Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen
hali mi fordítva csináltunk ablak nélkülibe raktunk ablakost mert mást nem tudtunk beszerezni egy picit jobban ment tőle gondolom nálad kicsit gyengébb lesz de menni fog
helló. szeretnék segítséget kérni valakitől!: ha egy membrános hengerbe sima ablak nélküli dugattyút teszek, az elindul és menni fog vele? előre is köszi a segítséget!
Vagy te veszel fel gépjármű vagy motor hitelt nem tudom hogy nevezik van külön talán ilyen is, mint pl a személyi kölcsön jelzálog hitel stb stb.
De ha márkakereskedésbe veszed vagy kereskedőtől akkor valszínű tud hitelben segíteni és ott elmondanak mindent ami azzal kapcsolatos.

Nyilván kell jövedelemigazolás vagy munkáltatói igazolás visszamenőlegesen, hogy van-e folyamatos munkaviszonyod. Személyes adatok, BAR listás vagy-e? stb stb.
De ezt vagy a bankoknál tudakold meg vagy a kereskedőnél aki tud hitelben segíteni.
Remélem nem mondtam nagy hülyeséget. Mindenképpen ott tudakold meg ahol vagy akinél hitelezni fogsz
hali a lányom mocija olyat csinál negyed gáztól jobban nem akar kipörögni mintha leszabályozna,kipuf kitakarítva,karbi beállítva nem kap sokat,gyertya kicserélve újra,én a tirisztora gondolok ez ilyen egybe öntött biszbasz a lendkeréknél, ja és pöcre indul az alapjárat is jó,magasabb fordulaton áthuzhat valahol?vagy zárlatos ?és azért ?ez egy roxon p one gyerek krossz moci ha tudnátok valamit megköszöném
sziasztok 1 kérdésem lenne ktm exc250 es 1997 motora rá lehet e teni 1 2009 es hengert
Sziasztok
Nem tudom jó helyre írok e de olyan kérdésem lenne hogy vett e valaki hitelátvállalásal motort vagy ért e valaki a témához? Milyen papirok kellenek hozzá? Venni szeretnék motort és lehet szóba jön ez megoldás is. Köszönöm a válaszokat
Köszönöm a segítséget mindenkinek és az őszinte válaszokat :P de mint kiderül a szervizben szép szóval tolták el a dolgott mert rossz olajat öntöttek bele és nem volt kenés a lamelláknál .. de szerencsére kijavították és bevalották a dolgot :D :D
A gond ott van, hogy ilyen motort vettél kiskomám
Nóném műanyag halmaz Nem akarlak megsérteni ne értsd félre de én még ilyen motorról nem is hallottam.
Ha rám hallgatsz veszel vmi közismertebb gépet ezt meg eladod vmi másik palimadárnak

Max az oldaltámaszod van lent azért tilt le egy kattanás után
Nos mívesmotor nem vállt be a tanácsod, menéztem az oldaltámaszom és csak 1 csavarból és 1 rúgúból áll semmi nem vezet a motorhoz ... de azért lepucoltam alaposan és még minidg megugrik kuplunggal és bedöglik :( :(
Üdv minden motorosnak. Segítséget szeretnék kérni, úgy látom itt vannak motorhoz értő emberek. Mitől van az ( Honda X8RS ) robogóról van szó, hogy egy hét állás után alig tudom elindítani. Abszolút gyári állapotú a motor ( 8 ezer km-el ) Megjegyzem több hasonló robogóm is volt ( Yamaha Neos, Piaggio Liberty, stb.) Mindegyikkel ugyanez a probléma volt. Téli leállítás után elindítani kínszenvedés. Van valakinek hasonló problémája? Hogy tudnám ezt megoldani? Köszönöm a válaszokat.
Szia! Egy apró hülyeség, de hátha pont ez segít: amikor egyesbe tennéd, akkor nincsen kint az oldalsztenderd? Mert a motorokon gyakran van egy blokkoló, ami leállítja a motort, ha valaki elindulna kitámasztott oldaltámasszal!
valaki?
kérlek válaszokat ide : kridom@soma.sk kössz
Segítség motorosok ! :D :D Motorom kínai 50-es 4T .. több néven is fut .. Kinroad,Jiangtsu,Xitian .. nos úgy kezdődött hogy eltört az első lánkerék .. de sikerült beszereznem ugyanolyat és fel is tettem .. minden tip-top .. gyújtom be , kuplung és 1. majd ugrik eggyet az egész motor és bedöglik .. szerintem a kuplungom ment el,de ha behúzom érzem hogy fog és a motornál is húzódik felfele ... majd kipróbáltam úgyis hogy nem gyújtottam be csak simán kipakoltam üresbe és tologattam aztán megint kuplung és 1. , a kuplungot ezek alatt végig tartottam de amint betettem az 1.-est leblokkolt ... tanácsok mi lehet a gond ? előre is köszönöm
Sziasztok!

Milyen 50-es (vagy 50-esként használható -- max 80-90 ccm3-ig) motort ajánlanátok Honda, Yamaha és Suzuki motorokból? Melyik éri meg a vételt és körülbelül mennyiben? Mikre figyeljek oda? Robogók nem érdekelnek! Előre is köszönöm!
szerintem érszre lehet venni mert ha szarakodik a váltó ,akad stb akkor nem jó vagy ha hangosabb volt mint elötte stb
Sziasztok! Ha rossz a váltóolaj a motorba amit vettem akkor azt észre lehet venni azelőtt mielőtt elromlana?
Helló!

Valaki nem tud 600-as Banditra (2001-es) műszerfalat?Érdekelne veszettül, mert az enyémet "megölték". Dobok egy képet is:ilyenre lenne szükségem.
Ha tudtok vmit légyszi vagy ide vagy az e-mailomra szóljatok!
Előre is köszi
e-mail: rikogatos@freemail.hu
helló. segitség kellene abban h egy xt600-az szeretnék supermoto-vá
alakitani meg is lennének a gumik csak egy első 17" felni kellene.
kérdésem h melyik motor tipusról tudok esetleg beszerezni h egy kis átalakitással rá tegyem és ne kelljen 10ezreket fizetni gyári szettért?
Sziasztok!Tudnátok nekem abba segíteni, hogy mi lehet a baja a motoromnak?:/... Azt csinálja néha, hogy megyek és elkezd akadozni de ha gyorsan felváltok akkor csillapodik egy kicsit de utána ha megint felpörög megint akadozik...és végül így váltogatok felfele és kihúzatom a sebességekbe és így abbahagyja és megint tökéletesen működik...Valami sejtés, hogy mi lehet a baj?:/
(ez nem ilyen dugulásos rángatás)
Üdv! Azon gondolkodom, hogy bőrnadrágot veszek. Tervem szépséghibája, hogy textil kabátom van. Nagyon bután festene egy ilyen párosítás?
Sziasztok! Kinéztem magamnak egy Honda NSR 125cm³ motort!
Az a probléma vele hogy külföldi 50cm³ es papírral van bent, és van rajta biztosítás, magyar de se műszaki se semmi más nincs rajta!
A Biztosítása idén Augusztusban jár le! Mit tudok csinálni vele hogy ne keljen büntetést fizetni ha megveszem, és közúti forgalomba szeretném helyeztetni?

Előre is Köszönöm Andrew!
ha a szimón elfértünk hárman akkor más is vihet
igaz az ilyen akciót akkoriban kerékszelep/benzincső/gyújtókábel elvétellel díjazták a rend éber őrei
50-essel semmiféleképpen nem lehet két személyt szállítani. vagy tévedek?