani? A motort és a fékeket mennyire kell megváltoztatni?
Ha valaki csinált már hasonlót, legyen szíves és írjon tapasztalatokat! Előre is köszönöm!
Széles utat!