Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Budapesten hol lehet összekötő csövet gyártatni a dob és a leömlő vége közé? Kb. egy 25 centis darab kéne, valamennyire meghajlítva.
Előre is köszi!
Udv,
Nemregiben koltoztem haza az USA-bol es magammal hoztam a gepemet. Ez egy 2003-as XVS1100-as es szeretnem uzembe helyezni. Nem vart akadalyok miatt es ellentetben azzal, amit korabban hittem, ez nem egyszeru. Kerem, hogy aki foglalkozik USA-bol hozott motor uzembehelyezesevel vagy tud valakit, aki foglalkozik ilyennel, kerem jelezze! Koszonom.
Zsolt
Nekem pont így volt jó tavaly január 11-én vettem motort.Most jött ki az első csekk a vasra!
Hát én nem gondoltam, hogy ilyen hamar megválok a kicsi nsr-től, de sajna nem igazán használtam!
én is tavaly vettem először olyat.. csak már előtte is érdeklődtem, hogy ne érjen váratlanul.. mondjuk most örülök hogy a kis Aprilia után kellett fizessek, nem a KTM szív le még jobban anyagilag
Nem mindenkinek van olyan régóta rendszámos gépe!
Hát ez szívás. Mégiscsak 24 ezer. :-( Köszi a segítséget.
akkor sem jó, csak úgy ha át is írja az ember még dec 31-én
szerencsére csak 5 pénzel szívtam be, annyi még belefért úgy is szar volt a gép
Le kellett volna jelentened az ocsmányirodában még szilveszter napján
igen ez így van.. de nem újdonság, 2 éve is így volt
ez így nem teljesen igaz
én dec31-én adtam el és a vevő jan 3-án íratta át és én fizettem
sőt ha mondjuk novemberben adom el és csak márciusban íratják át (vagy át sem íratják) akkor is én fizetem a következő évi díjat
ez nem túl régóta van így, de már múlt évben beszívtam
Üdv!
Én is februárba adtam el a mocit és nekem is küldték a teljesítmény adót!
Bementem a sóhivatalba és mondták, hogy akinek a nevén van Jan. 1-el az tejel!
Az fizet akinek január 1-én anevén van a motor !
Szevasz.
Még mondig így működik. Eladási árba lehet beépíteniO10]

Kérdés: sportmotorra utólag beépített hátsó sárvédőnek milyen távolságra kell lenni a gumitól, hogy ne érjen hozzá nagyobb tempónál sem? (190-es guma)
Sziasztok! Február elején eladtam a motorom. Most küldött a hivatal értesítést hogy teljesítmény adó 25 ezer. Ez még mindig így van, hogy aki év elején birtokolja az fizet? Nem lehet időarányosan megosztani valahogy?
Szerintem menj ki az M0-ra, hogy hiteles legyen a sebesség adat
vagy csak a próa idejére leragasszuk a rendszámot
2/a.
az elég rövid, ha már így dumcsizunk
Nemelég a célegyenes?
mondtam olyat, hogy gyorsan kanyarodni?
Hungaroring?
budapest környékén hol van olyan rész, ahol nem gyakran mérnek, és lehet menni nagyobb tempót?
nem néztem meg, mert úgy gondolta ma, hogy mégiscsak elindul..

na mondom, hazajövök ráindítózok hátha, aztán szétszedem.
indítom,indítom aztán egyszer csak beröffent végre.
szivató nélkül le is állt.
utána már csak úgy indult el, hogy indítózás közben meghúztam a gázt, különben lefulladt vagy el sem indult.
járattam egy negyed órát, most már indul.
megnézem holnap is, aztán lehet nyomok egy kőrt, az idény nyitót.