Sziasztok!
Budapesten hol lehet összekötő csövet gyártatni a dob és a leömlő vége közé? Kb. egy 25 centis darab kéne, valamennyire meghajlítva.
Előre is köszi!
Udv,
Nemregiben koltoztem haza az USA-bol es magammal hoztam a gepemet. Ez egy 2003-as XVS1100-as es szeretnem uzembe helyezni. Nem vart akadalyok miatt es ellentetben azzal, amit korabban hittem, ez nem egyszeru. Kerem, hogy aki foglalkozik USA-bol hozott motor uzembehelyezesevel vagy tud valakit, aki foglalkozik ilyennel, kerem jelezze! Koszonom.
Zsolt
én is tavaly vettem először olyat.. csak már előtte is érdeklődtem, hogy ne érjen váratlanul.. mondjuk most örülök hogy a kis Aprilia után kellett fizessek, nem a KTM szív le még jobban anyagilag
ez így nem teljesen igaz
én dec31-én adtam el és a vevő jan 3-án íratta át és én fizettem
sőt ha mondjuk novemberben adom el és csak márciusban íratják át (vagy át sem íratják) akkor is én fizetem a következő évi díjat
ez nem túl régóta van így, de már múlt évben beszívtam
Üdv!
Én is februárba adtam el a mocit és nekem is küldték a teljesítmény adót!
Bementem a sóhivatalba és mondták, hogy akinek a nevén van Jan. 1-el az tejel!
Sziasztok! Február elején eladtam a motorom. Most küldött a hivatal értesítést hogy teljesítmény adó 25 ezer. Ez még mindig így van, hogy aki év elején birtokolja az fizet? Nem lehet időarányosan megosztani valahogy?
nem néztem meg, mert úgy gondolta ma, hogy mégiscsak elindul..
na mondom, hazajövök ráindítózok hátha, aztán szétszedem.
indítom,indítom aztán egyszer csak beröffent végre.
szivató nélkül le is állt.
utána már csak úgy indult el, hogy indítózás közben meghúztam a gázt, különben lefulladt vagy el sem indult.
járattam egy negyed órát, most már indul.
megnézem holnap is, aztán lehet nyomok egy kőrt, az idény nyitót.
Budapesten hol lehet összekötő csövet gyártatni a dob és a leömlő vége közé? Kb. egy 25 centis darab kéne, valamennyire meghajlítva.
Előre is köszi!